Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

kusura bakmayın konusmanıza lap diye giriyorum. ama aynı seyleri bende yasadım konular farklı olsa da.insanlar cok mu düsüncesiz yoksa ben mi cok ince düşünyrum dyrum. hep içimde kalıyor sabır dyrum. Allah hepimize kolaylık versin kinden kötülüklerden uzak eylesin.

Slm kızlar. Bugn dayanamayıp doktora gittim. 12 mm dedi kese. Hala tam olarak bişeyler göremedim ya ne bieyim Allah'ım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. İnş. bizimle olur bebişlerimiz.

sosyoloji12 ne oldu cnm sana .Hamileydin en son.Diğer topiklerden takip edemedim ben

Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.

ne alaka ne saçma hayret yani.onlar da sevinsin diye insan hemen söylemek istiyor.kusura bakma canım eski kafa düşünceleri bunlar ayıp olur falan.sen sıkma canını .benim annemlerde 3 .çocuğa ne gerek vardı diye söylendi bana bu kanser durumu da çıkınca aldır önce tedavini ol falan dedi.ben diğer iki çocuğuma kendim baktım buna sanki onlar bakacak.

Aynen cnm ya.Sürekli telefonda abimin çocuğu olsun diye istiyoruz diyip duruyolar bana. Benimki ayıpmış. Ben kendim severim yeter benim sevgim bebeğime .Allah'ım sağlık versin de önce.Bir türlü değişmedi annemin şu fikirleri. Bir de hiç sormuyo etmiyo,nasıl gidiyo,doktora gittin m filan demiyor. Özeniyorum annesiyle arkadaş gibi olanlara. İnş. ben çocuğumla her şeyi paylaşcam

kızlar hepinize iyi akşamlarr yeni geldim eve hemen yazimm dedim :)) sizler napıyosunuz canlar ? bu benim 10.gün ovulasyon testim acaba durum nedir sizce? phia buralarda mısın canım ?sende bi yorum yapar mısın?

kızlar hepinize iyi akşamlarr yeni geldim eve hemen yazimm dedim :)) sizler napıyosunuz canlar ? bu benim 10.gün ovulasyon testim acaba durum nedir sizce? phia buralarda mısın canım ?sende bi yorum yapar mısın?
baya koyulaşmış yarına pik yapar siliklesene kadar gün asırı devam et silikleşincede 2 3 gün devam et hadi hayırlısı

canım sen çalışmalara başla çünki koyulaşma olmuş yarın dahada koyu olacaktır bu koyuluklardan sonra silik çizgi çıkarsa yumurta çatlamış demektir benim geçen ay 3 gün koyu çıktı 4.gün silikleşti ve ben koyulaştığı gün 5 gün çalışma yaptık rabbim nasip etti hamileyim şimdi

baya koyulaşmış yarına pik yapar siliklesene kadar gün asırı devam et silikleşincede 2 3 gün devam et hadi hayırlısı
inşallah sunbalcım inşallah tutar bu ay :))) bal tarçın çörekotumu bukadar erken yumurtlatıyor beni acaba? adetim 31 günde bir oluyor yoksa daha çok var ama ...neyse bakalım değerlendirmek lazım bu aralar :))

bence çok saçma düşünüyor ama oda öyle görmüş napalım sen de kendin söylersin dede oluyosun diye hiç ayıp değil bence rabbimin nimeti ve lütfu ben adet olduğumda annem anında babma söyledi gözümüz aydın kızımız ergenliğe girdi diye o gün ne utanmıştım ne ağlamıştım benim yanımda söylemedi ama ben duydum bizimkide böyle herkes bir değil canını sıkma sevmezler diyede düşünme severler elbette

inşallah sunbalcım inşallah tutar bu ay :))) bal tarçın çörekotumu bukadar erken yumurtlatıyor beni acaba? adetim 31 günde bir oluyor yoksa daha çok var ama ...neyse bakalım değerlendirmek lazım bu aralar :))

beni etkilemedi kür aynıydı herşey sen yinede ovu tetsine devam et fazla çalışmadan zarar gelmez canım

ayyy inşallah periicim :)) inşallah bizede nasip etsin bu duyguyuu :)) teşekkür ederim canım :))

Evet öyle görmüşler dediğin gibi.Severler tabi de madem şimdi ayıpsa ben de sevsinler diye yanlarına götürmicem onlar gelsin.Çünkü ayrı şehirlerdeyiz.

Selam kızlar;

nasılsınız bakalım? bol hamişli akşamlar topiğimize =) ee test yapan yok mu? ben adetime 6 gün kala gördüm ya siz de bakın sewinelim hadi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…