Kasım Ayında Transferi Yapilanlar

merhaba benimde 7 kasimda transferim yapildi bendede adet agrisi gibi bir agri var iyiye yormak istiyorum bu agrilari umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz

Biraz önce kan sonucumu aldım.malesef 2.0 çıktı.6. günümdu bugün.hamile olsaydım daha yüksek çıkardı değil mi? Doktoru aradım.10. gün test yapmamı ona göre degerlendirecegini söyledi.bu değerde yükselme olur mu acaba.embriyolarimda yavaş ilerliyordu labaratuvar ortamında.
Çok erken test yapmışsın embriyo normal yada tüp bebek yöntemi ile bile olsa 6 ile 12 gün içinde anne rahmine tutunur biraz daha sık dişini ve stres yapma bence. Stres her sorunun başıdır.

Slm arkadaşlar ben 2 kasım transferim yapıldı bugün 9 cuma gunumdu dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı

Slm arkadaşlar ben 2 kasım transferim yapıldı bugün 9 cuma gunumdu dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı
Gözünüz aydın hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu kaç çıktı sonucunuz benimde 2 kasımda yapıldı transferim

Hanımlar ben dayanamıyorum salı test günüm ama birazdan gidip kan vericem hakkımda hayırlısı bakalım

Bende söktürücü içtim canım adet olmayı bekliyorum transferim yapılcak valla tutar mı tutmazmı diye pek düşünmüyorum herşey nasip işi. Aklıma takılan şey transferden sonra gusul gerekir mi namazlarımı nasıl kılarım . Forumda okudum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur kızlar birbirimize dua edelim
Belki geç olmuştur ama olsun transferden sonra gusule gerek yoktur, namazlarini oturarak sandalyede imayla kilabilirsin

Back
X