benimde 13 kasim test günüm.6.gun 2 adet embriyo.Benim de sizinki gibi 2 kasim transfer im oldu 5 ci gun iki tane balast embriyo transfer edildi test günüm 13 Kasım heyecanla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 13 kasim test günüm.6.gun 2 adet embriyo.Benim de sizinki gibi 2 kasim transfer im oldu 5 ci gun iki tane balast embriyo transfer edildi test günüm 13 Kasım heyecanla bekliyorum
Dogrudur canım bende adet oldum bakalım doktor yarın çagırdı herşeyin hayırlısı olsun . Valla tutarsa tutar kafasındayım . Allah bilirTabi öyle,ama sabırla beklemek gerçekten zor iş bende 2 gün işe geri döndüm,ne kadar başka bir işle ilgilensemde aklım sürekli orda
Tamam canım sagol namazlarıda artık tutana kadar oturarak kılarız Allah kabul etsinArkadaşım daha önce ben de araştırmıştım bu konuyu ve birkaç bilene danışmıştım.gusül abdesti gerekmiyor namaz abdesti almak yeterli dediler.transfer sonrası gün ılık duş almaya izin veriyorlar.
Amin canım bolll sabırlar versin RabbimZaten bizim işimiz sabır değilmi hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Zaten bizim işimiz sabır değilmi hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın[/QUOTE
Mesaj tekrarı
canım benim transferim adetin 18 ci günü yapıldıKızlar transferleriniz adetin kaçıncı günü yapıldı. Benim bat 18 kasım. Adet olunca doktora gidicem transfer için
İnşallah güzel yazılar olsun kaderimizde ozaman benim bugün 6 günüm adet ağrısı gibi ağrılarım var bekliyorum işte 11 kasım test günüm cumartesi günü öğrenicem sonucuDogrudur canım bende adet oldum bakalım doktor yarın çagırdı herşeyin hayırlısı olsun . Valla tutarsa tutar kafasındayım . Allah bilir
Adetin ikinci günü gittim 12 günlük ilaç tedavisi verdiler sonra kontrole çağırdılar kan verdim ve sonrasında muayene ettiler rahmin kalınlığına göre ilaç tedavisine gün veriyorlar yada ilaçlara devam ediyorlar. Bana 5 gün sonrasına transfer randevusu verdiler. O 5 gün içinde de vajinal jel, prednol, coraspin, estrofem ve antibiyotik verdiler. Yani ortalama 17 günü buluyor cnmkızlar benimde bu ay transfer olucakdün dondurulmuş embriyo için ilaçlara başladım aranızda dondurulmuş embriyo transfer edilen arkadaşlar varmı acaba ? ilaçlara başladıktan kaç gün sonra transfer oldunuz
Adetin ikinci günü gittim 12 günlük ilaç tedavisi verdiler sonra kontrole çağırdılar kan verdim ve sonrasında muayene ettiler rahmin kalınlığına göre ilaç tedavisine gün veriyorlar yada ilaçlara devam ediyorlar. Bana 5 gün sonrasına transfer randevusu verdiler. O 5 gün içinde de vajinal jel, prednol, coraspin, estrofem ve antibiyotik verdiler. Yani ortalama 17 günü buluyor cnm
Kontrole gittiğinde kesin verirler cnm yeni ilaçlarıçok saol canm bnde şimdi sadece folik asit ve estrofem içiyorum.transfer sonrası kan sulandırıcı kullanmaya başlıcakmışım. şimdilik bunları söyledi 10 gün sonra kontrol blki ogün bana da yeni ilaçlar verir. peki sen ne durumdasın şuan
aynen öyle olucak sanırım. sen bebeğine kavuştun mu peki? yoksa bekleme aşamasındamsınKontrole gittiğinde kesin verirler cnm yeni ilaçları
2 gün sonra test yapmıcam inşallah pozitif sonuç alırımaynen öyle olucak sanırım. sen bebeğine kavuştun mu peki? yoksa bekleme aşamasındamsın
Merhaba cnm ben adetken basladım vitaminlere 30 unda kontrol vardı sonrasında ek ilaçlar başladı 7 sinde transferim var hayırlısıylakızlar benimde bu ay transfer olucakdün dondurulmuş embriyo için ilaçlara başladım aranızda dondurulmuş embriyo transfer edilen arkadaşlar varmı acaba ? ilaçlara başladıktan kaç gün sonra transfer oldunuz
2 gün sonra test yapmıcam inşallah pozitif sonuç alırım
Merhaba cnm ben adetken basladım vitaminlere 30 unda kontrol vardı sonrasında ek ilaçlar başladı 7 sinde transferim var hayırlısıyla![]()
İnsallah güzel haberlerini alırız canım bizede haber vermeyi unutma .İnşallah güzel yazılar olsun kaderimizde ozaman benim bugün 6 günüm adet ağrısı gibi ağrılarım var bekliyorum işte 11 kasım test günüm cumartesi günü öğrenicem sonucu
Teşekkür ederim cnm hepimize nasip etsin kucağımıza almayıHayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inş canın benimkaç gün içinde transfer yapılmış oluyor sana ? Kaç embriyo transfer edilecek