- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.301
Canım temmuz ayına benide yazsana:)ama biz bu ay başlaycağız çalışmalara ama hemen hamile kalırmıyımki?Bugün reglim bitiyor en iyi zaman bir hafta sonrasımı oluyordu arkadaşlar?
Kızlar bu arada beni de ekleyin listenize noluuurr. 24 haziran olmam gereken adet günüm çok sabırsızlanıyorum daha bugün ayın 6 sı. Adterim düzenlidir 2 gün önce olur ve hiç şaşmadı hayatımda. Kimseyle paylaşamıyorum bir tek siz varsınız.
ya kızlarrrr dün çalışmıştıkkk eeee ben şimdi yumurtladımmmsa eğer bugünde çalışsakmı acabaaa
evt haklısn gecmek bılmıyo ama kendimide alamıyorumki kafaya takmamak için.kendimi başka seyelrle avutmaya oyalaamya calışıyorum.gerci calışıyorum aam ilk boşkaldıgımda aklıa takılıy hemen .iş arkadaşklarımda sen buyıl daha dalgınsın diyolra.aman hayırlısı deyip gemke nekadar zormuş ya
Canım temmuz ayına benide yazsana:)ama biz bu ay başlaycağız çalışmalara ama hemen hamile kalırmıyımki?Bugün reglim bitiyor en iyi zaman bir hafta sonrasımı oluyordu arkadaşlar?
denizkokusu sağol cok canım inşallah :)
sence bikaç gün daha mı beklesem? şimdi bidaha negatif çıkar diye yapasım yok hiç, çünkü bozuluyo insan negatif görünceşimdi ilk idrarımla sabah yapsam çıkar mı ki? uf çok kafam karıştı
ya kızlarrrr dün çalışmıştıkkk eeee ben şimdi yumurtladımmmsa eğer bugünde çalışsakmı acabaaa
Ben 33 üm bilmiyorum listede benden büyük var mı?GErçi evleneli 10 ay oluyor ama... Yine de tüp bebek mi denesek acaba diye geliyor aklıma. Benim tüplerim tıkalı idi film çekilirken açıldı ikisi de. Aslında 10 değil 2 aydır deniyoruz biz de. içimden bir ses diyor git tüp bebek yaptır ikizlerini al bi kerede kurtul doğum işinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?