- 28 Ekim 2013
- 462
- 772
- 208
Belki bebiş sakindirValla benim yapım gereği de sakin bir insan değilim,bekleyemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bebiş sakindirValla benim yapım gereği de sakin bir insan değilim,bekleyemedim
İnşallah dediğin gibidir bende dayanamıyorum gidip kan testi vericem biraz sonraBelki bebiş sakindir![]()
Bence çok erken bekle 10 gün bidaha yaptırırsın ozamana kadar da yükselir inşallah dualarım seninleBiraz önce kan sonucumu aldım.malesef 2.0 çıktı.6. günümdu bugün.hamile olsaydım daha yüksek çıkardı değil mi? Doktoru aradım.10. gün test yapmamı ona göre degerlendirecegini söyledi.bu değerde yükselme olur mu acaba.embriyolarimda yavaş ilerliyordu labaratuvar ortamında.
inşallahBence çok erken bekle 10 gün bidaha yaptırırsın ozamana kadar da yükselir inşallah dualarım seninle
Benimde kan testim 1.20 çıkmış negatif..bugün hastaneden aradılar test yaptırdım dedim sonuç çıkmaz dedi ama 9.gün yaptırsam yani yarın sonuç kesin görünürmüş..cumartesi bidaha denerim artık..inşallah siz pozitif sonuç alırsınız
Hayırlısı demekten başka çaremiz yok zaten,maddi manevi emek veriyorsun keşke hepimizin sonucu iyi olsa ama,bu da bizim sınavımız..istemeyenlerin çift çift biz hep dua halindeyiz..allah hepimize hayırlısını nasip etsin deyip devam edicez..tüp bebek merkezinden aradılar ben daha sonucu öğrenmemiştim hemşire bana şuan da çıkmaz dedi bir umut cumartesi tekrar yaptırıcam haber veririmYinede umutlarını tüketme canım cumartesi tekrar yaptır ama o zman da negatif cikarsa hayırlısı böyleymiş de
Yaptır tabi canım yine tahlil belki geç tutunma olacaktır inşallah öyle olur erken yapıp boşuna moralini bozdun aslinda....o kadar transfer gününü beklerken sabırlı oluyoruz da aynı sabri test gününü beklemekte gösteremiyoruz bi türlüHayırlısı demekten başka çaremiz yok zaten,maddi manevi emek veriyorsun keşke hepimizin sonucu iyi olsa ama,bu da bizim sınavımız..istemeyenlerin çift çift biz hep dua halindeyiz..allah hepimize hayırlısını nasip etsin deyip devam edicez..tüp bebek merkezinden aradılar ben daha sonucu öğrenmemiştim hemşire bana şuan da çıkmaz dedi bir umut cumartesi tekrar yaptırıcam haber veririm
Bende hiç ağrı olmadı bugün 8 günüm kan testim negatif senin ağrın olması belki iyi birşeydir bebeğin tutunuyordur inşallah pozitif düşünMerhaba. Benim de transferim 6 kasımda yapıldı. Yalnız şiddetli adet sancısı gibi ağrım var transfer gününden beri. Bu aldığım ilaçların etkisi diye düşünüyorum ama yine de sizde de benzer durum var mı diye sormak istedim.
Bende hiç ağrı olmadı bugün 8 günüm kan testim negatif senin ağrın olması belki iyi birşeydir bebeğin tutunuyordur inşallah pozitif düşün[/QUOTE
Sizin de umarım erken yaptığınız için testi sonucunuz negatif çıkmıştır ve birkaç gün sonra pozitif çıkar sonuç. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
3.gün embriyosu değilmi var hemde çok net bi belirtiniz varmıydı benimde 5.günüm belirti yok hiç
Evet 3. Gün embriyosu net belirtim şu ben transferin 2.gununden itibaren inanılmaz adet ağrıları çektim ayağa kalkıyordum iki adım sonra sanrıdan kendimi koltuğa atıyordum ve 3. Yada 4. gunu gece adet ağrısı çektim aynısıydı ve nerdeyse dr a gidecektim böyle bittim bittim.. Sanki o gece tutundu bana InsaAllah bebeğim yada bebeklerim tutunmuştur. Şuan boşluktayım ne hissedeceğmi bilmiyorum okadar çok hayal kırıklığı yasadımkı suan napacagimi bilmiyorum3.gün embriyosu değilmi var hemde çok net bi belirtiniz varmıydı benimde 5.günüm belirti yok hiç
İnşallah tutunmuştur Allah emeklerinzii boşa çıkarmasınEvet 3. Gün embriyosu net belirtim şu ben transferin 2.gununden itibaren inanılmaz adet ağrıları çektim ayağa kalkıyordum iki adım sonra sanrıdan kendimi koltuğa atıyordum ve 3. Yada 4. gunu gece adet ağrısı çektim aynısıydı ve nerdeyse dr a gidecektim böyle bittim bittim.. Sanki o gece tutundu bana InsaAllah bebeğim yada bebeklerim tutunmuştur. Şuan boşluktayım ne hissedeceğmi bilmiyorum okadar çok hayal kırıklığı yasadımkı suan napacagimi bilmiyorum
Cumlemizinkini bu süreçte neler yaşadığımızı bi biz bilirizİnşallah tutunmuştur Allah emeklerinzii boşa çıkarmasın