Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

BıRKAÇ HALI SıLDıM EŞıMDE YARDIM ETTı, PERDELERıN BıR KISMINI YIKADIM.
KALAN KISMI YIKANACAK AKŞAM, BıRDE KOLTUK KILIFLARINI YIKAYACAM.
YORGUNUM ZOR ÇALIŞIYORUMMM:sinifsinif:

BİRKAÇ HALI SİLDİM EŞİMDE YARDIM ETTİ, PERDELERİN BİR KISMINI YIKADIM.
KALAN KISMI YIKANACAK AKŞAM, BİRDE KOLTUK KILIFLARINI YIKAYACAM.

canın çekmiş iş yapmayı ben dün akşam çok tembeldim kaydirigubbakcemile3. aysellim ya benim hala göğsüm kaşınıyor.deli olucam.metroya biniyorum kaşınıyor, kalabalık bir yere giriyorum kaşınıyor.en olmadık zamanlarda yani:roflol:

Canım hoŞgeldın;
yenı haberler yok beklemedeyız canım. Ne yapayım ÖnÜmÜzdekı h.sonu bayram vaktım olmayacak bılıyorum bu haftasonu aradan Çıkarayım dedım.

CANIM BENDE MERAK ETTİM NEDEN KAŞINIYOR ACABACADIARZU
DR GİTTİĞİNDE AKLINA GELİRSE SOR BAKALIMkaydirigubbakcemile5

aman iyi yapmışsın walla bende başladım sarmalar sarıldı baklava yapıcakmış komsular bende giriverdim araya

BİRKAÇ HALI SİLDİM EŞİMDE YARDIM ETTİ, PERDELERİN BİR KISMINI YIKADIM.
KALAN KISMI YIKANACAK AKŞAM, BİRDE KOLTUK KILIFLARINI YIKAYACAM.

kızlar bende tasınıcam bayramın son gunu ev dandını.... of temızlesen olmaz toplasam olmaz

Çok üzgünüm çoook

baklavaya gerek yok k.validem yapıyor ondan alıveririm annemde de var o konuda sıkıntı yok. yemeği yaparım hallederim yeter ki temizlik bitsin diyorummmsositososito

ya kızlar benim kasıklarımda bi ağrı var böle bıcak gibi girip girip duruo anormal bi durum değildirinşallah demi çünkü adet sancısı gibi değil anlamadım bende

valla benim baklava börek telaşım hiç olmuyor bayramda çünkü evde olmuyoruz.ya annemlere gidiyoruz ya kayınvalidemlere hatta bu bayram tatile bir yere gidelim dedik ama henüz karar veremedik nereye gitsek.arkadaşlarla beraber gidicez.ben bursa dedim yok dediler, yedigöller dedim biraz düşünelim dediler tam karar alamadık bu gidişle ankarada kalıcaz kalacak yer bulamıcaz çünkü.

yok reglime bir hafta var daha ama onun ağrısı farklı olur bu bıcak gibi girio geçio böle otururken yürürken çokdaha fazla hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…