Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kız nıye sılmedın noyu.ee arıyomu o kişi snede ac telını gitsin onun kontorlerı akıllm yada eşin gelcegınde kapat telını sarjım yok de anacım sapıklarla ugraskta pek kötuu

kadriyem korkutma kendini hemen...

Benimde arada öyle oluyodu.. Eğer o ay yumoşun çok büyüdükse(20mm-21mm falan).. çatlarken böyle yapması normalmiş... Dr demişti bana..

kızdaha bıkaçgun önce bıttı reglm.hanı 2 3 ay öncede böle olmuştum hatırlıyomuusn acıle gıtmıiştık falan ama ozman yumurtlama agrııs olması normaldıde sımdı en yanı

açmıyorum ki zaten... çaldırıp çaldırıp duruyo... yada msjlar atıyo üst üste..
ilk 3gün kocişe bişiy demedim.. belki sesiz kalırsam bıkar gider diye. ama nasıl sapıksa hiç bi karşılık vermediğim halde msj yağmuruna tutuyo beni..bende kocişe söylemek durumunda kaldım.. eşim aldı noyu bakalım..

artık kocişle dalga geçer oldu.. "seninki neyazdı falan diye"
bide güzel şeyler yazı yo haaa..
"sabahların sultanı günaydın" türü şeyler.. kötü kelimelride yok.. terbiyeli sapıkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şakkıdı

kızdaha bıkaçgun önce bıttı reglm.hanı 2 3 ay öncede böle olmuştum hatırlıyomuusn acıle gıtmıiştık falan ama ozman yumurtlama agrııs olması normaldıde sımdı en yanı

aaa evet sahi yaa kadriyem.. bilemedim şimdi vallaa..
ama kist yoktur.. sanmam..
sen içini ferah tut kötü bişey değildir.. mideni üşütmüş olmayasın soğuk yemek içmek veya ceryanda kalmak gibiii

papatyam ne edyin kız
varya bu izmirin soğuk suyunda yumurtalarım kendine geldi.akıllanmışlardır
girdim suya verdim soğuk verdim soğuk suyu sizmisiniz döle yapmayan aklınız başınıza gelsin belki istanbul sıcağında yapıştılar birbirine açılmıştır gözler herhal sende gel kız izmire

papatyyam bak unutmadım hamam sauna havuz gidecez ha belki istanbul gurubundan gelmek isteyen olur giderik hep beraber kese attırırık kirlerimiz çıkar kısss temizlenirik ramazandan önce ekmek yok ama nerde oturuyon.benim goca bi dene istenbulda heryere gidebilirim sadece haftaiçi olmak kaydıyla.varsa kardeşiniz falan getirin onlarda gelsin kaynana falan varsa getir kesesini ben atarım hani=)))))))))))))))))))))))))))))

slm kadriye ben bu ay da hamile kalamadım kısmet biraz ara vermeyi düşünüyoruz bu nedenle yeni tarih vermek istemiyorum listeden şimdilik silin beni bi süre kk ya da girmeyi düşünmüyorum şimdilik hoşçakalın

yine kimse yook
bende çıkıyorum yemeğimi ateşe koyup geliyorum.. belki bizim kızlar yemek kokusunu duyarda gelirler
cokacimcoook
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…