Kasım Ayında Transferi Yapilanlar

Dün yani 2 kasimda transferim yapıldı sonuç gününü heyecanla bekliyorum.Kasim ayında transferi yapılan ve yapılacak kişileri burda dertleselim
Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif sonucu alırsın. Bende adet olmayı bekliyorum adet olunca transfer için gidicem. bat 18 kasım

Bende söktürücü içtim canım adet olmayı bekliyorum transferim yapılcak valla tutar mı tutmazmı diye pek düşünmüyorum herşey nasip işi. Aklıma takılan şey transferden sonra gusul gerekir mi namazlarımı nasıl kılarım . Forumda okudum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur kızlar birbirimize dua edelim

Bende söktürücü içtim canım adet olmayı bekliyorum transferim yapılcak valla tutar mı tutmazmı diye pek düşünmüyorum herşey nasip işi. Aklıma takılan şey transferden sonra gusul gerekir mi namazlarımı nasıl kılarım . Forumda okudum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur kızlar birbirimize dua edelim
Bende Adetin 2.günü gittim 12 gün kadar sadece tablet ilaç kullandım tekrar kontrole gittiğimde vajinal jel verildi sabah akşam uyguluyorsunuz transfer sonrasında da kullanıyorsun sanırım gebeliğin 3. Ayına kadar da kullanıyorsun. Benimde aklımda ki soru senin gibi gusül olayı. Aslında en iyi dini işleri meslek edinmiş kişilerden bilgi almak çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ben öğrendiğim zaman burdan yazarım

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur açıkçası ben de banyo yapmadım yapıp yapmamaktada kararsızım

3 Kasım'da transverim yapıldı.2 embriyo.cik umutsuz giden bir embriyo takip sürecinden sonra 6.gun embriyolar ima kavuştum.hayirlisi bakalım.hepimiz için.

Benimde 2 kasımda yapıldı 2 adet 3.gün embriyosu 14 kasım test günüm heyecanla bekliyorum

Bende Adetin 2.günü gittim 12 gün kadar sadece tablet ilaç kullandım tekrar kontrole gittiğimde vajinal jel verildi sabah akşam uyguluyorsunuz transfer sonrasında da kullanıyorsun sanırım gebeliğin 3. Ayına kadar da kullanıyorsun. Benimde aklımda ki soru senin gibi gusül olayı. Aslında en iyi dini işleri meslek edinmiş kişilerden bilgi almak çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ben öğrendiğim zaman burdan yazarım
Tamam canım mutlaka yaz gerçi annem banyo yapmama hayatta izin vermez sana tugla getiririm abdest alırsın diyo :)) bizimkilerde abarttılarda abarttılar kaynanamda annemde ikiside fena valla

Benimde 2 kasımda yapıldı 2 adet 3.gün embriyosu 14 kasım test günüm heyecanla bekliyorum
Hadi insallah canım aman sakın dert etme sayılı günler çabuk geçer hiç takma kafana zaten hamilede olsan mecbur 9 ay beklicen yani her türlü beklicez :)) sabırlı olmak lazım

Benimde 1 kasımda yapıldı Beklemek çok zor gerçekten,hayırlısı artık
Niye zor olsun tatlım aklına getirme bile herşey olcagına varır valla ben şimdiden hazırlıyorum kendimi olumsuz da olabilir bu dünyanın sonu degil

Hadi insallah canım aman sakın dert etme sayılı günler çabuk geçer hiç takma kafana zaten hamilede olsan mecbur 9 ay beklicen yani her türlü beklicez :)) sabırlı olmak lazım
Zaten bizim işimiz sabır değilmi hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Arkadaşım daha önce ben de araştırmıştım bu konuyu ve birkaç bilene danışmıştım.gusül abdesti gerekmiyor namaz abdesti almak yeterli dediler.transfer sonrası gün ılık duş almaya izin veriyorlar.

Niye zor olsun tatlım aklına getirme bile herşey olcagına varır valla ben şimdiden hazırlıyorum kendimi olumsuz da olabilir bu dünyanın sonu degil
Tabi öyle,ama sabırla beklemek gerçekten zor iş bende 2 gün işe geri döndüm,ne kadar başka bir işle ilgilensemde aklım sürekli orda

Kızlar transferleriniz adetin kaçıncı günü yapıldı. Benim bat 18 kasım. Adet olunca doktora gidicem transfer için

Back
X