Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu 12. gün bırakmanın sırrı ne ki niye 11 yada 13 diil merak ettim

12. gün bırakılıyor çünkü 14. gün yumurta çatlama günü... bu karışım yumurtanın büyümesini gelişmesini sağlıyor.Zaten çatlamaya yakın zaman adaçayı dahil kullanılmaması öneriliyor.

ya bende ondan korkuyorum işte bu ay benim yumurtlama günü 10. gündü

yok dünür hazır gelinim olsun bide o oldu olmadı derdi olmasın benim olanın hatun hazır oldun da o büyür nasılsa

canim ben 15 aydir hollandadayim,,,yazini baharini kisini sonbaharini hepsinde denedim bebis ama hersey insanin kafasinda bitiyo buraya gelip stres yapsan gene olmicak ama bellimi olur buraya gelirsin kafan dagilir etrafi gezerken degisiklikleri gorurken tabi aradada fikfiklenirken bide bakmissin hamis kalmissin,,,,

olur yaa daha gençsin bacım bismillah millet 35inde evleniyo ben evlendiğimde herkes acelen neydi diye dalga geçti benle kaydirigubbakcemile3

aynen banada cok soyleyen oldu bende 16 yasinda evlendim 6 senelik evli 22 yasindayim,,,bazen okulda hollandali hocalarla sohbet ediyoruz bazen 6 senelik evli oldugumu duyunca sasiriyolar,,, bana da yeni evlendigimde hep diyolardi ne acelen var koca kaciyomu disarda dolu diyolardi :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
ahanda buldum
--------------------------------------------------------------------------------

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1 hafta kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur. Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Macun yapılık tüketildiğin de anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebeb olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki link te ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Bkz. Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

insallah isinize yarar. ben basladim. bakalim hayirlisi. bunu 1 ay kullanan bir bayanin normalde 1 yumurtasi varken o ay 5e cikmis. devaminda fayda var derim. hem bir hadis=i serifte duymustum. corekotu olumden baska her derde devadir diye.hayirli haberlerle geliriz ins. bi de 6=8 ay diyor ama bunyeye gore farklilik gosteriyormus.yani daha once de olabilir.

ooo hollandanın neresindesin kuşum?
ben hollanda doğumluyum. evlendim istanbula geldim :)

Bende Sebin'in kızını alayım bari yada kızımı Sebin'in oğluna vereyim vereliniortak

eheheheheeee beşik kertmesi seferberliği başlamıştıııııırrrrrrr :dance: :dance:

aysellim selam kuşum... listeye bikaç kişiyi ekledim ama sen bakıver olurmu? bikaç sayfa geride... hoşuna giderse o şekilde düzenleyebilirsin listemizi opuyorumnanaktan

ben zeist utrecht kuşum...
den haag ta çok yakın bir arkadaşım oturuyor.
wateringse straat ta opuyorumnanaktan

benim esimde eskiden utrecht de oturuyomus ama hep hollandalilar varmis onun oturdugu yerde ve benle evlenince hemen evini teslim etti ben orda sklirim diye ve den haaga yerlesti ablasi burda ilk zamanlar onlardan yardim aliyodum herseyde alisveriste gezmeye giderken fln ama simdi onlar benden yardim aliyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet biliyorum orayida ben sokak isimlerine fln dikkat ederim surekli merak ederim nerdeyim diye kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Tuğbacım radarlar açık senin yine :) aysellim'i nerde yakaladın?

altta göörrrdüüümmm gööörrrdüüüümmm sositososito

özledim bea melmeketümüüüüü
ik miss nederland opuyorumnanaktan
maar ik kan niet komen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…