- 24 Ekim 2017
- 204
- 77
- 18
- 30
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Berdigin bilgi için teşekkürler sabah eşim alıcak ve baslıycam adetim yeni bitti hemen baslıyayım belki bu ay bana mücize olurCnm yumurta kalitesini arttırıyor hele ki polistik over isen mucize gibi yumurtluyorsun
Başla Cnm gerçekten kullan ara vermeBerdigin bilgi için teşekkürler sabah eşim alıcak ve baslıycam adetim yeni bitti hemen baslıyayım belki bu ay bana mücize olur
Bgün basladım bordo renk kapsül ama bunun yan etkisi varmı arastırıyorum bulamadım . İlacı içtikten 2saat sonra halsizlik uyku hali basladı ve bacaklarım bni tartmıyor bas agrısı var anlamadım gitti ilactan mı acabaBaşla Cnm gerçekten kullan ara verme
Ben hic yaşamadım bilmiyorumBgün basladım bordo renk kapsül ama bunun yan etkisi varmı arastırıyorum bulamadım . İlacı içtikten 2saat sonra halsizlik uyku hali basladı ve bacaklarım bni tartmıyor bas agrısı var anlamadım gitti ilactan mı acaba
Eşime eczacı halsizlik yapar demişBen hic yaşamadım bilmiyorum
Merhaba bu ınofolıc ı kullandıktan sınra yumurtlama günü sende bi etki hissettinmiBen hic yaşamadım bilmiyorum
Hayır hissetmedimMerhaba bu ınofolıc ı kullandıktan sınra yumurtlama günü sende bi etki hissettinmi
Merhaba canim bende kasim ayinda dushuk+kurtaj oldum...senin adetlerin nasil????ben dushukden beri 49cu gunde ilk reglim ilcala oldu 2cisude 73gunde yine ilacla oldumBaşla Cnm gerçekten kullan ara verme
Benim kanamam hic bitmedi bir ay doktorlar farklı ilaçlar verdi daha kötü oldum son gittim doktorumun verdiği ilaç çok iyi geldi rahmimi toparladı çok şükür adetim duZenli o ilaçtan sonra geçen ay ve bu ay çalışmalara başladık Cnm biz dua et adetime az kaldı nolur bebeğimMerhaba canim bende kasim ayinda dushuk+kurtaj oldum...senin adetlerin nasil????ben dushukden beri 49cu gunde ilk reglim ilcala oldu 2cisude 73gunde yine ilacla oldumsende durum nasil calishmalara bashladinmi???biz 4ay korunduk bu aydan bashladik
InshAllah canim herkese dua ediyorum sanin icjn ekstra yapacam:))))demekki herkesde fatkli oluyor bende umut ediyorumki bu ay kalirim kalmazsam bile adetim duzene girsjn biktim artikBenim kanamam hic bitmedi bir ay doktorlar farklı ilaçlar verdi daha kötü oldum son gittim doktorumun verdiği ilaç çok iyi geldi rahmimi toparladı çok şükür adetim duZenli o ilaçtan sonra geçen ay ve bu ay çalışmalara başladık Cnm biz dua et adetime az kaldı nolur bebeğim
Benimle olsun
Allah razı olsun Cnm ceylol prognova diye diye bir ilaç beni duzene soktu iyi geldi doktora git. Önemli adet düzensizliği :)InshAllah canim herkese dua ediyorum sanin icjn ekstra yapacam:))))demekki herkesde fatkli oluyor bende umut ediyorumki bu ay kalirim kalmazsam bile adetim duzene girsjn biktim artik
Gittim ilk kez gittiyimde prolaktinim cikdi dushurdu doktor 2ci kez yine olmadim kontrole gitmishdim tahlillerde prolaktinimde dushmushdu doktor hicbir sorunun yok yumurtanda catlamish neden olmamishsinki kaldi boyle duzelir inshAllahAllah razı olsun Cnm ceylol prognova diye diye bir ilaç beni duzene soktu iyi geldi doktora git. Önemli adet düzensizliği :)
İnsallah aminGittim ilk kez gittiyimde prolaktinim cikdi dushurdu doktor 2ci kez yine olmadim kontrole gitmishdim tahlillerde prolaktinimde dushmushdu doktor hicbir sorunun yok yumurtanda catlamish neden olmamishsinki kaldi boyle duzelir inshAllah
Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi
Cnm yarın sabah kan verecemCanımm inşallah hamilesindir ama git kan ver bu testlere güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?