Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken test yapmışsın embriyo normal yada tüp bebek yöntemi ile bile olsa 6 ile 12 gün içinde anne rahmine tutunur biraz daha sık dişini ve stres yapma bence. Stres her sorunun başıdır.Biraz önce kan sonucumu aldım.malesef 2.0 çıktı.6. günümdu bugün.hamile olsaydım daha yüksek çıkardı değil mi? Doktoru aradım.10. gün test yapmamı ona göre degerlendirecegini söyledi.bu değerde yükselme olur mu acaba.embriyolarimda yavaş ilerliyordu labaratuvar ortamında.
Gözünüz aydın hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu kaç çıktı sonucunuz benimde 2 kasımda yapıldı transferimSlm arkadaşlar ben 2 kasım transferim yapıldı bugün 9 cuma gunumdu dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı
Sağolun benim 5 ci gun embriyosu ikitane transfer edildi test sonucum 136.5 çıktıGözünüz aydın hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu kaç çıktı sonucunuz benimde 2 kasımda yapıldı transferim
Tekrar hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunSağolun benim 5 ci gun embriyosu ikitane transfer edildi test sonucum 136.5 çıktı
hayirli olsun Allah saglikla kucaklamani nasip etsin darisi basimiza insallahSlm arkadaşlar ben 2 kasım transferim yapıldı bugün 9 cuma gunumdu dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı
insallah iyi bir haber verirsiniz bize test sonucunuzla ilgiliHanımlar ben dayanamıyorum salı test günüm ama birazdan gidip kan vericem hakkımda hayırlısı bakalım
Benimde negatif 2 kasımda yapıldı transferim hala kötüyüm bu 4. Denememdi canım hala acıyor rabbim sabır versin bizeMalesef benim negatif.3 Kasım'da transfer olmuştu.
Belki geç olmuştur ama olsun transferden sonra gusule gerek yoktur, namazlarini oturarak sandalyede imayla kilabilirsinBende söktürücü içtim canım adet olmayı bekliyorum transferim yapılcak valla tutar mı tutmazmı diye pek düşünmüyorum herşey nasip işi. Aklıma takılan şey transferden sonra gusul gerekir mi namazlarımı nasıl kılarım . Forumda okudum herkes farklı birşey söylemiş kafam karıştı. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur kızlar birbirimize dua edelim