KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

nbr şeker?? en son vukatım bu sabah işe giderken birden öğürmemle(ÇOK PARDON:) devam edio:)

sorma canım ben de maaşallah bi sabah bi akşam devam yani... artık bitse de iştahım açılsa diyorum ama 1 aydır böyleyim hep hasta gibi... neyse geçer inşallah. senin nasıl geçiyor zamanın? bebiş nasıl?

Benim sürekli değilde arada nadir oluyo... Birde iş yerinde yemek kokusu duyunca fena oluyorum,kolanyalı dolaşıorum:))) Aynen yemek bende yıyemıorum,fazla gelio hatta.. iyiyiz galiba ya bi sıkıntı ok gibi çok şükür... 2 hafta sonra testlerım var onalrı verıcem yaptırp. hemde bebikimi görürüm büyümül halini:)

Benim de 2 hafta sonra testler ve sabırsızlanıyorum görebilmek için bakalım ne kadar büyümüşler:)

Benim de 2 hafta sonra testler ve sabırsızlanıyorum görebilmek için bakalım ne kadar büyümüşler:)

Aynen uzun bi süre oldu görüşmiyeli :)))) Hayırlısı olsun ya sağlıklı ellleri ayakları zekaları yerinde olsun da.. sağlık bebekler versin allah hepimize.. olmayanalrada en kısa sürede bebek versinnn..

maşallah hepinizeee

ben bu ayda dün olmak suretiyle kırmızı kartı gördüm, 3.ayda fos çıktı bu sefer kötü oldum baya dün ağladım durup durup,eşimde çaktırmamaya çalıştı ama oda çoküzüldü, bu ay bekliodum halbulki dedi bu ay doktora gidicem yumurtlama zamanı baksın bi, eşimde bende spermografi yaptırıyım tekrar dedi ama ne bilim bi karamsarlık çöktü dünden beri...etrafımda herkes dalga geçer gibi benim hemen oldu biz istemioduk süpriz oldu filan dio hepten çıldırasım gelio ama yine de isyan yok Rabbime, vereceği zamanı en iyi o bilir beklemeye devam bizde

şimdilik böyle sağlıcakla kalınnn

Gelir o gelir daha 3. ay.. yıllarca bekleyenler var. Ayrıca kimselere söleme düşündüğünü ,olunca sürpriz oldu dersin taktik bu) benim de 5. ayda oldu yani mesela. ümidini yitirme ve akışına bırak, başka uğraşlar bul düşünme fazla kafanı dağıt.. sölemesi kolay tabi ama inan daha kolay olucak başarabilirsen çok düşünmemeyi canım.

Bende beklediğim reglimi oldum 1 ay ı geçti korunmayı bırakalı.
Eşim deli gibi bekliyor,3 gün midem bulandı üşüttüm diyorum "ya hamileysen "diye çocuk gibi sevindi aşkım benim yaa.

Dedim valla bi 6 ay 1 sene kadar süre verdim ben kendime alıştır kendini acele yok
Hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah tek dileğim........

Kızlar kesinlikle soğan kürünü deneyin derin ben onu yaptığım ay hamile kaldım artık ondan mıdır bilmiyorum ama benim gerçi ikinci ayımda denemede çok şükür tuttu şimdi 3,5 aylık oldum çok şükür...Ama deneyin denemekte fayda var

Herkese merhabalar diyeceğim her ne kadar artık kimse topike uğramasada:))) hamişler ve bebişleri umarım iyidir, diğer arkadaşlar içinde umarım çalışmalar iyi gidiyodurrr ve keyfiniz ve sağlığınız yerindedir...

bende ilk denemeler başlayacağım zaman bu topiki girmiştim, o yüzden paylaşayım yine hemen paylaşayım dedim...hamileyimmm sanırsammm bugün 28. günüm, dün ve bu sabah idrar testi yaptım silik ama bariz gözüken çift çizgi çıktı, bugün kan vermeye gittim akşam çıkacak sonuç, doktor eğer pozitifse haftaya pzsti gel vajinal ultrasonla bakınca anca görürüz dedi. bakalım inşallah yolundadır herşey içerde

yaa öncesinde testte çift çizgi çıksa kalp krizi geçiririm filan diye düşünürdüm heyecandan ama hiç bişi idrak edemedik daha, sürekli yarım saatte bi ya ben ya eşim durduk yere "nası yanee?!?" "vayy be" "yok artık" gibi şaşkınlık nidaları atıyoruz, ama öle bi "anaaa ben hamile miyim şimdi" ya da ağlama krizi filan hiç bişi olmadı...niye böle oldu yaa:44::44:

Son düzenleme:
yeeehuuuuuuuuuuu test sonucum çıkmış "34" !!! inşallah devamında güzel olur

Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla, sağlıklı zeki hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhh...bol bol dua edin...

Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla, sağlıklı zeki hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhh...bol bol dua edin...

Canımmm hayırlı olsun.Bak hiç umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş dimi.Bu arada benimkinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş.Şehzadem gelicek inşallah....

aaaaaaaaaaaa tebrikler:) inşallah güzel olur tabiki neden olmasın:) hayırlı olsun canım

Canımmm hayırlı olsun.Bak hiç umutsuzluğa kapılmaya gerek yokmuş dimi.Bu arada benimkinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş.Şehzadem gelicek inşallah....

yakışıklı gelio desene:) benimki de kızmış:) sağlıklı olurlar inşallah. ama çok sabırsızım ben bi an önce doğsun istiyorum

aaaaaaaaaaaa tebrikler:) inşallah güzel olur tabiki neden olmasın:) hayırlı olsun canım

yakışıklı gelio desene:) benimki de kızmış:) sağlıklı olurlar inşallah. ama çok sabırsızım ben bi an önce doğsun istiyorum

Çok teşekkürlerrrr, Rabbim hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin...ben daha pztsi gidip keseyi göreceğim inşallah...Siz büyütmüşsünüz bile yaaaa

"eyecha"canım hayırlı olsun...

ya kızlar bu topiği bırakmayalım..
Ben de günü gününe tarih şaşmadan adetimi olurum senelerdir...

Ama bugün olmam gerekirken ne kahverengi akıntım var ne de adet kanamam.
Şaşırmış bir durumdayım.Hiç günüm şaşmadı şu ana kadar...

Ya hamile miyim ki acaba yaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…