Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kız aysoşşş yaz beni listeye yaaaaaaaaaaaaa
12 kasımı sil gözüm görmesin daha fazlaaaaaaa
7 aralıkkk
anacım çıkıp caminin hoporlöründenmi bağırsam ne yapsammmm

duyduk duymadık demeyin pıtpıt günümm 18 23 arası
beklenmeyen bebiş günüm 7 aralıkkk test günüm 8 aralık
herkes dua etsin mi desem kaydirigubbakcemile3

Kizzz Tubis ekledim seni l isteme kabul etsene klava:
:roflol:

kabul ettim yaaaa :teselli:
ne vuruyon kafam acıdııı kaydirigubbakcemile

mızıkçı yap lütfen bizde merak ediyoruz ve ben neden anlamıyorum ama heyecanlanıyorum kız =) az kaldı sabah topigi acınca ne görücem :Saruboceq: insallah hamiştir Allahım kızlar

:sm_cool: innnnşallah güzel haberler olur sabah...
bu ay çok şükür çok dua aldım. rabbim sen kabul et inşallah :Saruboceq:

Evet tubis vallah mizikcilik edebilirsin kimse kizmas kaydirigubbakcemile3
Ama kizlar hamile olunca bizi yanliz birakmak yok klava:

insan ilk başlarda bir an önce yapmak isterken sonraları yapmasam mı ki diyo bana da öyle olmuştu

kızlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz.ama sanki bende ters bişey var gibi.ay utanıyorum ama sorucam ilişki sonrası herşey çıkıveriyo geri buda beni çok sinir ediyo.herkezde aynımı yoksa anormal bi durum mu var.şimdiden teşekkürler

kız bu durum normall nasıl kalsın o kadar şey içerde allah iyiliğini versin :roflol:
spermler kalıyo içerde sen merak etme sinirlenme
onlar kalsın gerisi önemli değil anacım :roflol:

Evet tubis vallah mizikcilik edebilirsin kimse kizmas kaydirigubbakcemile3
Ama kizlar hamile olunca bizi yanliz birakmak yok klava:

ahhh hamiş olsam 9 ay burda pineklerim kaydirigubbakcemile3

insan ilk başlarda bir an önce yapmak isterken sonraları yapmasam mı ki diyo bana da öyle olmuştu

aynen canım yaa...
kızlar ben az uzanayım. otur otur karnım agrıdıı :sinifsinif:
öpüyorum siziiiiiiii :asigim:

Canım bi kısmı tabiiki çıkıyor dışarıya. Fakat bunun için önerilen şey ilişki sırasında kalçanın altına çok yüksek olmamak şartıyla yastık koymak. ayrıca kadının da ilişkide orgazm olması spermlerin ilerlemesi için yardımcı oluyor.
Ayrıca ilişkiden sonra yastığı almadan yaklaşık 20 dk yatmak lazım. Fakat buna rağmen yine dışarı çıkan olacaktır.

hayatım bendede aynı durum vardı spermler çıkıveriyordu.doktor dedi ilişki sonrası yarım saat 1 saat ayaklarını havaya dik diye.bende öle yapmıştım.ama daha çocuğum olmadı öle yapmama rağmen.

sana öyle geliyordur hepsi çıkmaz dışarı.ama yine de önlem için poponun altına 1-2 yastık koy öyle kalkmadan yat 1-2 saat.ohoooo ayaklarını havaya dikenler bile var biliyomusun.dert etme opuyorumnanaktan

tatlım bunda utanıcak bişi yok...
ilişki sonrası spermlerde hamile kalmak için gerekli bölüm rahme dogru ilerler fakat koruyucu sıvısı dışarı atılır...
daha uzun süre içerde kalsın diye poponun altına yastık koyup bir süre öyle yatabilirsin. ama fazlalık mutlaka çıkıcaktır. ya hemen yada daha sonra akıntı ile...
herkezde olan şey bı canım opuyorumnanaktan

bak ben bunu bilmiyordum doktoru sadece spermerin içerde kalsın diye ayakalrını dik yat demişti.ama yinede dışarı çıkıyordu demek ki koruyucu çıkıyormuş teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…