ben de bayadır uğrayamadım((((( bulantılara devammm :/
nbr şeker?? en son vukatım bu sabah işe giderken birden öğürmemle(ÇOK PARDON:) devam edio:)
sorma canım ben de maaşallah bi sabah bi akşam devam yani... artık bitse de iştahım açılsa diyorum ama 1 aydır böyleyim hep hasta gibi... neyse geçer inşallah. senin nasıl geçiyor zamanın? bebiş nasıl?
Benim sürekli değilde arada nadir oluyo... Birde iş yerinde yemek kokusu duyunca fena oluyorum,kolanyalı dolaşıorum:))) Aynen yemek bende yıyemıorum,fazla gelio hatta.. iyiyiz galiba ya bi sıkıntı ok gibi çok şükür... 2 hafta sonra testlerım var onalrı verıcem yaptırp. hemde bebikimi görürüm büyümül halini:)
Benim de 2 hafta sonra testler ve sabırsızlanıyorum görebilmek için bakalım ne kadar büyümüşler:)
Aynen uzun bi süre oldu görüşmiyeli :)))) Hayırlısı olsun ya sağlıklı ellleri ayakları zekaları yerinde olsun da.. sağlık bebekler versin allah hepimize.. olmayanalrada en kısa sürede bebek versinnn..
maşallah hepinizeee
ben bu ayda dün olmak suretiyle kırmızı kartı gördüm, 3.ayda fos çıktıbu sefer kötü oldum baya dün ağladım durup durup,eşimde çaktırmamaya çalıştı ama oda çoküzüldü, bu ay bekliodum halbulki dedi bu ay doktora gidicem yumurtlama zamanı baksın bi, eşimde bende spermografi yaptırıyım tekrar dedi ama ne bilim bi karamsarlık çöktü dünden beri...etrafımda herkes dalga geçer gibi benim hemen oldu biz istemioduk süpriz oldu filan dio hepten çıldırasım gelio ama yine de isyan yok Rabbime, vereceği zamanı en iyi o bilir beklemeye devam bizde
şimdilik böyle sağlıcakla kalınnn
çalışmalar ne alemde kızlarr
yeeehuuuuuuuuuuu test sonucum çıkmış "34" !!!inşallah devamında güzel olur
Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla, sağlıklı zeki hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhh...bol bol dua edin...
yeeehuuuuuuuuuuu test sonucum çıkmış "34" !!!inşallah devamında güzel olur
Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla, sağlıklı zeki hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhh...bol bol dua edin...
Canımmm hayırlı olsun.Bak hiç umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş dimi.Bu arada benimkinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş.Şehzadem gelicek inşallah....
Canımmm hayırlı olsun.Bak hiç umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş dimi.Bu arada benimkinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş.Şehzadem gelicek inşallah....
aaaaaaaaaaaa tebrikler:) inşallah güzel olur tabiki neden olmasın:) hayırlı olsun canım
yakışıklı gelio desene:) benimki de kızmış:) sağlıklı olurlar inşallah. ama çok sabırsızım ben bi an önce doğsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?