KASIM AYINDA DENEYİP ARALIKTA HAMİLE OLMAYI BEKLEYEN ADAYLAR

Selam guzel anne adayları gecen ay tutturamadim ama bu ay icime doguyo sanki olucak gibi Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

ayyyy aynen :) devlete gitseydin barı akıntı var mi
Öğle arasında alelacele verdim kanı devlete gitmek için vaktim yoktu. Akıntı var hatta bugün göğüslerimde şişti ve acıyor , bu belirti her adet öncesi olmuyor yılda 2-3 kez falan.

Merhaba benim adet tarihim 05 Aralıktı hala olmadım bi haftadır sol kasıklarımda yoğun ağrılarım oluyo bugunde akıntım basladı sizce var mıdır bişeyler ? Bi de ben sabah idrar testi yaptım bişe çıkmadı... :/

Selamlar hanımlar çok güzel bi konu açmışsınız hepimiz hamişş olduğumuzu yazarız burada inşallah. Benim bat 16 aralık hepimiz arka arkayayız galiba güzel sonuçlar alırız umarım.

Selamm Kızlarr Ben En son 23.10 adet oldum kasımda denemeler değerlendirmeler yaptık tam kasım 1 değerlendirmem gerekıyordu ve hala adet olmadım ben akıntım cok midem geceleri cok bulanıyor ve kasımdan beri 4 tane test yaptm hepsi negatif sizce ne olabilir Nasıl anlayabilirim yarn kan testine gidicem ama uyku tutmuyor

Ha birde göğüslerimin damarları çok az belli olmaya basladı ve kasıklarımda cok feci ağrı var ve belimde cok ağrıyor

Öğle arasında alelacele verdim kanı devlete gitmek için vaktim yoktu. Akıntı var hatta bugün göğüslerimde şişti ve acıyor , bu belirti her adet öncesi olmuyor yılda 2-3 kez falan.
himmm ayy hadi bakalım sabah tan öğren hemen bekliyorum :) hayırlısı olsun

aaa daha ne duruyosun ben senin yerinde olsam cesaretin toplar kan veririm öğreniriz hadii :)

valla ben bu ay tutturamadim gibi hastalanacam gibi halim var akintum flnda yok hayırlısı umutlarim sizlersiniz :)

himmm ayy hadi bakalım sabah tan öğren hemen bekliyorum :) hayırlısı olsun
Dün verdiğim kan tahlilinin sonucunu alamadım makina bozuklmuş ama bugün tekrar başka bir hastanede tahlil verdim sonuç 0.18 yani hamile Değilim artık gelecek ay deneyecez. Hayırlısı

Dün verdiğim kan tahlilinin sonucunu alamadım makina bozuklmuş ama bugün tekrar başka bir hastanede tahlil verdim sonuç 0.18 yani hamile Değilim artık gelecek ay deneyecez. Hayırlısı
aynen cnm hayırlısı bende yarın verecem pek umutlu. değilim iximiz rahat etsin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…