Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sana öyle geliyordur hepsi çıkmaz dışarı.ama yine de önlem için poponun altına 1-2 yastık koy öyle kalkmadan yat 1-2 saat.ohoooo ayaklarını havaya dikenler bile var biliyomusun.dert etme opuyorumnanaktan

bende sanmıyorum hepsinin çıktığına. valla ben normal uzanıp yatıyorum yastık falan uğraşmıyorum.

canım benim sende de öylemi sıvı değil sperm çıkıyo canım yaa

bak ben bunu bilmiyordum doktoru sadece spermerin içerde kalsın diye ayakalrını dik yat demişti.ama yinede dışarı çıkıyordu demek ki koruyucu çıkıyormuş teşekkürler

tatlım bunu çok araştırdım... hatta spermi bir yüzeye koyup baktıgınızda da zamanla şeffaflaştıgını göreceksiniz.
koruyucu sıvısı vardır dışında sperm daha hızlı ilerlesin die.fazlası vücut içinde şeffaflaşıp dışa atılır...

Vallah bende eskiden hep disari cikiyordu hepsi simdi hicbisi cikmiyo bunu anormal olarak görmüstüm

kız kupkuru hepsi içerdemi kalio :1shok:
nasıl oluyor o?
akıntıyla da mı atılıyor
o zaman içinde bir sperm canavarı var ve yiyo onları :roflol:

canım benim sende de öylemi sıvı değil sperm çıkıyo canım yaa

yok kuşum. gerekli kadarı içeri çeker zaten.eşinin sperm miktarı çoksa yani 2-3 günde 1 ilişkiniz oluyorsa bu çok normal. sperm miktarı artar. eh ficudun napsın ogadder spermi :roflol:1 dene yiter kaydirigubbakcemile3

canım sperm yapısal olarak ileriye hareket etme özelligine sahiptir. yani dısarı cıkan yercekımınden dolayı çıkıyo, mutlaka içeriye hareket eden bi kısmı oluyomerak etmek Valla bende yastık mastık kullanmıyorum. ayaklarımıda 2 kezmi ne dıktım cok komik oluyo sevmıyorum =)
sen dert etme yani tutunması gerekn sprem koşup yapışıyo pıtırıgına ( ay adı bölemiydi kızlar)

çok ilginç canım ya eskiden çkıyodu da şimdi niye çıkmıyo o zaman of yaa

güzelim normal şeyler bunlar takma afana.senkafana takacak bir olay arıyorsun herhalde.bakbu ilişkinide engeller ilişkiye falan girerken bunları falan düşünme canım yaaaa.normal şeyler bunlar.poponun altına bir yastık koy yda ayaklarını havaya dik ve takma kafna

katılıyorum sana canımmm evet pıtırcıkkkkk

ya kuşum tabiki normal hayır engel degil zaten o gelıyo dedigin şey ya ilişkide geliyo yada sonra gelmezse gerilirsin =) bırak gelsin hiçbişeycikler olmaz hihoyyyt

evet haklisiniz sacma bir soru oldu ama bilmeyince merak ettim tecrube yokki cekiniyor insan herkese soramiyorsun cooooooook sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…