Bende hep iki oğlum olsun isterim.Kız çocukları çok hassas.Ama güçlü kuvvetli babalarının elinden tutup yürümeye çalışan iki oğul istiyorum Allah'tan...
Canım benimmm.Çok şeker bi elbise.Kızın olur inşalllaaahhhh
çok güzelmiş canım güzel günlerde giymek nasip olsun bende hep kız istiyorum ama bu ara fikrim değişti iilk bi oğlum olsun çünkü eşimin ailesinde erkek çocuk yok abisinde kızı var kocamın soyadını taşıyacak hayırlı bi erkek evlat istiyorum rabbimden bide eşime benzerse sarışın mavi gözlü
kızlarrr nası gıdıo hamilelikk nasıl beslenıyosunuz bnm canım gece gece ymk yemk istioo ama yememeye bakıorummm...canınız ne çekiııooo yada bişey çekiomu:))))))
evet kuzum aynen dediğin gibi,kısmet.
bu ay olmazsa Aralık ta bommmba gibi gelşcen kuzumm.
ama inşallah gerek kalmaz,bu ay bebişin geliverir
rabbimin yanında çok bizede verecek ayşecim bide adım EBRU ismimle hitap etmek isterseniz memnun olurum
ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğultabiiki önce sağlık.saglıklı olsun da kız da olursa bonus olur
Allah razı olsun kuşumm
ilk erkek olması bence de iyi olur.ABİ olur.korur kardeşini
babalar için de erkek çocuk başka bir heyecan.
Rabbim gönlüne göre versin hemşomm
cnım hamilelik çok kolay gitmiyor bana göre.
sabah+akşam bulantı dolayısıyla çok şey yiyemiyorum.
bugün yumurta yedim süt içtim ama fazla birşey yiyemiyorum.
ilk zaman benim de iştahım açıktışu an iğrenç bir bulantı oldugundan ne görsem yüzümü çeviriyorum.
tabi şekerim sen iyi olmaya bak kızımıza iyi bak kenanı da öp yerimeheh bu oldu işte.
ebsonum demek garip oluyodu
ebrucum bana 2 dk mola.pertim çıktı yine
ekşi birşeyler atayım agzıma geleyim
Memnun oldum Ebru...Tabiki isminle hitap etmek daha çok hoşuma gider.rabbimin yanında çok bizede verecek ayşecim bide adım EBRU ismimle hitap etmek isterseniz memnun olurum
ben işyerinde öğlen yemeğini yedim yerime çıktım 2 saat sonra nsl midem kazındı yaa kocaman bi tost yedim hala gözüm orda burda konuşurken bile ağzım sulanıyo şuana nolacak benim halim zaten bu aralar kilo da aldım pantolonlarım şimdiden üğmesini açtım çok sıkıyo..:)
ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğul
en kısa zamanda bu hayaller gerçek olacak kuzu bak görArkadan bi fotoğraf istiyorum.Elele yürürlerken oğullarımla eşim....Büyüüüükçe çıktısını alıp çerçeveleteceğim...En büyük hayallerimden biri....
en kısa zamanda bu hayaller gerçek olacak kuzu bak gör
phia yı göremiyorum varmı bir haber acaba
aynen tatlım hava çok soğuk ben çok üşüyorum yarım saate kadar da isten çıkıcam daha eve git yemek yapkızlarrrr napıosunuz bakalım hava buzzzz buzzzzz
evlere kapandık
aynen tatlım hava çok soğuk ben çok üşüyorum yarım saate kadar da isten çıkıcam daha eve git yemek yap
canım benim rabbim yardımcın olsun. bende kızda öyleydim. 5 kilo gitmiti.bunda da öyle olur diye korkuyorum ama bir şey yok şimdilik bulantı öncesi önlemler alıyorum . zencefil seker çay depoladım.susuz kalmamaya çalış .susuz kaldıkça mide bulantı artar.bir serum taktırsan biraz rahatlarsın. ban dr. öyle yapıyordu. az kaldı geçecek canım.
kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?