- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.601
sana öyle geliyordur hepsi çıkmaz dışarı.ama yine de önlem için poponun altına 1-2 yastık koy öyle kalkmadan yat 1-2 saat.ohoooo ayaklarını havaya dikenler bile var biliyomusun.dert etme opuyorumnanaktan
tatlım bunda utanıcak bişi yok...
ilişki sonrası spermlerde hamile kalmak için gerekli bölüm rahme dogru ilerler fakat koruyucu sıvısı dışarı atılır...
daha uzun süre içerde kalsın diye poponun altına yastık koyup bir süre öyle yatabilirsin. ama fazlalık mutlaka çıkıcaktır. ya hemen yada daha sonra akıntı ile...
herkezde olan şey bı canım opuyorumnanaktan
Vallah bende eskiden hep disari cikiyordu hepsi simdi hicbisi cikmiyo bunu anormal olarak görmüstüm
çok ilginç canım ya eskiden çkıyodu da şimdi niye çıkmıyo o zaman of yaa
bak ben bunu bilmiyordum doktoru sadece spermerin içerde kalsın diye ayakalrını dik yat demişti.ama yinede dışarı çıkıyordu demek ki koruyucu çıkıyormuş teşekkürler
Vallah bende eskiden hep disari cikiyordu hepsi simdi hicbisi cikmiyo bunu anormal olarak görmüstüm
canım benim sende de öylemi sıvı değil sperm çıkıyo canım yaa
çok ilginç canım ya eskiden çkıyodu da şimdi niye çıkmıyo o zaman of yaa
canım sperm yapısal olarak ileriye hareket etme özelligine sahiptir. yani dısarı cıkan yercekımınden dolayı çıkıyo, mutlaka içeriye hareket eden bi kısmı oluyomerak etmek Valla bende yastık mastık kullanmıyorum. ayaklarımıda 2 kezmi ne dıktım cok komik oluyo sevmıyorum =)
sen dert etme yani tutunması gerekn sprem koşup yapışıyo pıtırıgına ( ay adı bölemiydi kızlar)
arkadaslar bende de bereberlikten sonra sivi geliyor,gelmesi normalmi hamile kalmayi etkilermi
arkadaslar bende de bereberlikten sonra sivi geliyor,gelmesi normalmi hamile kalmayi etkilermi
kızlar ben gettümmmmmmmm opuyorumnanaktan hadi baş başşş
canım şimdi tam da bunu konuşuyorduk, biraz üstlere ve geri sayfaya bakarsan cevabını bulabilirsin tatlım. hamileliğe engel değil opuyorumnanaktan
kızlar ben gettümmmmmmmm opuyorumnanaktan hadi baş başşş
ya kuşum tabiki normal hayır engel degil zaten o gelıyo dedigin şey ya ilişkide geliyo yada sonra gelmezse gerilirsin =) bırak gelsin hiçbişeycikler olmaz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?