Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Günaydın kızlarrrr
H.sonu çok yoğun geçti hiç bakamadım size cuma gecesi arkadaşlarlaydık c.tesi denize gittik pazar kuzenin düğünü vardı.. .çok yorgunummm işede geç kaldım... bu gün pek giremeyebilirim çok yoğun bir gün olacak sanırım görüşürüz kızlarrrr öptüm hepinizi

canım günaydın bende en son 11 temmuzda adet gördüm şuan 6 haftalık hamileyim:)hihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tedavi felan gördünmü yoksa normal yollardanmı gebe kaldın?

CANIM SON ADET TARİHİNDEN SONRA DR GİTTİM SOL TARAFTA YUMURTA GÖRDÜ VE ÇATLATALIM İSTERSEN DEDİ VE BİR TANE İĞNE VERDİ ÖNERDİĞİ GÜNLERDE İLŞKİYE GİRDİM VE TUTTU:Saruboceq:

kızlar ben biraz önce adet oldum ( ben şimdi pembe akıntını geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...

canım üzülme bu günü al gün olarak çünkü yoğun başladığı gün adet sayılıyor ,
sıkma canını bak hepimiz aynıyız inşallah bir dahaki ay bebişin gelir tatlım..:1hug:

canım büyük ihtimal ilk geldiği günü tarih olarak alman gerekir diye düşünüyorum.

canım üzülme bu günü al gün olarak çünkü yoğun başladığı gün adet sayılıyor ,
sıkma canını bak hepimiz aynıyız inşallah bir dahaki ay bebişin gelir tatlım..:1hug:

sağolun kızlaar yaa...üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama rabbime sığınıyorum demek ki bu ay olması hayırlı değilmiş inşallah hepimiz de sırasıyla hayırlı zamanda hamiş kalırız canlarım...

inşallah allah her istiyene versin inşallah.bende hap kullanıyodum korunmak için aralık ayından beri bekledik nisanda hayal kırıklığı oldu ama çok şükür şimdi mutluyum sakın moralini bozma ve gerçekten uzman birine git dr olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…