KASIM AYINDA DENEYİP ARALIKTA HAMİLE OLMAYI BEKLEYEN ADAYLAR

Umutlar hep gelecek aylara kayıyor hayırlısı aralıkta olmadı sanki adetine 2 gün var belirtileri başladı

Bende bugun doktora gittim idrar testi yapti ben hep yapiyorum zaten o testi negatif cikti artik adetimi bekleme sirasi ikinci adet tarihim gelio insallah olurum en son 23.10 olmustm cocuğuda artık yaza erteledik herkesn hakkinda hayirlisini versn Rabbim

Canim senin durumun ne ben kimizilari gördüm ilaçları bıraktım bidaha ki yumurtlama dönemimi bekliyorum
canım gunaydın
ben de 12 sınde hastalandım son 3 aydır 28 gunde olmaya basladım..haftaya baslıcaz artık denemelere..benım galıba yumurta oldu catlamadı yada koca ay da 2 deneme yaptık ondan ne bilim artık bu ay sıkı yapcaz dıyoruz birde kafama gore klomen aldım yarın baslıcam 5 gun benım yasımda 40 olursa bu 2.cocugumuz olacak insallah sen ne zmn oldun?benım 21 ile 27 aralık haftası yumurtlama zamanını gosteriyor

Benim de 12sinde başladı bizde tam yumurtlama günü denemistik ama tutmadı demek ki adet bitsin gün aşırı deneyecez artık. İnşallah gelecek ay iyi haberleri alırız. Benim ilk çocuğum olacak inşallah

Benim de 12sinde başladı bizde tam yumurtlama günü denemistik ama tutmadı demek ki adet bitsin gün aşırı deneyecez artık. İnşallah gelecek ay iyi haberleri alırız. Benim ilk çocuğum olacak inşallah

Selamlar kızlar. Bende senin gibi bu ay yumurtlama gününde denedim canım ama tutmadı dün gördüm kırmızıları önümüzdeki ay tutar hepimizinki inşallah

:) 2mizin aynı desene inşallah cnm hayırlısıyla kucagına almak nasip eder allah sabır naapcan..bende 2 düşükten sonra allah verdi..

:) 2mizin aynı desene inşallah cnm hayırlısıyla kucagına almak nasip eder allah sabır naapcan..bende 2 düşükten sonra allah verdi..

amiiin canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…