Selam kizlar her ay yeni heyecanlar sariyo bizleri nedir bizim bu kaderimizAllah bu ay herkesin gonlune gore versin insallah hepimiz haykirarak hamileyim diyebilelim Rabbim o gunleri bizlerede yasatsin
nasılsınız? fmfm geçmiş olsun canım . habere hem üzüldüm hem sevindim . canım dua yla rabbim şifa verecek ben eminim. kalbini karartma tevekkül sahibi olmamız gerekir. sen içini ferah tut. busefer her şey güzel olacak. ayşe geliyor mu ne bu sefer .ayAllahım hayırlısı nı ver .
nasılsınız? fmfm geçmiş olsun canım . habere hem üzüldüm hem sevindim . canım dua yla rabbim şifa verecek ben eminim. kalbini karartma tevekkül sahibi olmamız gerekir. sen içini ferah tut. busefer her şey güzel olacak. ayşe geliyor mu ne bu sefer .ayAllahım hayırlısı nı ver .
Dur kıızzz Hadi inşallah bu sefer olacak..Zaten ağzım kulaklarımda şapşal gibiyim heyecandan.10 gün nasıl geçecek rabbim sabır ver....Dün akşam aklıma düştü durup dururken ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Eşime de söyledim kızdı eğilip kalkmalarıma falan bişey olur varsa diye.Öyle hazırızki anne baba olmaya ikimizde heyecan yaptık akşam.
Dur kıızzz Hadi inşallah bu sefer olacak..Zaten ağzım kulaklarımda şapşal gibiyim heyecandan.10 gün nasıl geçecek rabbim sabır ver....Dün akşam aklıma düştü durup dururken ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Eşime de söyledim kızdı eğilip kalkmalarıma falan bişey olur varsa diye.Öyle hazırızki anne baba olmaya ikimizde heyecan yaptık akşam.
Merhaba,
Bir düşük ve bir dış gebelik ameliyatı geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Doktorum sadece 1 defa aşılama denememizi tavsiye etti. Eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Geçen ay kist vardı tedavi oldum ve dün bu ay aşılama yapacağımızı söyledi.
Ve bugün ilk iğneme başlıyorum. Aslında umutsuzum daha doğrusu tutmayacağı için korkuyorum ve sanırım kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum.
Sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay sonunda herşeyin gönlümüzden geçenin gerçek olmasını diliyorum....
İnşallah hamile kalırım daha doğrusu inşallah normal şekilde hamile kalırım ve bu defa mutluluğumu doyasıya yaşarım.
İnşallah herkesin duası kabul olur:)
Allahım yardımcın olsun canım.Hiç kendini en kötüye hazırlama.Rabbim ol dedi mi herşey olur.Doktorlar herşeyi doğru biliyorlar diye bişey yok.Gaibi yalnız Allah bilir.Ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek bebeğin.Sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah.Sende senden sonraki ümitsizlere umut olacaksın sözlerinle...Merhaba,
Bir düşük ve bir dış gebelik ameliyatı geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Doktorum sadece 1 defa aşılama denememizi tavsiye etti. Eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Geçen ay kist vardı tedavi oldum ve dün bu ay aşılama yapacağımızı söyledi.
Ve bugün ilk iğneme başlıyorum. Aslında umutsuzum daha doğrusu tutmayacağı için korkuyorum ve sanırım kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum.
Sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay sonunda herşeyin gönlümüzden geçenin gerçek olmasını diliyorum....
İnşallah hamile kalırım daha doğrusu inşallah normal şekilde hamile kalırım ve bu defa mutluluğumu doyasıya yaşarım.
İnşallah herkesin duası kabul olur:)
canım benim inşallah rabbim ne olur versin ya sizlerle nasıl heycanlanıyorum. nasıl güzel süpriz olur ayşem diyordun ya aaa hiç beklemiyorduk süpriz oldu diye acaba Allah mı söyletti kız sana?
ayyy inşallah canım senin de yazının altında hamilelik takvimi göreceğiz.(ayrıca phia'nın da olmasını çok istiyorum)Mevlam ikinizin de yüzünü bu ay güldürsün :))))))))))aynı böyle
çok iğrenç oldum yaa,biraz önce salatalık turşusu yiyordum şimdi çikolata kavanozu elimde..ıyyyyyy
Hariikasın ya çok güldürün beni rabbimde seni güldürsün emi
Allah seni mutlu etsin emi? Ay valla yanaklarım acıdı gülmekten..
gülme arkadaşına gelir başına (inşallah)
yaa sende böyle oluyormu insanın canı ya ekşi ister,ya tatlı bu ne anladım.önce deli gbi ekşi istiyorum,onu bırakıyorum deli gibi tatlı arıyorum...
O zaman daha çok güleyimmm..Ben çok iştahlı biriyim o yüzden turşuyu çikolataya batırarak yersem hiç şaşırmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?