Benimde 4 kasim transferim oldu herkes icin hayirlisi olsun insallahDün yani 2 kasimda transferim yapıldı sonuç gününü heyecanla bekliyorum.Kasim ayında transferi yapılan ve yapılacak kişileri burda dertleselim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 kasim transferim oldu herkes icin hayirlisi olsun insallahDün yani 2 kasimda transferim yapıldı sonuç gününü heyecanla bekliyorum.Kasim ayında transferi yapılan ve yapılacak kişileri burda dertleselim
transferim yarın uykum kaçtı . Hepimizinki tutar inşallah bekleyen herkese sabırlar versinBenimde 4 kasim transferim oldu herkes icin hayirlisi olsun insallah
Amiinn.. allah herseyin hayirlisini versin ve hersey nasip.. allah yarin icinde yardimcin olsun insallahtransferim yarın uykum kaçtı . Hepimizinki tutar inşallah bekleyen herkese sabırlar versin![]()
Teşekkür ederim seninde tez zamanda iyi sonuçların gelsinAmiinn.. allah herseyin hayirlisini versin ve hersey nasip.. allah yarin icinde yardimcin olsun insallah
Teşekkür ederim cnm hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
17 gün oluyor sanırım 5.gün embriyosu transfer edilecek sayısını yarın öğrenşcem cnm
Transferim iptal oldu 5. Güne çıkmadı embriyolar yani blastıkist oluşmadı .. bekleyenlere dua edicemamin inş. canm bnm Rabbim yardımcın olsun canım bugünmüş transferin
Transferim iptal oldu 5. Güne çıkmadı embriyolar yani blastıkist oluşmadı .. bekleyenlere dua edicem
Çözüldüler pazar günü ... pazartesi 3 tanesi 7 hücreli 2 tanesi 9 hücreliydi bugüne blastokist oluşmadı hayırlısı böleymiş saol cnm
Kaçıncı gün embriyosu umutsuzluğa kapılmayın daha idrara geçmemiştir erken zatenTransfer den sonra 8.gün bugün dün de bugünde idrar testi negatif,tutmadı galiba 2 gün kaldı kan testine hiç umudum yok
Gerçekten umutsuzluğa kapılmayın hiç belli olmaz bol bol dua edin rabbim yar ve yardımcınız olsun5 gün transferiydi 1 kasımda yapıldı,11 kasım da kan testi yaptırıcam, idrar testinde hayalet bile çizgi yok
İyi cesaretlesiniz benimde 2 kasım transfer günüm ama ne kan nede idrar yapmak istemiyorum stres olmayayım diye iyi düşünelim iyi olsun lütfenBenimde 3 Kasım'da transverim oldu.6. gün embriyosu 2 tane.3. günden beri idrar testi yapıyorum.sabah öğlen akşam.hep negatif çıktı.dayanamayip bu sabah kan tahlili verdim.transverden sonraki 6. gün bugun.ne çıkacak bilmiyorum.vende hiç umutlu değilim.hayr olsun
biraz rahatım açıkçası.2 tane evladım var Allah bağışlasın.onlarda tüp bebek.eger bu tedavimizde de olumlu sonuç alırsak bir mucize olacak bizim için.2006 yılında tese ile alınan spermler ile deneme yapıyoruz çünkü.İyi cesaretlesiniz benimde 2 kasım transfer günüm ama ne kan nede idrar yapmak istemiyorum stres olmayayım diye iyi düşünelim iyi olsun lütfen
Kan tahlilinin çıkınca haber ver bizede inşallah sonucun iyi çıkar bize de umut olurBenimde 3 Kasım'da transverim oldu.6. gün embriyosu 2 tane.3. günden beri idrar testi yapıyorum.sabah öğlen akşam.hep negatif çıktı.dayanamayip bu sabah kan tahlili verdim.transverden sonraki 6. gün bugun.ne çıkacak bilmiyorum.vende hiç umutlu değilim.hayr olsun
Valla benim yapım gereği de sakin bir insan değilim,bekleyemedimİyi cesaretlesiniz benimde 2 kasım transfer günüm ama ne kan nede idrar yapmak istemiyorum stres olmayayım diye iyi düşünelim iyi olsun lütfen
Mucizeler ansızın gelirmiş hayırlı haberler alalım inşallahbiraz rahatım açıkçası.2 tane evladım var Allah bağışlasın.onlarda tüp bebek.eger bu tedavimizde de olumlu sonuç alırsak bir mucize olacak bizim için.2006 yılında tese ile alınan spermler ile deneme yapıyoruz çünkü.![]()