- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.581
merhaba kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım. nasılsın? opuyorumnanaktan
Kizzz Tubis ekledim seni l isteme kabul etseneklava:
:roflol:
mızıkçı yap lütfen bizde merak ediyoruz ve ben neden anlamıyorum ama heyecanlanıyorum kız =) az kaldı sabah topigi acınca ne görücem :Saruboceq: insallah hamiştir Allahım kızlar
hihoyyyt
heycan bastııııııııı
oyun bozimmiii heee???
şimdi yapimmi teesssstttt kaydirigubbakcemile3
kızlar şaka bi yana vakit yaklaştıkça ya çıkmazsa? yapmasammı diyorum kafamçokkarıştı
canım sizlere birşey sormak istiyorum ama çekiniyorum
merhaba kızlar nasılsınız
canım sizlere birşey sormak istiyorum ama çekiniyorum
Evet tubis vallah mizikcilik edebilirsin kimse kizmas kaydirigubbakcemile3
Ama kizlar hamile olunca bizi yanliz birakmak yokklava:
insan ilk başlarda bir an önce yapmak isterken sonraları yapmasam mı ki diyo bana da öyle olmuştu
kızlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz.ama sanki bende ters bişey var gibi.ay utanıyorum ama sorucam ilişki sonrası herşey çıkıveriyo geri buda beni çok sinir ediyo.herkezde aynımı yoksa anormal bi durum mu var.şimdiden teşekkürler
kızlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz.ama sanki bende ters bişey var gibi.ay utanıyorum ama sorucam ilişki sonrası herşey çıkıveriyo geri buda beni çok sinir ediyo.herkezde aynımı yoksa anormal bi durum mu var.şimdiden teşekkürler
parla canım sorabilirsin nede çekiniyorsun ki
tatlım bunda utanıcak bişi yok...
ilişki sonrası spermlerde hamile kalmak için gerekli bölüm rahme dogru ilerler fakat koruyucu sıvısı dışarı atılır...
daha uzun süre içerde kalsın diye poponun altına yastık koyup bir süre öyle yatabilirsin. ama fazlalık mutlaka çıkıcaktır. ya hemen yada daha sonra akıntı ile...
herkezde olan şey bı canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?