- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.161
oldu sanırım bu sefer kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canlarımmmopuyorumnanaktan
Tuğbacım beni şimdilik aralık ayına yazar mısın? yanıma " ???? doktordan cevap bekleyecek" yazar mısın
yaa kızımın resmini koyamıyorum profile olmuyo
tatlım üstte kırmızı görenleri direkt aralıga yazdım...
yanlış varsa smle tatlım... bu arada senin günün geçmiş test mest yapmadınmı ki?
olmuş olmuş Allah ağışlasın ..tez vakitte kardeşleri olsun inşallah :Saruboceq:
dayanamadım geldim ewet tarihi hesapladım kasım yalan oldu 3 aralık diger tarihimiz umarım vatana millete hayırlı bi tohum atarız kaydirigubbakcemile3
bide şu ballı tarçınlı çörekotunun tarifine tekrar bakim de yarın 2.gün yapmaya başliim dedim
dayanamadım geldim ewet tarihi hesapladım kasım yalan oldu 3 aralık diger tarihimiz umarım vatana millete hayırlı bi tohum atarız kaydirigubbakcemile3
bide şu ballı tarçınlı çörekotunun tarifine tekrar bakim de yarın 2.gün yapmaya başliim dedim
test yaptımda ; çok güveniyomya kendime.. gün gelmeden yaptım tek çizgiyi gördüm tabi mis gibi..
şimdide korkuyorummm ve bekliyorummm :1no2:
seninki de hoş olmuş hee :)
3 çocuklu aile opuyorumnanaktan
ooo duramadınmı kaydirigubbakcemile3
kız dinlenseydin? agrın yokmu?
hadi hayırlısı kuşum...
inşallah aralık da bombayı patlatcann. damadım gelicekkk :teytey:
en son ne zman yapmıştın?
canım 1 kase bala 1 yemek kaşığı çörekotu 1 tatlı kaşığı tarçın. karışım bu.Eğer çörekotunu öğütme şansın varsa daha iyi.
öğütülmüş haliylen bi yemek kaşıgı çörekotu dimi
peki bunu yapıpta muradı gerçek olan var mı ki
öğütülmüş haliylen bi yemek kaşıgı çörekotu dimi
peki bunu yapıpta muradı gerçek olan var mı ki
tamam kesin yarın yapıp alıyorum bi kaşık görelim bakalım inşallah rabbim bunun sebebiyle bi bebek :ecrin_bebek: nasip eder bizeee :Saruboceq:
5 kasımdan 5 gün önce...
yaf ben bu ay ankaraya gidiyorum ki bayram için unuttummmmmmm bu ayda mı yalan oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?