C
cingenem06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.541
Sedenazz222 inş beklemeden hamile kalırsın... Seninle bunu paylaşmak istedim.Benim son adet tarihim 6 mayıs.28 mayısta dayanamayıp kan tahlili yaptırdım. Sonuç 5.6 çıktı yani negatif. 3 gün sonra adet olduğumu sandım çünkü kahverengi lekelenme oldu. Cumartesi ve pazar sadece kahverengi olarak geldi. Ablam hamile kalmış olabileceğimi söyledi. Bende 2 haziranda kan testi yaptrıdım ve bu kez 199 çıktı. Yani hamileyim. Senin anlayacağın bu değerler hemen yükselmeyebiliyor. Hemen umutsuzluğa kapılma ve bekle.bende belirti olarak sadece kasık ağrısı vardı.
günaydın kızlar... nasıl gidiyor bakalım benim son 3 gün kaldı. ne olacak merak ediyorum. ama bu sefer geçmeden yapmıycam asla.
en iyisini yaparsın canım..bak ben 1 gün kala yaptım çıkmadı..moralim bozuldu...bencede yapma..inşallah hamişsindir a.s.
SUDENAZ222´isimli üyeden Alıntı
canım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı..ben bi internet sitesinden aldım..15 adet 25 ytl di...3 ay gitti..adet olunca bidaha sipariş vercem
sudenazcım bana da sitenin adresini msj atarmısın rica etsem
sudenazz kan testı sonuclarını aldım 1,5 haftalaık hamişimm..allah herkezee nasipp etsınn ınsallahhhh..:dance::dance:sırnaşık şey
canım özeline mesaj attım çoktan....gelmedimi?
:uhm:
sudenazz kan testı sonuclarını aldım 1,5 haftalaık hamişimm..allah herkezee nasipp etsınn ınsallahhhh..:dance::dance:sırnaşık şey
canım tebrik ederimmm. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım erken mi test yaptın. bi de belirtilerin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?