NAAPtın cnm verdınmı kan?13 aralık ti demi bat. Ben simdi kan tahliline gidiyorum olumlu veya olumsuz artık dayanamıyorum sonuca göre sen de gidersin çünkü benim de bat 13 aralık.
Kanı verdim ama sonuç yarın makina bakımda dediler kanı aldıktan sonra. Önce soyleselerdi başka hastaneye giderdim.NAAPtın cnm verdınmı kan?
ayyyy aynen :) devlete gitseydin barı akıntı var miKanı verdim ama sonuç yarın makina bakımda dediler kanı aldıktan sonra. Önce soyleselerdi başka hastaneye giderdim.Bu gece uyku zor görünüyor
Öğle arasında alelacele verdim kanı devlete gitmek için vaktim yoktu. Akıntı var hatta bugün göğüslerimde şişti ve acıyor , bu belirti her adet öncesi olmuyor yılda 2-3 kez falan.ayyyy aynen :) devlete gitseydin barı akıntı var mi
himmm ayy hadi bakalım sabah tan öğren hemen bekliyorum :) hayırlısı olsunÖğle arasında alelacele verdim kanı devlete gitmek için vaktim yoktu. Akıntı var hatta bugün göğüslerimde şişti ve acıyor , bu belirti her adet öncesi olmuyor yılda 2-3 kez falan.
aaa daha ne duruyosun ben senin yerinde olsam cesaretin toplar kan veririm öğreniriz hadii :)Merhaba benim adet tarihim 05 Aralıktı hala olmadım bi haftadır sol kasıklarımda yoğun ağrılarım oluyo bugunde akıntım basladı sizce var mıdır bişeyler ? Bi de ben sabah idrar testi yaptım bişe çıkmadı... :/
canım düzensiz adetlerin galiba bence Dr a gitHa birde göğüslerimin damarları çok az belli olmaya basladı ve kasıklarımda cok feci ağrı var ve belimde cok ağrıyor
aaa daha ne duruyosun ben senin yerinde olsam cesaretin toplar kan veririm öğreniriz hadii :)
üzülme canım ya onumuzdekı ay inşallhhhasta oldum biraz önce.
üzülme canım ya onumuzdekı ay inşallhh
Dün verdiğim kan tahlilinin sonucunu alamadım makina bozuklmuş ama bugün tekrar başka bir hastanede tahlil verdim sonuç 0.18 yani hamile Değilim artık gelecek ay deneyecez. Hayırlısıhimmm ayy hadi bakalım sabah tan öğren hemen bekliyorum :) hayırlısı olsun
aynen cnm hayırlısı bende yarın verecem pek umutlu. değilim iximiz rahat etsin isteDün verdiğim kan tahlilinin sonucunu alamadım makina bozuklmuş ama bugün tekrar başka bir hastanede tahlil verdim sonuç 0.18 yani hamile Değilim artık gelecek ay deneyecez. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?