Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcıım ben ılaclarını aldın mı dıye ozellıkle sordum cunku ben sana verılen ılacları kendım aldım ve cok zor buldum koca ankarda.sende kendın alacaksan onceden al bence

arkadaslar ben bugun adet oldum, 3 gun erken geldi hic agrisiz sizisiz gelmis silince fark ettim ama akinti gibi kirmizi degil kahverengi ve silince geliyo afedersiniz pede gelmemis fazla bi kad damla,kac saat oldu neler oluyo anlamiyorum, ama en azindan tedavime 3 gun daha erken baslayabilecem tek tesellim o

slm kızlar ben bu ayın kaçında adet olucam bilmiyorum:), yumurtlamam ne zamandı hiç takib etmiyorum artık..akışına bıraktım herşeyi,ilk zamanlar gece gündüz düşünüyodum, acaba öylemi yatsam,yastıkmı koysam,aman yarım saat kımıldamıyım vs vs dünyanın stresini yapardım.ama artık hiiiç takmıyorum.hatta hamile kalmıyımda işe başlıyim diye düşünüyorum...ama yinede bi umutla diyorumki; umarım bu yeni liste hepimize uğurlu gelir...

SUDENAZ cım...siteyi açıp girdiğinde lütfen beni sil listenden...maalesef eşimi yine baba yapamadım.çok üzgünüm...BABA diyorum çünkü o benden çok istiyordu...onu yine mutlu edemedim...kusura bakmayın..aklımdan size yazmak için birçok kelime geçiyordu ama ne yazsamda siz anladınız beni..OLMADI OLMADI OLMADI..işte özetim...iyi haftasonları hepinize...

kırmızı Beyaz üzülme bu kadar. Eşimi baba yapamadım deme. Bebeğimiz biraz gecikti sadece de ... Bu listedeki herkesin eşinin bebeksiz son babalar günü olur umarım. Ben eşimin babalargününü uzakta da olsa kutladım bugün.i Seneye bugünü ya karnımda ya kucağımızda bir bebekle kutlmayı diledim. Hepimiz için de bunu diliyorum Bu arada Antakyadayım. Sıcak ama çoook güzel buralar. Deli gibi alışveriş yapıyorum :) Sudenaz bak beni unutmayın diye arada mesaj atayım dedim :) Sevgiler herkese...

DENİZKOKUSU....ama çok kırgınım..elimde değil.sürekli gözlerimden dökülüyor yaş....üzgünüm çok..ne dedilerse yaptım...klomen i alınca hemen karnımda da şişlik olmuştu ...bak adet olduğum an indi karnım...herkes hamilesin...dedi durdu...kendim için değil.o çok sevdiğim eşim için üzgünüm...antakya ya sevgiler...gönlünce eğlen sen...eşim zaten işe gitti..vardiyalı çünkü..evde kaplumbağam var.bir sürü çiçeklerim var...onlarla oyalanırım...

Kardeşim de bu hafta aşılama yaptırdı ... Önümüzdeki hafta belli olacak sonucu. Moralleri bozmamak lazım onlar aileden gizlediler bu olayı. Bir de aile baskısı istemiyoruz dediler. Şimfi görüyorum ki en iyisini yapmışlar. İstanbulda olsam alır seni çıkarırdım dışarı Walla :) Benim eşim de seyirde.Haziran sonuna kadar da gelmeyecek. Birlikte oyalanırdık.

Allah razı olsun senden. DENİZKOKUSU....birbirimizi tanımayız görmedik bilmeyiz..ama şu yazdığın yeter bana...diyorum ki allahım belki kusurum hatam var günahım var...ama zerre senin katında sevabım varsa bana bu dünyada ver..... ki evlat sahibi benide yap.... ne olur....şöyle okumuştum...yaradan kabul edeceği dua yı kuluna ettirir miş ve kulun yakarmasından çok hoşnut olurmuş...işte bunun için dualarımdan vazgeçmem de üzgüntümü hafifletemiyorum bir türlü....

bugün 15 haziran dün olmam lazımdı ama olmadım ama hiç bi belirtide yok hamile olamam bide adetime 4gün kala test yaptım yok cıktı kızlar bişey söyleyin napayım yoksa adet söktürücü hap var onu içeyimmi

regl olan arkadaslar uzulmeyin ya bu ay olmadiysa bir dahaki ay inslh Allahin ne gunleri ne aylari biter , bizim bebislerimizde nazla gelecek demekki

canim bir gun gecmis adet sokturucu felan icme simdeden birkac aydir benimkide 4-5 gun gecikiyo stresten heralde
ayrica belli olmaz 4 gun kala test yapmissin cikmamis olabilir birkac gun daha bekleyip tekrar test yap cnm

5 gun kaldi benim reglime 1 haftadir migdem bulaniyo ve agzimin icinde hep aci bir tat birde afedersiniz tukuruk salgim artti uyuyunca bile yastik islaniyo bir haftadir aceba psikolojikmi oluyo bunlar her ay yalanci belirti yasamaktan fenalik geldi bana yaa:roflol:

KADRİYE cim...az önce annem aradı...göya söz vermiştim kendime.söylemiycektim..daha anne dedim başladım ağlamaya...nasıl bir duygu bu işte...istanbul da da hava kapandı burda..yağmur yağdı yağacak...şansıma eşim işte bari biraz yürüyeyim mi diye düşünmüştüm...annem ler uzakta...hadi çık gel yanımıza biraz kafan dağılır dedi..anne dedim sorunlar kaç kilometre yapsanda benle beraber geliyor...sanki otobüste yan koltuğumda oturuyorlar dedim.kadıncağız ne yapsın...o da anne olarak evladını teselli etmek istiyor....

cnm ya kiyamam esine en buyuk hediye sensin zaten inslh bir dahaki aya yaparsin o surprizi ,
peki doktora felan gittinmi sorun neymis?

cnm en azindan hamile kalabiliyomussun bir kere olduysa bir daha olur bende 7 ay once dusuk yaptim yine olur inslh butun dualarim tum isteyenler icin

NAZAN CIM...Hormon tahlilleri temiz....FSH...LH...ESTRİDİAL E2 .v.b....olması gerektiği kadar...DEDİ DR.geçen sene yapıldı tahliller...sonra spermiogram 65 ml. tam günümde adetim...sancı yok...rahim içi röntgeni oldum temizmiş...tüpler açık denildi...işte buna kimse cevap veremiyor..bakalım yaradan kısmet etti mi?senin nasıl geçiyor babalar günün...oralarda

kadriye CİM...BİLİYORUM YAZILARINDAN HATIRLIYORUM...en büyük isteğindi konya ya 3 kişi gitmek...hep söylerdin...biliyornusun...temmuz 3 de KANDİL günü...perşembe günü...az önce takvim yaprağında okudum...düaların geri çevrilmediği 5 geceden biriymiş...o günü ve gecesini boş geçeirmek istemiyorum...insanoğlu durmuyor değilmi ..bak daha az önce artık bu konu benim için kapanmıştır diye söz vermiştim kendime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…