"eyecha"canım hayırlı olsun...
ya kızlar bu topiği bırakmayalım..
Ben de günü gününe tarih şaşmadan adetimi olurum senelerdir...
Ama bugün olmam gerekirken ne kahverengi akıntım var ne de adet kanamam.
Şaşırmış bir durumdayım.Hiç günüm şaşmadı şu ana kadar...
Ya hamile miyim ki acaba yaaa:44:
Çok teşekkürlerrrrbugün keseciğim ile tanışmaya gidicem inşallah herşey yolundadır
test yapmadın mı peki halaaa??? akıntıya filan takılma, bende gelmedi. göğüslerimde değişmedi, sadece afedersin ama yumurtlamadan sonraki 3. günden sonra idrarımın çok yoğun kokmaya başladı, yani belirtilere çokta takılmamak lazımmış gerçekten...
Kızlar test yaptım şimdi...
Sonuç pozitif..Hamileyim aaaa şoklardayım.....
canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş.ben de bu topikte hamile kalmıştım şu an 17 haftmı doldurdum..rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerimize..
canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş.ben de bu topikte hamile kalmıştım şu an 17 haftmı doldurdum..rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerimize..
aaaaaaaaaaaa süperrrr haberrrrrrrtebrik ederimmmmmmmmmm, darısı tüm isteyenelere, Rabbim sağlıklı zeki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar..
Merakımızdan dr a gittik ama henüz kese falan yok.Dr çok erken zaten haftaya gel dedi..
Acaba gözükür mü haftaya?
Ya kötü senaryolar getirmek istemiyorum aklıma ama..Sizlerin kaçıncı haftada gözüktü kızlar..
getirme aklına öyle şeyler yaaaaaşana söyle söyleyeyim; ben adet günümde gitmiştim kanda bakmıştı doktor, haftaya gel vajinal ultrasonla bakacağız belki görünür demişti. dün gittim, adetimi 6 gün geçmiş oluyodu, bişi göremedim, o böyle küçücük diğer yerlere göre biraz daha koyu bir yeri işaretledi, buarada şüpheli gebelik oluşuyo gözüküo dedi, 2 hafta sonra gel hem keseyi hem embriyoyu görürüz dedi. sen çok erken gelmiştin zaten dedi:)))
çünkü kese minimum 1500 hcgde gözüküyomuş, benim ki dün 700 lerde filandı hesabına göre...senin kaç çıktı Bhcg??
Ben daha yaptırmadım kan testi canım yaa idrar testi çok net 2 çizgi çıkınca eşim heyecanlandı hadi hemen gidelim dr a diye
zaten benim de 2 gün geçmişti,dr da dedi bi belirginlik var ama çok erken haftaya gel hem kan testi hem de muayene için dedi bakalım kısmetse haftaya akkoyun karakoyun belli olacak :)))
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah,ne entersan heyecanlar di mi yaa...Ki ben daha geç bekliyordum ya 2 çizgiyi birden görünce şok oldum..
Ya 7 haftalıkken bile kese ancak görülebiliyormuş bazı durumlarda,onu çok merak ettim ben,bakalım inşallah kesemiz ve embriyomuz hayırlısıyla gözükür de,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik ve annelik süreci yaşarız....
Niltt cim tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Aslında bu bize ders olmalı, rahat davrandın kendine 1 yıl süre verdin bak bebiş geldi hemen.
evet yaaa çok heyecanlı değişik birşeymiş :))) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
banada doktorum 2 hafta sonra gelince bile vajinal ultrason ile bakmamız gerekebilir dedi...bol su içmek lazımmış kese gelişsin diye burada okumuştum ne kadar doğrudur bilemem tabi
ben mide bulantısı bekliyorum, daha hala bulanmadıııı:44: kalbi atmaya başlayınca başlarmış mide bulantısı diye okumuştumda, bekliyorum 4 göz midem bulansın diye
ayyy canım ya hayırlı olsun çok sevindim senin adınaaa
ben de kimse gelmiyor diye ne zamandır uğramıyorum güzel haberler okuyunca çok sevindim. kaç haftalık şu anda?
bebişler çoğalıyo ne güzel
yaaaaaaaaaa ama çok da bekleme o bulantıları ya ben 3 aydır çekiyorum canım yani isyan etmek gibi değil de hiç beslenemiyo insan
bi de çalıştığım okulda da bi arkadaş var hamile aman ne kadar rahat bi hamiş inanamazsın bakıp bakıp artık ben de yemek yemek istiyoruuuuuuuuum diyordumki bu hafta artık iştahım açılmaya başladı ama buna rağmen her sabah kusmaca devam
Ayy bende aynıyım yaa 17.haftamdayım midem hala kötü.Ama artık ne yesem yanıyo midem.Çok kötü oldu.Her sabah kahvaltıdan sonra yalvarıyorum mideme nolur çıkarma bak diye konuşuyorum artık:)Balık yiyemiyorum midem bulanıyor tavuk yiyemiyorum et yine öyle......Yumurta yine öyle.Gerçi balık hariç hepsini yiyorum zorla ama balıktan çok tiskindim.Oysa çok severdim balığın her türlüsünü.Ahhhhhh bi an önce büyüsünler doğuralım yaa çok sabırsızlanıyorum.Bu arada kızlar ben günlük tutmaya başladım.Hergün yazmıyorum ama mektup şeklinde yazıyorum bi deftere.Büyüyünce vericem ona.Çok güzel oluyor.Tavsiye ederim.Hissettiklerini insan yazınca bile duygulanıyor.Neyse çok uzattım.Herkes sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alsın bi an önce...:122:
Teşekkür ederim canımm
Ya kan testini haftaya yaptıracağım için henüz net bişey söyleyemiyorum,sadece 2 kere idrar testi yaptım 2 si de pozitif..Haftaya gecikmenin 10.günü oluyor o yüzden daha sağlıklı sonuç alabilirmişim...Bekliyorum bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?