Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkdslar gıttım dra dr esımın sperm sonucların abaktı bu sonucları martta yaptırmıstık bız ufak bı problem var dedı bızım urologada gostermenızde yarar var dedı bana baktı gusel bu ay hersey dedı tahlık sonucların falan dedı ben hep kendımde sorun bıldıgımiçin esmın orunu cıkınca ınanılmaz uzuldum belkı cok buyuk bısey deıldr ama benı cok uzdu bu esımde cok uzulduu bende ona destek oldum dedım ufak bişeymıs sadece sonucları bu drada gosterıcez uzulme bak bn uzuluyormuyum dedım bkalım carsamba randevu adık urolok için ins kotu bişi cıkma zdua edın kızlar ınan cok ıhtıyacm var

canım dualarım seninle RABBİM yar ve yardımcınız olsun ....yüreğinizi ferah tutun ...

iiki sizler varsınız kızlar sızlerde olmasanız oturup kafayı yerdıim heraldee kımseye bişi anlatamıyorumm

emin ol canım aynı şeyleri bende hissediyorum burası bana hep umut veriyoo ve saolsunlar arkadaşlar hep destek oluyorlar...nefes alıyorum sanki burda paylaştıkça bişeyleri.

kızlar bugün test yaptım ve hamileyim hepinize çok teşekkür ediyorum inş.hepinizin güzel haberlerini alırız
hastaneyede gittim ordada pozitif çıktı çok mutluyum

kızlar bugün test yaptım ve hamileyim hepinize çok teşekkür ediyorum inş.hepinizin güzel haberlerini alırız

çok tebrik ederim canımm allah salıkla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinn darısı başımıza inşallah

Merhaba kızlar. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Benim bu ay yumurtlamam 14 ünde oldu.Bunu belirtilerden anladım. Herhangi bir test yada ateş ölçümü yapmadım. Eşimle 13 ünde birlikte olmuştuk. Sizce hamile kalma oasılığım var mı yoksa 14 ü ve ondan sonra birleşme şart mıydı? 14 ünde yumurtladığım için eğer yumurta 24 saat yaşıyorsa 13 ündeki birleşmeden kalan spermlerle karşılaşma ihtimali var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi yazar mısınız?

durucum yumurta çatladıktan sonra 12 yada 24 saat içinde işlem bitiyor. önmeli olan yumurtlamadan bir veye iki gün önce ilişki olması gerekiyor diye biliyorum.

canım tebrik ederim Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım yumurtalar 24 saat kalıyor spermler sağlıklı ise 72 saat yaşıyorlar hamile kalma olasılığın var tabiki ama riske atmamak için gün aşırı ilişki öneriyorlar tabi Rabbim kısmet ederse herşey oluyor

Saol cnm ilgin için. Öyleyse şansım var demektir.:)

CANIM BENIM SANIRIM DAHA İLK AYLARINIZBEBK DUŞUNME KONUSUNDA
CANIM SANA EN BUYUK TAVSIYEM RAHT OL OLURUNA BIRAK KK DA BI ARKADAŞ AYDA SADECE 1KEZ İLİŞKİYLE HAMİLE KALDI OLCAGI VARSA OLUR OK kaydirigubbakcemile5

CANIM BENIM SANIRIM DAHA İLK AYLARINIZBEBK DUŞUNME KONUSUNDA
CANIM SANA EN BUYUK TAVSIYEM RAHT OL OLURUNA BIRAK KK DA BI ARKADAŞ AYDA SADECE 1KEZ İLİŞKİYLE HAMİLE KALDI OLCAGI VARSA OLUR OK kaydirigubbakcemile5

Evet 3 yıllık evliyiz ama iki aydır korunmuyoruz. İki aydır internetten o kadar çok şey okudum ki, insanların başına gelen olaylardan çok etkileniyorum, sanki benimde çocuğum hiç olmayacakmış gibi gelmeye başladı. Eşimde sanki ilk birleşmede hemen çocuk olurmuş gibi iki aydır umutla bekliyor. En son test yaptığımızda negatif çıkınca çok üzüldü. Allah hayırlı zamanda versin inş. diyorum ama bi taraftan da gününü mü kaçırdım diye hayıflanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…