- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.161
kurnaz sağol canım alırım tabi bu arada herkes çok pozitif harikasınız kızlar aynen devam moralimizi bozmak yok
:uhm: tükeniyor kız nedim gelmedi bebşim konmadı göbişime ama konar heralde birgün şu 12 gün kondu kondu bida 6 ay sonra konar :roflol::roflol::roflol:
kadriyem canım hoşgeldin kız sende al bi çükolata zemuszemus
kurnaz sağol canım alırım tabi bu arada herkes çok pozitif harikasınız kızlar aynen devam moralimizi bozmak yok
yok kız moraller süper neyine bozacaz demi kızlar durmak yok yola devam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:a.sa.sa.s:dance::dance:
niye kız 6 ay :uhm:
daha sonra bakarım gülüm şimdi dışarı çıkmam gerek..gülerim facebookta bı video paylaştım baksan çok guldum yaaa
ayy rejımdeyımanacım dermişismm:)) ben hepsını yedımkı sizgörmeden bıtırdımhepsını
12 gün sonra eşim askere gidiyor da :1closedeyes::1closedeyes: bu arada ne çalışma yaoparsam o kar :roflol::roflol:
arkadaşlar merhaba
Benim günüm yarın
Duramadım test yaptım yine aynı: TEK ÇİZGİ!!!
Aklıma tüküreyim işte, niye yapıyosam
canım benim aslında yapılan testden hiç birşe anlamadım kimsede bir şey demedi sinir oldum açıkcası 1.2 yazıyor sonuç kısmında ve bu testler yapılırken son adet tarihini istiyorlarmış ama benden istemedileranlamadım gitti tabi hayırlısı olsun herşeyin hakkımızda bende şimdi çörek otu bal ve tarçını deniycem bakalım :)) birde çalışma yapmadan önce sert bi kahve içiricem benimkine onunda faydası oluyormuş :))) :CüvCüv:
arkadaşlar bu arkadaşımız bana hamile gibi geldi sonuç1.2 mi acaba :uhm:
yoksa 0.1.2mi :uhm: 5altında ama sonuçta sıfırnda üstünde
sanki hamileymiş gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?