Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar hafta sonu hiç durmamışsınız belli 2 saattir geçmiş okuyorum yaaa....maşallah 2 gün girmedim hamiş listesi uzamışş ayy çok sevindim. yeni hamişleri kutluyorum.hayırlı evlat olurlar inşallahh.hadi bakalım kızlar boş durmak yok çalışmaya devam bu liste rekor kıracakkkk......

Sedenazz222 inş beklemeden hamile kalırsın... Seninle bunu paylaşmak istedim.Benim son adet tarihim 6 mayıs.28 mayısta dayanamayıp kan tahlili yaptırdım. Sonuç 5.6 çıktı yani negatif. 3 gün sonra adet olduğumu sandım çünkü kahverengi lekelenme oldu. Cumartesi ve pazar sadece kahverengi olarak geldi. Ablam hamile kalmış olabileceğimi söyledi. Bende 2 haziranda kan testi yaptrıdım ve bu kez 199 çıktı. Yani hamileyim. Senin anlayacağın bu değerler hemen yükselmeyebiliyor. Hemen umutsuzluğa kapılma ve bekle.bende belirti olarak sadece kasık ağrısı vardı.

canım senin ilk testinde negatif değilki..5.6 pozitif demek....değer 5 in altındaysa negatiftir..kim dedi sana bunu..ilkinde bile çıkmış zaten....

teşekkürler canım..zaten ben hep gününde olan biriyim.bugünü atlatırsam eğer şüphelenebilirim...a.s.

günaydın kızlar... nasıl gidiyor bakalım benim son 3 gün kaldı. ne olacak merak ediyorum. ama bu sefer geçmeden yapmıycam asla.

en iyisini yaparsın canım..bak ben 1 gün kala yaptım çıkmadı..moralim bozuldu...bencede yapma..inşallah hamişsindir a.s.

evet canım regliyi görünce insan o kadar kötü olmuyo ama o ümitle test yapıp çıkmayınca daha bi kötü oluyor.

bekliycem canım.

bu ay ağrılarım erken başladı. 10 gün önce falan kasık ağrılarım çok felaketti. hatta erken olucam dedim. bugünlerde hafif hafif bi ağrı. bi de akıntı var. ılık bi akıntı gidiyorum tam diyorum oldum tık yok yine akıntı.

bi de göğüs uçlarım uzatı ve büyüdü.

ama umutlanmıycam yine de. rabbim hayırlısını nasip etsin.

SUDENAZ222´isimli üyeden Alıntı
canım ovulasyon testleri eczanelerde pahalı..ben bi internet sitesinden aldım..15 adet 25 ytl di...3 ay gitti..adet olunca bidaha sipariş vercem

sudenazcım bana da sitenin adresini msj atarmısın rica etsem

sudenazz kan testı sonuclarını aldım 1,5 haftalaık hamişimm..allah herkezee nasipp etsınn ınsallahhhh..:dance::dance:sırnaşık şey

canım özeline mesaj attım çoktan....gelmedimi?
:uhm:

sudenazz kan testı sonuclarını aldım 1,5 haftalaık hamişimm..allah herkezee nasipp etsınn ınsallahhhh..:dance::dance:sırnaşık şey

biliyodum zaten çok emindim hamiş olduğundan :sm_cool:

tekrarda tebrikler canım...sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasib olur inşallah a.s.

merhaba kızlar 4 aydır siteyi takip ediyorum ama çok fazla mesaj yazamıyorum.bende 2 yılı doldurmak üzereyim evlilikte.1buçuk yıl korunduk 1 yıl yasmin kullundım.sonra aralıktan beri bebek istiyoruz.ama ilk aylar ben çok stres yaptım adet düzenim bozuldu sonra bir kaç ay bıraktım bebek düşüncesini ve şuan çok iyiyi çok şükür.bu ay çalışmaya başladık bebek için inşallah olur hazuran ayına eklermisiniz beni belki uğur getirir.ama herşey nasip arkadaşlar stres yapmayın hayatınızı tamamen hamilelik düşüncesine ya odaklamayın.stres olumsuz etki yapabiliyor...yerimseniben

Son düzenleme:

ezgim tebrikler Allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah
yalnız 1,5 haftalık hamileyim yazmışsın ne kadar sonra test yaptırmaya gittin adet gününün geçmesini bekledinmi bilgi verirsen çok sevinirim

canım tebrik ederimmm. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım erken mi test yaptın. bi de belirtilerin varmı.

merhaba arkadaslar ınsallah bende temmuzda mujdeyı verebılırım
hamıle arkadaslar tebrık ederım sonuna kadar sorunsuz bı hamıleleık ve hayırlı evlatlar dılıyoruz
hamıle kalamayanlar umıtsızlık yok yola devam
Allah yardımcımız olsun

canım tebrik ederimmm. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım erken mi test yaptın. bi de belirtilerin varmı.

hepinize teşekkur ederımm allah sızede nadıp etsın ınsallahh...adet tarıhım 6 hazırandı benım hıc sasmazz..ama adetten 1 hafta once gece yatarken basım donduu ve bu bır ıkı kece tekrarladıı..ben o zaman hıssettım bulantım cok nadırdı.ama ılk olarak saclarım acıp dokulmeye başlamıstı,bır yerde okumustum gebelık belırtısı olabılıyormus.adetıme3 gun kala evde test yaptım cok ama cok sılık bır cızgı vardır umursamadım .2 gun sonra tekrar yaptım cızgı daha belırgındı.adet tarıhım gununde yaptım bırdaha daha nettı.7 hazıranda kan testı yaptırdım bugun sonuclarını aldımm...bende fazla belırtı olmadıı.sadece bas donmesı saçlarımın dokulmesı çok nadır mıgde bulantısı bırde ayaklarım cok usudu bu ondanmıdır bılmem ben zaten cok usurumma.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…