Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar geldimmm
elektrik gitti
girene kadar meraklandım
neyse okudum geldim
bebiskom hoşgeldin
bizde birde bebişkom 88 var adaşsınız:)
valla çok mutluyum bugün

hosbuldum tesekkur ediyorum ayselim benide eklermisin listene 27 kasim beklenen adet tarihim opuyorumnanaktan

sebincim ben bu ay incir kürü yaptım eşimede keçiboynuzu kürü yaptım ama eşim 10 gün dayana bildi bıraktı bide biz kırmızılar biter bitmez başladık gün aşırı çalışmalara canım benim geç yada erken yumurtlama ihtimaline karşı canım benim

selam kıslar ben geldimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
şöyle bi geçmiş yapıp geleyim
herkeşleri ösledimmmmmmm Şeniz

aysellim hayıt cayını nasıl yapıyosun ya cok acı diilmi?

Kızlar yaa herkes çok acı çok acı diyor ama bana hiç acı gelmedi ben lıkır lıkır içiyorum... Acaba yanlış bişiy mi içiyorum ki :)
eşim aktardan aldı hayıt tohumu diye.Ben 1 çay kaşığı tohumu havanda dövüyorum caydanlıkta kaynatıyorum 2 bardak suda. Sonra bardağa süzüp içiyorum.

cnm ya bu cayi hamile kalabilmek icin mi iciyorsunuz siz

gayecim sen de ne güzel her kürü rahatlıkla yiyip içebiliyorsun.hayıt bana da acı gelmişti.ama b-t-ç otundan daha iyi.

hoşgeldin şekerim bizde özledik valla =))

bi fırsat bulup giriyorum ama siteye girmek yazmak mümkün olmuyo hemen çıkmak zorunda kalıyorum bu aralar eşimde iş sıkıntısı var 09 10 11 12 13 en güzel günlerimde eşim kanepede yattı gitti bu ay :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…