- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 18
- 30
Amin insallah canim benimbence 3.günü geçtiyse 5. güne kadar bekliyorlar .Benim öyle oldu.Hayırlısı olur inşallah.Dediğin gibi burada rahatlayabiliyorum şu an.Bir gün kadınlar kulübüne yazacağım aklıma gelmezdi hiç:):) ama aynı korku,kaygıları yaşayan insanlarla sohbet etmek iyi oluyor.Daha önce 2 aşılmam oldu .onlarda hiç böyle olmamıştım.Tüp bebekte hem maddi hem manevi daha zahmetli.Kullanılan ilaçlarda insanı etkiliyor.Dua edelim canım inşallah en güzel zamanda,sağlıklı bebeklerimiz olur:)
epilepsi hastasıyım. Sabah kullanmam gereken ilacı alıp almadığımı unuttuğum için 1 tane daha aldım .Normalde almamaktansa almak daha önemli ama işte böyle transfer zamanında başıma gelmesi beni üzdü.O sırada bir iş ile uğraşıyordum,dalmışım. Dilimin sağ tarafı uyuşuk.İlaçtan mı oldu yoksa dün çok stres yapmıştım ondan mı oldu bilmiyorum. Bir de tedaviye zarar vermişimdir diye korkuyorum. Epilepsisi olup tedavi gören var mı aranızda? İnşallah bi şey olmamıştır. Bugün 4. günüm.Test yapsam erken mi olur?