- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.581
Canım ben bu zamana kadar hiç pıtladığımı hissetmedim ki. Hiç öyle kasık ağrım falan olmadı benim. Sadece adetten 1-2 gün önce adet ağrısı olur.
canım ya bence pıtlamadın zor ekstra bi durum benim fikrim böyle hemen pıtlamak CADIARZU
gayeciğim bende hiç anlamadım pıtladığımı ama bu ay ovulasyonda malum çift çizgiyi yakaladım anca öyle anladım.
Sebin'in bende adı kuzucuk... Benimde onda adım Tarçıno benim kuzum ben onun Tarçınıyım. Ama yinde de gerçek ismini bilelim
kızlar pardon ya.ben geçmişi okuyamıyorum sayfa takılıyor diye kapatıp hep son sayfayı açıyorum. O nedenle muhabbetlere yarım yamalak katıldım hep.ismim gökçe.diğer gökçe ile karışmasın siz bana sebin demeye devam edin.gayemin de dediği gibi ben onu kuzusuyum o da benin tarçınım, aysellim balım, tek0633 elmaş şekerim, tubilosha vnailya demiştim.supreme badem şekerim aklıma geldikçe bir şeyler derim a.s
gayeciğim bende hiç anlamadım pıtladığımı ama bu ay ovulasyonda malum çift çizgiyi yakaladım anca öyle anladım.
tatlım kaymaklımmmm
ayselcim ovülasyonda çift çizgiyi reglin ilk gününden kaç gün sonra görmüştün?:uhm:
zemuszemus sevdim bunu
benim adetim pazar günü bitti azar azar peçeteye uzayan akıntı geliyo ama heray 12-13 .günümde çok yoğun şekilde bi akıntı geliyo yumurta akı gibi bende ondan anlıyorum heray böyle olur benim geçen ayda çatlatma iğnesi olduğum gün olmuştu doktorum ogün ve ertesi gün daha sonrada gün aşırı ilişki önermişti.
canım o akıntılar bende de olmuştu ama takip ettiğimden değil de wcdeyken farkettim. Inş. Bekletmeden gelir bebişlerimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?