- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.621
slm kızlar nasılsınız bayagıdır giremiyorum kayınvaldemler gelicek temizlik falan yapıyorum.eee siz nerdesiniz kimse kalmamış burda..Şekerim beni listeye eklememişsin.29 kasımda bekliyorum.daha cok beklerim inşallah:teselli:
Bende bu ayi kacirdim kizlar
Aralik 16ya yazin beni.
Selam canım. Sebin ve benimle aynı günlerde heyecanlanacaksın sende. Bizim de 15-16 aralık.
tatlim kaç gün geçince tahlil yaptn merak ettim tebrik ederimmmm bitanem çok sevindik yaaaa:CüvCüv:
cnm 9 gün geçti mide bulntım çok vardı hiç yemek yiyemiyordum dr a gitmemin sebebi biraz da buydu ve hamilesin dedi çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş.
KIZLAR GÜNAYDIN HERKESE KİMSECİKLER YOK BEN BU GÜN ERKENCİYİM GALİBA BU SABAH TEST YAPTIM AMA ÇİF CİZGİ ÇIKMADI KIZLAR ZATEN HİÇ UMUTLANMIYORDUM DAHA 3 GÜN VAR GÜNÜMÜN GELMESİNE PAZAR KIRMIZILARI GÖRMESSEM P.TESİ KAN TESTİ YAPTIRIRIM ARTIK 1 GÜN GELMEDİM HAMİŞLER ÇOĞALMIŞ MAŞALLAH DARISI HAFTAYA TÜM BEKLİYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH ÖPÜYORUM HEPİNİZİ opuyorumnanaktan
cnm 9 gün geçti mide bulntım çok vardı hiç yemek yiyemiyordum dr a gitmemin sebebi biraz da buydu ve hamilesin dedi çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?