Sıkma canını lütfen.Bende 2 hafta önce arkadaşım sandığım birinden buna benzer laflar işittim.Konumuz bebek değildi bizim.Ama bende hissettirdikleri aynen senin söylediklerin gibiydi.İnsanın sıkıntılı anlarında destek olunmayacaksa köstek olunmaması gerektiğini çocuk yaşta öğrettiler bize.O ahlakı ve terbiyeyi aldık çok şükür.Ve iyiniyetimizden herkezi de kendimiz gibi sanıyoruz.Bizim gösterdiğimiz anlayışı ve hoşgörüyü onlardan da bekliyoruz.Streslidir üstüne varmayım,bu konuda hassas fazla yorum yapmayayım demiyor kimse.Ben böyle bi durumla karşılaştığımda karşı tarafın sıkıntısını gidermek için ufak yalanlarla da olsa teselli vermeye çalışırım.Dikkat ederim söylediklerime,verdiğim örneklere.Burada bile kimse kimseyi tanımıyor ama nihayetinde hepimiz insanız ve kalp kırmak her kim olursa olsun çok günah.Seninle kahve içmeye bile hakkı yok demekki o kişinin.Sıkma canını lütfen....
sağol canım. iyi olmaya çalışıyorum. İyice toparlandım aslında. 2. adetimin geçmesini bekliyorum. Ne bileyim başıma böyle bişeyin geleceğini hiç tahmin etmezdim. Yani sadece bebiş olsun demek yetmiyor. Sağlıklı da olsun .... Şimdi feci grip oldum. Onu da atlatırsam çalışmalara başlıycam :))
Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.
ne alaka ne saçma hayret yani.onlar da sevinsin diye insan hemen söylemek istiyor.kusura bakma canım eski kafa düşünceleri bunlar ayıp olur falan.sen sıkma canını .benim annemlerde 3 .çocuğa ne gerek vardı diye söylendi bana bu kanser durumu da çıkınca aldır önce tedavini ol falan dedi.ben diğer iki çocuğuma kendim baktım buna sanki onlar bakacak.
baya koyulaşmış yarına pik yapar siliklesene kadar gün asırı devam et silikleşincede 2 3 gün devam et hadi hayırlısı
inşallah sunbalcım inşallah tutar bu ay :))) bal tarçın çörekotumu bukadar erken yumurtlatıyor beni acaba? adetim 31 günde bir oluyor yoksa daha çok var ama ...neyse bakalım değerlendirmek lazım bu aralar :))baya koyulaşmış yarına pik yapar siliklesene kadar gün asırı devam et silikleşincede 2 3 gün devam et hadi hayırlısı
Aynen cnm ya.Sürekli telefonda abimin çocuğu olsun diye istiyoruz diyip duruyolar bana. Benimki ayıpmış. Ben kendim severim yeter benim sevgim bebeğime .Allah'ım sağlık versin de önce.Bir türlü değişmedi annemin şu fikirleri. Bir de hiç sormuyo etmiyo,nasıl gidiyo,doktora gittin m filan demiyor. Özeniyorum annesiyle arkadaş gibi olanlara. İnş. ben çocuğumla her şeyi paylaşcam
Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.
inşallah sunbalcım inşallah tutar bu ay :))) bal tarçın çörekotumu bukadar erken yumurtlatıyor beni acaba? adetim 31 günde bir oluyor yoksa daha çok var ama ...neyse bakalım değerlendirmek lazım bu aralar :))
canım sen çalışmalara başla çünki koyulaşma olmuş yarın dahada koyu olacaktır bu koyuluklardan sonra silik çizgi çıkarsa yumurta çatlamış demektir benim geçen ay 3 gün koyu çıktı 4.gün silikleşti ve ben koyulaştığı gün 5 gün çalışma yaptık rabbim nasip etti hamileyim şimdi
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız[/QUOTE
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..
bence çok saçma düşünüyor ama oda öyle görmüş napalım sen de kendin söylersin dede oluyosun diye hiç ayıp değil bence rabbimin nimeti ve lütfu ben adet olduğumda annem anında babma söyledi gözümüz aydın kızımız ergenliğe girdi diye o gün ne utanmıştım ne ağlamıştım benim yanımda söylemedi ama ben duydum bizimkide böyle herkes bir değil canını sıkma sevmezler diyede düşünme severler elbette
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız[/QUOTE
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..
iyiyim canım sen nasılsın şimdilik çok şükür iyi gidiyor aralığın 10'nunda kalp atışını duymak için gitcem doktora senin hamişlik nasıl gidiyor canım
iyiyim canım sen nasılsın şimdilik çok şükür iyi gidiyor aralığın 10'nunda kalp atışını duymak için gitcem doktora senin hamişlik nasıl gidiyor canım
çok sevindim canım.ben de iyiyim işte benim miğde yanmam çok erken başlar başladı yine ne yesem miğdem yanıyor benim de çrşmba randevum var hayırlısı bakalım,biyopsi sonucu da o gün çıkacak...
çok sevindim canım.ben de iyiyim işte benim miğde yanmam çok erken başlar başladı yine ne yesem miğdem yanıyor benim de çrşmba randevum var hayırlısı bakalım,biyopsi sonucu da o gün çıkacak...
canım inşallah hayırlı bir sonuç alırsın benim ilk hamileliğimdede bulantım olmamıştı ama baş ağrısı ve burnumda ara ara kanama oluyor o kadar canım benim rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?