- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.521
var mı bir fikrin ne diyelim yumurtalara?
gaye kıs aklıma ne geldi.Allah kısmet eder de hamile kalırsak bebek alışverişine birlikte çıkarız.Ankara'da olup katılmak isteyen olursa hatta başka illerden Ankara'ya gelmek isteyen olursa hep beraber yaparız.ayyyy şimdiden heveslendim bak görüyon mu?:sm_cool:
Ayy ne güzel olurdu vallah. Ama benim icin imkansiz ne yazikki :gitme:
gaye kıs aklıma ne geldi.Allah kısmet eder de hamile kalırsak bebek alışverişine birlikte çıkarız.Ankara'da olup katılmak isteyen olursa hatta başka illerden Ankara'ya gelmek isteyen olursa hep beraber yaparız.ayyyy şimdiden heveslendim bak görüyon mu?:sm_cool:
olsun kısss sende aldıklarının resimlerini yollarsın bize biz de sana yollarız.
yumiyum diyebilirizne deseeekkk ne deseeekkk :uhm:
yumiyum diyebiliriz
yada pıtırcık diye biliriz... bu ay pıtlatdım deriz meselahahahah yada düşünürüz acaba pıtırcığım pıtladı mı? diye
yumiyum diyebiliriz
yada pıtırcık diye biliriz... bu ay pıtlatdım deriz meselahahahah yada düşünürüz acaba pıtırcığım pıtladı mı? diye
yumiyum diyebiliriz
kızlar ben kaçıyorum.. yarın güzel haberlerle bulusmak üzere...
:roflol::roflol::roflol:ayyy gaye süpersin ya.gözlerim yaşardı gülmekten.Allah seni anne yapsın inş. tez vakitte
yumiyum diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?