- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.181
adam olmadan nası atcez ki o gümüşhanede kalıyo -tatlicadiarzu-
bu 12. gün bırakmanın sırrı ne ki niye 11 yada 13 diil merak ettim
adam olmadan nası atcez ki o gümüşhanede kalıyo -tatlicadiarzu-
:roflol: öle desene
12. gün bırakılıyor çünkü 14. gün yumurta çatlama günü... bu karışım yumurtanın büyümesini gelişmesini sağlıyor.Zaten çatlamaya yakın zaman adaçayı dahil kullanılmaması öneriliyor.
desene senin kız benim oğlandan 2 ay büyük olucak
ooo süper fikirmiş kaydirigubbakcemile3
bu ay olmazsa gelecek ay yumurtlama dönemi turuna çıkıcam. seçimimi hollanda da nezih bir otelden yanı kullanıcam. hava da nemli bazen sıcak bazen soğuk. yımırtlama dönemi için elverişli bir yer bence. ya sizce?? :roflol:
:roflol: :roflol:
bu ay beklimmi seni yafrim?
ooluşun kötü hissetmesin şimdi garım benden böyük die kaydirigubbakcemile3
olur yaa daha gençsin bacım bismillah millet 35inde evleniyo ben evlendiğimde herkes acelen neydi diye dalga geçti benle kaydirigubbakcemile3
canim ben 15 aydir hollandadayim,,,yazini baharini kisini sonbaharini hepsinde denedim bebis ama hersey insanin kafasinda bitiyo buraya gelip stres yapsan gene olmicak ama bellimi olur buraya gelirsin kafan dagilir etrafi gezerken degisiklikleri gorurken tabi aradada fikfiklenirken bide bakmissin hamis kalmissin,,,,
Bende Sebin'in kızını alayım bari yada kızımı Sebin'in oğluna vereyim vereliniortak
ooo hollandanın neresindesin kuşum?
ben hollanda doğumluyum. evlendim istanbula geldim :)
eheheheheeee beşik kertmesi seferberliği başlamıştıııııırrrrrrr :dance: :dance:
den haag dayim canim,,,aa ne guzelmis sen neresinde dogdun tatlim,,,
aysellim selam kuşum... listeye bikaç kişiyi ekledim ama sen bakıver olurmu? bikaç sayfa geride... hoşuna giderse o şekilde düzenleyebilirsin listemizi opuyorumnanaktan
ben zeist utrecht kuşum...
den haag ta çok yakın bir arkadaşım oturuyor.
wateringse straat ta opuyorumnanaktan
Tuğbacım radarlar açık senin yine :) aysellim'i nerde yakaladın?
benim esimde eskiden utrecht de oturuyomus ama hep hollandalilar varmis onun oturdugu yerde ve benle evlenince hemen evini teslim etti ben orda sklirim diye ve den haaga yerlesti ablasi burda ilk zamanlar onlardan yardim aliyodum herseyde alisveriste gezmeye giderken fln ama simdi onlar benden yardim aliyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet biliyorum orayida ben sokak isimlerine fln dikkat ederim surekli merak ederim nerdeyim diye kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?