Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaçtım yine ben bu arada bal çörekotu tarçın tadı muhteşem

ıııııııııııııııııııığğğğğğğğğğğğğğ iğrenç tadı var

ama tabiki herkesin ağız dadı değişik canım ben 2bardak suyla içiyorum valla 6gün daha kaldı bir bitse kurtulsam meleğim gelir inşallah yarabbim

hımm anladım canım ya yoksa sen geçmi yumurtladın ya sanırım öyle oldu. sebin sen yinede çalışmalara devam et belkide yumurtan yeni çatladı :uhm:

Ben çatlayacam gayrı.ha bugün ha yarın derken çatır Çatır ÇAtır ÇATır ÇATIr ÇAAAAAAAAT diye bir ses

Supreme'cim belki sen biliyorsundur. şimdi ben 29 unda regl olmadım ve duphaston kullandım ya... Acaba bu arada bende yine de yumurtlama olmuş mudur? Eğer regl olsaydım riskli günlerim yarın başlayacaktı. Acaba yinede yumurtlamış mıyımdır?

Arkadaslar bazilar ne cabuk hamile kaliyor ne güzel. En yakin arkadasim mesela hapi birakti ilk denemesiydi bu ay icin. sadece 12.ve 14. korunmasiz iliski olmus sonra korunmuslar. ve simdi 6 haftalik hamile. Bizimde ugrastigimiz seylere bak akannehir

hımm anladım canım ya yoksa sen geçmi yumurtladın ya sanırım öyle oldu. sebin sen yinede çalışmalara devam et belkide yumurtan yeni çatladı :uhm:

aslında sebin ateşini ölçse çok rahat anlardık...

sebincim inşallah yarın çift çizgi görürsün. yok göremezsen de kırmızılar gelirse (inşallah gelmez) ateş ölçmeye başlasana?

Bide ben bu millet yüzünden hamile kalamadim herkes sen hemen kalirsin hapi birakali cok oluyo kesin hamile kalirsin deyip durdular ve aha gördüler sonucu kaydirigubbakcemile3

alacam karşıma yumurtamı konuşacam.dicem bak koçum bir karar ver büyüdün mü? öööyle bekliyon mu? çatladın mı? döllendin mi ne halt yediysen söyle.söyle walla kızmıcam ama yalan söölersen banaaa ha wallahi seni alır kırar yerim bu ne ya bit kadar yumurtanın maskarası olduk canım aaaa.bizimde bir haysiyetimiz var canım :roflol: ben iyiyce sıyırmaya başladım

hayatım sen duphastonu yumoşun kiste döndüğü için kullandın dimi?

:roflol: :roflol: :roflol: deliiiiiiiiiiiiiiiiii -tatlicadiarzu-

hihoyyyt tamam relax şekerim. ya sen şu testi yap bakalım yarın nolucak CADIARZU

allah seni sebin kaydirigubbakcemile3
Yine güldürdün beni ya:1hug:

Canım demekki çok düzenliymiş metabolizması. Yumurtlama günleri ve çatlama günü hiç aksamıyor demekki...

olaya bak yaaa :roflol: yapmışlar sonra pişman mı oldular ki korunmuşlar.düşünsene hadi bebek yapalım diyosun olay gerçekleşiyor ayyyy yapmasamıydık ki yaw hay Allah ok yaydan çıktı yapacak bir şey yok

Vallah bilmiyorum tlfda görüstük neden korundular soramadim zaten ilk sorum bu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…