- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.381
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa giriyorum.. çok kötü günler geçirdim artık hamile değilim... dün kürtaj oldum... ve rüyam bitti... çok acı verici bir şay çok üzgünüm...
ayy inş canım ya ama dedimya pek umiidm yok ya olsa hissedrdim diye düşünüyorum bide ateşim düşmedi daha gecn ay 31indi günde olmusum regl buau bugun 33üncu gün.bide suvar eger 15inde ilişki olmASAYDI KANAMAYIDA GÖRMÜYCEKTİM DİYORUMKİ HAMİLE DEĞİLM VE UMİTLENMEMEM İÇİN O KANI GÖRDÜM BİTARAFIMDA HAMİLLİLTENDE KAYNAKLANIYOR OLABİLİR DİYO AMANN ZOR İŞLER BUNLAR YAA
ne zamn yapım sence ya yapmasm diyodum çünkü insan kaset teste çıkmadıgını görünce daha da bozuluyor yani ben oleyim moralım dhad bozuluyor ozman
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa giriyorum.. çok kötü günler geçirdim artık hamile değilim... dün kürtaj oldum... ve rüyam bitti... çok acı verici bir şay çok üzgünüm...
dıptısım senide pek aceleci gördüm..niye erkenden kan testi yapıyosunki..bak moralini nasıl bozdun....canım inşallah 8. denemen son olur...yeni tarihini istersen verebilirsin..a.s.
ibrahim saraçoğlundan alıntı...
Kolay hamile kalmak için:Maydanoz,nane ve adaçayından uzak durulmalı.Kuru incir yarım litre suya atılır,7-8 dk sonra içine bir havuç atılır,21 gün boyunca her gün içilir.
deneyin kızlar ne kaybedersinizki...
inşallah hamile kalırsınızda banada bol bol dua edersiniz...
annemde ayni seyi soyledi inciri kaynat icine havuc at ic demisti bende hollandada inciri nerden bulayim dedim demekki bildigi varmis kadinin:roflol:
kızlar bende adet oldum cok kotuyum.aglamıycam dıyodum ama kendımı tutamıyorum
öle kuzum ama napayım kırmızıları görünce daha çok üzülüyordum. başdan öğrendim erken üzüldüm ama o zamana kadar sakinlemiş olurum. zaten daha 5 gün var. bebişim olsaydı çıkardı kanda senağlama of of sıkıldım artık sürekli hayal kırıklığı yaşamakdan. her ay kendime sözler veriyorum bu defa stres yapmıcam die ama elimde değil günler yaklaştıkça geriliyorum. :a015: yeni adet tarihimi tam bilemiyorum kuzum. şu aralarda sürekli sapmalarım var 1-1,5 hafta gibi. eğer aksama yaşamazsam 24 temmuz gibi olur :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?