Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benım elerıne sağlık listeyi çok güzel yapıyorsun ve sürekli yeniliyorsun ancak bu beklemedei arkadaşlar neden geri dönmüyor isimlerini yazdırıp gidiyorlar:oklava:

canımliste tutma işi kolay gibi ama çok zor siz e sayfaalrı okumak zor gelşınce okumadn gectıgnz oluyordu ama ben öyle yaapmıyorum tum sayfalara bıkıyorum msjlara tektek göz atıyroum regl gunu hakkında bılgı veren varmı dıye
evt ismini listeye yazdırıyor ugramıyor bıda napalım olsun zaten bıaysonra otomatık olark sılınıyor beklemedekıler
listeye adını yazdırıp hamıle olan da çok başka topıkelrde göruyroum ahmileyım demiş yada bırı gelıyor x hamişeymiş diyor olsun dıyorum gelsın buraya yazsın lisrtye ekleyın desın dıyorum
değiştirme yapmıyorum

canımliste tutma işi kolay gibi ama çok zor siz e sayfaalrı okumak zor gelşınce okumadn gectıgnz oluyordu ama ben öyle yaapmıyorum tum sayfalara bıkıyorum msjlara tektek göz atıyroum regl gunu hakkında bılgı veren varmı dıye
evt ismini listeye yazdırıyor ugramıyor bıda napalım olsun zaten bıaysonra otomatık olark sılınıyor beklemedekıler
listeye adını yazdırıp hamıle olan da çok başka topıkelrde göruyroum ahmileyım demiş yada bırı gelıyor x hamişeymiş diyor olsun dıyorum gelsın buraya yazsın lisrtye ekleyın desın dıyorum
değiştirme yapmıyorum

Evet canım haklısın bu konuda demekki gezinirlerken geliyorlar yazıyorlar sonrada bır daha gelmıyorlar. ;Valla ben izinle tanıştığım gunden berı sureklı gelıyorum buraya artık çok memnunum sizleri tanıdığıma ve inanılmaz bir şey ki burda üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi birlikte yaşıyoruz ve ben kendimde dahil herkezden mutlu haberleri almak için sabırsızlanıyorumm:asigim:

hayat-34 evet canım artık şu mutlu haberi alalımmm ve herkese verelimmm rabbim bayramda çifte bayram yapmayı kısmet etsinnn erkek olursa oğluşlarımızın adını Bayramm koyalımmmmmmm

Hızlı halini tahmin edemiyorum o zaman...buraya yazmaya niyetleniyorum, o konu çok ilerlemiş balıklama dalmamak için bekliyorum ama nafile hiç yetişemiyorum:sm_confused:

valla yetişmeye çalışacağım inşallah...bu arada sen çift çizgiyi ne zaman görmeyi bakliyorsun. ğğustos mu eylül mü?

Back
X