Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayeciğim bende hiç anlamadım pıtladığımı ama bu ay ovulasyonda malum çift çizgiyi yakaladım anca öyle anladım.

canım ya bence pıtlamadın zor ekstra bi durum benim fikrim böyle hemen pıtlamak CADIARZU

bence de garip olurdu hemen pıtlamak ama şey diye düşündüm aslında 29uydu ya benim reglim ama olamadım ilaçla regl oldum.Acaba 29una göre mi pıtladım diye düşündüm :sm_confused:... Ama boşverrr... zaten başliicam çalışmalara :kedi:

Sebin'in bende adı kuzucuk... Benimde onda adım Tarçın o benim kuzum ben onun Tarçınıyım. Ama yinde de gerçek ismini bilelim

kızlar pardon ya.ben geçmişi okuyamıyorum sayfa takılıyor diye kapatıp hep son sayfayı açıyorum. o nedenle muhabbetlere yarım yamalak katıldım hep.ismim gökçe.Diğer gökçe ile karışmasın siz bana sebin demeye devam edin.Gayemin de dediği gibi ben onu kuzusuyum o da benin tarçınım, aysellim balım, tek0633 elmaş şekerim, tubilosha vnailya demiştim.supreme badem şekerim aklıma geldikçe bir şeyler derim a.s

tatlım kaymaklımmmm

Kızlar inşallah bizlerde hamiş haberlerimizi veririz
çok istiyorum inşallah son regllerimizi olmuşuzdur yaaaaa

Kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim.geçen ay da nasıldı hatırlamıyorum.reglden hemen sonra akıntı oluyormuydu?bende var da dikkatimi çekti.

Sebincim bende de var akıntı ama sanırım normal bu durum.Hemen adetten sonra pıtladığımızı sanmıyorum tatlım.
Peki sen daha önceki aylar pıtladığını hissediyor muydun?

benim adetim pazar günü bitti azar azar peçeteye uzayan akıntı geliyo ama heray 12-13 .günümde çok yoğun şekilde bi akıntı geliyo yumurta akı gibi bende ondan anlıyorum heray böyle olur benim geçen ayda çatlatma iğnesi olduğum gün olmuştu doktorum ogün ve ertesi gün daha sonrada gün aşırı ilişki önermişti.

benim adetim pazar günü bitti azar azar peçeteye uzayan akıntı geliyo ama heray 12-13 .günümde çok yoğun şekilde bi akıntı geliyo yumurta akı gibi bende ondan anlıyorum heray böyle olur benim geçen ayda çatlatma iğnesi olduğum gün olmuştu doktorum ogün ve ertesi gün daha sonrada gün aşırı ilişki önermişti.

canım o akıntılar bende de olmuştu ama takip ettiğimden değil de wcdeyken farkettim. Inş. Bekletmeden gelir bebişlerimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…