Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay bende bakayım
çatla iğnesi yumurta takibi aşılama felan hepsini denedik
kocişle bugün konuştuk dedim tekrar aşılama denesekmi diye senin psikolojin çok kötü oluyor o dönem boş ver şimdilik biz araya devam edelim diyor ya aslında hak veriyorum ona da ben üzülünce o benden daha çok üzülüyor bana takmıycam deyip daha çok üzülünce kızıyor bana hani sakindin ne oldu sana diye. offff kafam karışık son bi aşılama daha deneyebiliriz ramazan sonrası Allahım inşallah bunlara gerek kalmaz

Bu ayın hamilesini tebrik ederim.Darısı başımıza inşallah.Bence bu ay çok hamilemiz olacak içimden öyle geliyor.İnşallah kalbime doğanlar gerçek olur.

merhabalar kızlar evet pressedi bende okudum eşime söyledim oda bu ay geçsin dedi bakalım önümüzdeki ay bende alacağım doktora verilen paraların yanında hiç bişey değil çarşamba edet günüm bakalım

mikroskopta spermelre baktım inanılmaz bişeyler ya içim bi tuhaf olmuştu gerçektem milyonlarca var tıpkım kurbağa yavruları gibilerrrrrrrrrŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…