Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bakalım tatlım 26sında neticeyi öğrencez artıkın doktora dedim ne zaman gelim size hamile kal öle gel dedi ama umut etmek güzel hemimiz görürüz inş o günleri

inşallah canım gönlümüzden geçen isteyen hazır olan gerçekten annelik yapabileceklerin hamiş olması:Saruboceq: yoksa dün sebinin anlattığı gibi maalesef hamileyim diyenler var çok üzüldüm okuyunca wallamafoldumben

canım benim kardeşim de senin gibiydi biraz sarsıldı ama sonra normale döndü.zorlada olsa birşeyler ye dikkat et.temennim güzel bir hamilelik geçirmencokacimcoook

sağol aleynacım biraz geç oldu ama...

kızlar bu arada son bi haftadır o kadar çok hamiiş haberi aldımki. inşallah devamı burdan gelir... :CüvCüv: :teytey:

dua edermisin diyen arkadaşlarım.. her elimi göbüşüme koyduğumda hem kendi bebişim hem sizin bebişiniz için dualarım... :Saruboceq:

günaydın güzel annemiz nasılsın?buyrunnnnnnnnn

aynı... heyecanla 25 ini bekliyorum.. eşim o kadar rahatki.. nolcak niye merak ediyosun diyo..

dün gece biraz daha rahattım.. mirmirmirmir
bulantı olmayıncada bi terslikmi var diye korkuyorum.. o kadar benimsedimki... :sm_confused:

ayyy heryerim ağrıyor sankim neyse öğle yemeği yediğim de geçer inş.
yarın tatillll o ne güzel akşam temizliği bitirirsem yarına cam silme işi kalır o da hemencik biterrrrr
sonra gezmeyeeeeekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…