- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.501
ocak ayı için açıcaksınız dimi liste beni ocak ayına yazın olmadı şubat a :bbo:
fıstıgım ya zaten 16.gün ankaraya gidicem evde b üyükbabamlar var ya bi umut dedim benim genelde ovulasyon günüm 10 la 12. gün çok nadir 14 . gün oluyor bu günleride kociş kanepede uyuyarak geçirdi gitti bütün umutlar çörekotları e vitaminleri gülsem mi aglasam mı bilemedim :uhm:Canım burada hepimiz hamiş olana kadar topic devam edecek... Hamiş olanlarımız 9 aylık süreçlerini burada paylaşacaklar inşallah... Ve bu süre içinde hepimiz teker teker hamileyiiiimmm diye müjdeyi vereceğiz.
Canım burada hepimiz hamiş olana kadar topic devam edecek... Hamiş olanlarımız 9 aylık süreçlerini burada paylaşacaklar inşallah... Ve bu süre içinde hepimiz teker teker hamileyiiiimmm diye müjdeyi vereceğiz.
Bide kizlar ya yanlis anlamayin ama gercek isimlerinizi ögrenebilirmiyim yani okadar zaman oldu yaziyoruz . :1rolleyes:
Ben basliyim mesela. Benim adim Ebru sengözlerimebaksanab
terketmek yok topiğimizi bencede canım benim
inşallah tez vakitte güzel haberleriniz alırız zemuszemus
fıstıgım ya zaten 16.gün ankaraya gidicem evde b üyükbabamlar var ya bi umut dedim benim genelde ovulasyon günüm 10 la 12. gün çok nadir 14 . gün oluyor bu günleride kociş kanepede uyuyarak geçirdi gitti bütün umutlar çörekotları e vitaminleri gülsem mi aglasam mı bilemedim :uhm:
Benim adım Gaye. Ebrucum bu fikir gerçekten isabetli oldu.çünkü nicklerin sonuna cım cum cığım falan ekleyince komik oluyor ve uzun.
kürü 10.gün bıraktım ben fıstıgım yumoş oldugunda bırakıcaz ya benim bazen erken oluyo diye erken bıraktımGüzelim sakın kürleri bırakma çünkü 2-3 ayda tam etkilerini ancak gösteriyormuş kürler. Çalışma olmasa bile kürleri sakın bırakma.
kürü 10.gün bıraktım ben fıstıgım yumoş oldugunda bırakıcaz ya benim bazen erken oluyo diye erken bıraktım
şimdi küre tekrar başlamak için kırmızıları bekliycez mecburenklava:
Hayıt tohumunu bırakmak gerekmiyor.Onu içmeye devam et canım... Hatta bu arada gebelik şüphen de kalmadığına göre adaçayı da iç.
Bide kizlar ya yanlis anlamayin ama gercek isimlerinizi ögrenebilirmiyim yani okadar zaman oldu yaziyoruz . :1rolleyes:
Ben basliyim mesela. Benim adim Ebru sengözlerimebaksanab
günaydın hoşgeldin fıstıgım hayırdır ne ameliyatı ya bayadır giremiyorum sorun ne :uhm:gunaydin kissslaaaarrrr nasilsiniz bakayim gecmisi okudum geldim,,,iki tane hamisimiz cikmis sabah sabah ooohhhhhhhhh ne guzel bu sayi giderek artar ins ins ins,,,,coooooooookkkkkkk tebrikler cici annelerimizi a.s. a.s.
saol tatlim yaa ne bilim oyle iste birden ameliyat fln deyince korktum annem geldi hemen aklima yanimda olsaydi hic korkmazdim ozaman diye dusundum o bana bakardi elimi tutardi yanimda durmasi bile bana cesaret olurdu,,,oyle isteeee ....
canım ya sayfalar hata verip duruyo benim adımda hande buyrunnnnnnnnn
cevap yazıyorum yazıyorum gidiyo sonra 1 saat bekle açılsın diye mirmirmirmir
gunaydin kissslaaaarrrr nasilsiniz bakayim gecmisi okudum geldim,,,iki tane hamisimiz cikmis sabah sabah ooohhhhhhhhh ne guzel bu sayi giderek artar ins ins ins,,,,coooooooookkkkkkk tebrikler cici annelerimizi a.s. a.s.
saol tatlim yaa ne bilim oyle iste birden ameliyat fln deyince korktum annem geldi hemen aklima yanimda olsaydi hic korkmazdim ozaman diye dusundum o bana bakardi elimi tutardi yanimda durmasi bile bana cesaret olurdu,,,oyle isteeee ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?