- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.221
arkdslar gıttım dra dr esımın sperm sonucların abaktı bu sonucları martta yaptırmıstık bız ufak bı problem var dedı bızım urologada gostermenızde yarar var dedı bana baktı gusel bu ay hersey dedı tahlık sonucların falan dedı ben hep kendımde sorun bıldıgımiçin esmın orunu cıkınca ınanılmaz uzuldum belkı cok buyuk bısey deıldr ama benı cok uzdu bu esımde cok uzulduu bende ona destek oldum dedım ufak bişeymıs sadece sonucları bu drada gosterıcez uzulme bak bn uzuluyormuyum dedım bkalım carsamba randevu adık urolok için ins kotu bişi cıkma zdua edın kızlar ınan cok ıhtıyacm var
iiki sizler varsınız kızlar sızlerde olmasanız oturup kafayı yerdıim heraldee kımseye bişi anlatamıyorumm
kızlar bugün test yaptım ve hamileyim hepinize çok teşekkür ediyorum inş.hepinizin güzel haberlerini alırız
hastaneyede gittim ordada pozitif çıktı çok mutluyum
kızlar bugün test yaptım ve hamileyim hepinize çok teşekkür ediyorum inş.hepinizin güzel haberlerini alırız
Merhaba kızlar. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Benim bu ay yumurtlamam 14 ünde oldu.Bunu belirtilerden anladım. Herhangi bir test yada ateş ölçümü yapmadım. Eşimle 13 ünde birlikte olmuştuk. Sizce hamile kalma oasılığım var mı yoksa 14 ü ve ondan sonra birleşme şart mıydı? 14 ünde yumurtladığım için eğer yumurta 24 saat yaşıyorsa 13 ündeki birleşmeden kalan spermlerle karşılaşma ihtimali var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi yazar mısınız?
Saol cnm ilgin için. Öyleyse şansım var demektir.:)
CANIM BENIM SANIRIM DAHA İLK AYLARINIZBEBK DUŞUNME KONUSUNDA
CANIM SANA EN BUYUK TAVSIYEM RAHT OL OLURUNA BIRAK KK DA BI ARKADAŞ AYDA SADECE 1KEZ İLİŞKİYLE HAMİLE KALDI OLCAGI VARSA OLUR OK kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?