anladım cnm ilaçların bitince daha sağlıklı olur herhalde drun daha iyi sini bilir cnm herşeyin zamanı var hayırlısı hakkimizdaCanim benim kullandigim bi hap var panik atak icin onu birakicam agir agir birakmadan bu ay denedik ama olmadi ama martta birakmis olcam insallah o zaman deniycez insallah kadin dogumcuya yazin gittim her sey cok guzel dedi(masallah) sadece idrar yolu enfeksiyonu var biraz dedi ilac verdi dusunmeye baslayinca iki ay onceden baslamam icin folik asit verdi birde
Tabi yapılabilecek tüm testler yapıldı hiçbir sebep bulunamadı Son çare lenfosit aşısı yapıldı ve gebelik öncesi iğneye başlattı dr. Eğer hamileysem devam edeceğim ama değilsem adet sonuna kadar ara vericem. 3 ay içinde hamile kalmam gerekiyor yoksa aşılar ziyan olacak. Tekrar başa dönüncez.sebebini arastirdinmi canım gebeliğin neden başarısızlıkla sonuçlandığını
benimde canlanmadan sonlanan 2 gebeligim oldu benide tam olarak drlar yonlendiremedi forumları çok okudum kan pihtilasmasindan n bahsediliyordu çok bu tahlilde zrynepkamilde yapıldığını öğrendim ve sonuç genetik kanpihtisi doktorumu ben yonlendridim kimi Dr gebelgini reglin geçecek öğrenecektir ondan sonra dedi ama 26 günümde kanda 5 üzeri çıkınca hemen igneler e başladım.demek istediğim biraz kendi drun tabiki doktorlara da güvenmek zorundayız..ben lenfosit aşısı nedir bilmiyorum..düşme tehlikesi önlemek icinmi..Tabi yapılabilecek tüm testler yapıldı hiçbir sebep bulunamadı Son çare lenfosit aşısı yapıldı ve gebelik öncesi iğneye başlattı dr. Eğer hamileysem devam edeceğim ama değilsem adet sonuna kadar ara vericem. 3 ay içinde hamile kalmam gerekiyor yoksa aşılar ziyan olacak. Tekrar başa dönüncez.
Bende kan pihtilasmasi ya da başka bi genetik bozukluk çıkmayınca dr acaba eşine özgü proteinlere alerjin olabilir mi diye eşimin kanından üretilen aşıyı yaptılar bağışıklık sistemime onu tanıtmak için. Eğer alerji varsa onu baskılıyormuş.benimde canlanmadan sonlanan 2 gebeligim oldu benide tam olarak drlar yonlendiremedi forumları çok okudum kan pihtilasmasindan n bahsediliyordu çok bu tahlilde zrynepkamilde yapıldığını öğrendim ve sonuç genetik kanpihtisi doktorumu ben yonlendridim kimi Dr gebelgini reglin geçecek öğrenecektir ondan sonra dedi ama 26 günümde kanda 5 üzeri çıkınca hemen igneler e başladım.demek istediğim biraz kendi drun tabiki doktorlara da güvenmek zorundayız..ben lenfosit aşısı nedir bilmiyorum..düşme tehlikesi önlemek icinmi..
yaaa inşallah bu iğneler şifa olsun cnm en yakın zamanda anneligi babalığı yaşarsınız...Bende kan pihtilasmasi ya da başka bi genetik bozukluk çıkmayınca dr acaba eşine özgü proteinlere alerjin olabilir mi diye eşimin kanından üretilen aşıyı yaptılar bağışıklık sistemime onu tanıtmak için. Eğer alerji varsa onu baskılıyormuş.
İnşallah. Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin Allahımyaaa inşallah bu iğneler şifa olsun cnm en yakın zamanda anneligi babalığı yaşarsınız...
13 aralık ti demi bat. Ben simdi kan tahliline gidiyorum olumlu veya olumsuz artık dayanamıyorum sonuca göre sen de gidersin çünkü benim de bat 13 aralık.az kaldı ama sanki kalmadım gıbı hissediyorum..akıntıda başlamadı acaba bat a yaklasılan gunlerdemı oluyordu 1 hafta var ..çarsamba tahlil yaptırcam bakımm ama..akıntı kafamı kuracılıyor henuz olmaması cok az var
13 aralık ti demi bat. Ben simdi kan tahliline gidiyorum olumlu veya olumsuz artık dayanamıyorum sonuca göre sen de gidersin çünkü benim de bat 13 aralık.
merhaba canım,Merhaba kizlar benim son adet tarihim kasim ayinin 6 si ama duzensiz oldugum iciin takvimim programi kullaniyorum orda olmam gereken tarih 12 yaziyo yani aralik 12yani normalde bir gun gecikti suan nerdeyse butun belirtilerde var idrar testi yapsam cikarmi acaba bilmiyorum korkuyorum bide ya degilsem diye
niye korkacak ne var ki..daha sonucu gormeden olumsuz düşünme bence...olana kadar denemeye devamTesekkur ederim canimda bende kan testinden korkuyorum bi suru stres yasiyorm acaba beklesemmi 12 sine kadar sabrim da yokk((
aaa super :))))))) hadi bakalım allah tamamininerdirsin cnmKizlar idrar testi yaptim cift cizgi ciktiii :)))) hamileyim galiba
korkuyordun bak ..kan tahlilide yaptır istersenResmini atiyorm canim
Eger hamileysen idrar testinde çıkar kesin ama bence kan testi yaptIR. Çünkü idrar testinde silik çıktı diye bi de kan testi yaptiracaksın kestirme olsun direk kan yaptırMerhaba kizlar benim son adet tarihim kasim ayinin 6 si ama duzensiz oldugum iciin takvimim programi kullaniyorum orda olmam gereken tarih 12 yaziyo yani aralik 12yani normalde bir gun gecikti suan nerdeyse butun belirtilerde var idrar testi yapsam cikarmi acaba bilmiyorum korkuyorum bide ya degilsem diye
Cevap yazdıktan sonra gördüm hayırlı olsunResmini atiyorm canim
Allahım bir gün bende görür muyum o çift cizgiyi..uff ufffResmini atiyorm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?