Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlaaarrrr akşam yemeğimi yaptım geldiiimmm...Benim eşim çok güzel yemek yapar ve her yemeği bilir hemen hemen... O yüzden ona yemek yapmak biraz zor.ıllaki bişey bulur :)
Dünden kalan bulgur pilavı vardı yanına patatesli biberli salçalı köfte yaptım. Yanina salatayı koydum mu çok şükür der kalkarız :)cokacimcoook

slm kızlar nasılsınız bayagıdır giremiyorum kayınvaldemler gelicek temizlik falan yapıyorum.eee siz nerdesiniz kimse kalmamış burda..Şekerim beni listeye eklememişsin.29 kasımda bekliyorum.daha cok beklerim inşallah:teselli:

Canım hoşgeldin.Aslında hepimiz buralardayız ama 2 gündür sitede biraz sıkıntı var ve yazılar gitmiyor o yüzden birçoğumuz yazmaktan vazgeçtik.Fakat sanırım bir yapılandırma yapıldı ve sorun çözülecek.

kızlaar adsl i yatırmamışız :) internet gitti.. giremedim. ama yeni hamişlerimiz olmuş çok sevindim...

en yakın sürede burdayım ... göbüşünüze ve bebişinize iyi bakın...

( ayakkabı işe yarıyo galiba.. sengözlerimebaksanab

KIZLAR GÜNAYDIN HERKESE KıMSECıKLER YOK BEN BU GÜN ERKENCıYıM GALıBA BU SABAH TEST YAPTIM AMA ÇıF CıZGı ÇIKMADI KIZLAR ZATEN HıÇ UMUTLANMIYORDUM DAHA 3 GÜN VAR GÜNÜMÜN GELMESıNE PAZAR KIRMIZILARI GÖRMESSEM P.TESı KAN TESTı YAPTIRIRIM ARTIK 1 GÜN GELMEDıM HAMıŞLER ÇOĞALMIŞ MAŞALLAH DARISI HAFTAYA TÜM BEKLıYENLERıN BAŞINA ıNŞALLAH ÖPÜYORUM HEPıNıZı opuyorumnanaktan

cnm 9 gün geçti mide bulntım çok vardı hiç yemek yiyemiyordum dr a gitmemin sebebi biraz da buydu ve hamilesin dedi çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş.

CANIM HAYIRLI OLSUN 9 GÜN NASIL SABRETTİN YA BANA GÜNLER GEÇMEK BİLMİYO OKADAR MERAK EDİYORUM Bİ GELSE ŞU P.TESİ BAYRAM HEDİYESİ OLCAK NE GÜZEL :sm_cool:

günaydın kızlar hayırlısı olsun sudetcim sanki erken yapmışsın gibi geldi bana ama umutlanma sen yinede sürpriz olur erken test yapıp kendimizi durdurabilecemizi sanıyoz ama malesef kırmızıları görene kadar umut devam ediyor inşallah senin hiç gelmezler....

cnm 9 gün geçti mide bulntım çok vardı hiç yemek yiyemiyordum dr a gitmemin sebebi biraz da buydu ve hamilesin dedi çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş.

inşallah tatlım amin çok mutlu olduk inan allah sağlıklı sıhatlı kucağınada almayı nasip etsin inş bitanem

günaydın kızlarrrr,
sudet canım sakın üzülme tatlım tetsti erken yapmıştın bekleyelim bitanem kırmızılar gelmez inşallah hamiş haberini alırız canım benim:)))))
eee kızlar nasılsınız?

[ı]gÜnaydın kıslar nasılsınız gununuz nasıl gecıyor bugun olumsuz hıcbırsey dusunmuyoruzzz hepımız okııŞŞ [/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…