- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.421
:)) canım benım bır haftam kaldı ama ıns onumzde uzun haftalarım olur dıyorumm r.. olcam bile diyemiyorum anmıyorum adını onun :))zemuszemus
anma zaten :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) canım benım bır haftam kaldı ama ıns onumzde uzun haftalarım olur dıyorumm r.. olcam bile diyemiyorum anmıyorum adını onun :))zemuszemus
hayat-34 evet canım artık şu mutlu haberi alalımmm ve herkese verelimmm rabbim bayramda çifte bayram yapmayı kısmet etsinnn erkek olursa oğluşlarımızın adını Bayramm koyalımmmmmmm
Bende temızlık yapıyorum salonun Şeklını deĞŞtİrdım ahlıalrını Çıakrdım eŞİm gelınce sİlkeletcem bırazdanda murfak camına gecıcem
bızım mutfak camı balkonu İÇeİr aldık oyle olunca buyuk bİ camvar sİlmesİ de zor oluyor ama ramaznada oruÇlu oruÇlu daha zor olur dıye kendımı gaza getırıyorum artık bende
halılarıda yıkamaya gÖnderdİm bugun.bİ temİzlık aŞkı varkı ustumde sormayın :)))
kaç aydır bekliyosun canım
canım biz 32 aydır istiyoruz yani yakında 3 yıl olucak allahım hayırlısını naasip etsin
ramazan ayımız mübarek olsun arkadaşlar hepimize mutluluk ve huzur getirmesini umuyorum....
ben sahurda adet olduğumu gördüm, aslınd c.tesi olmam gerekiyodu ama az akıntı geldi
henüz devamı da gelmedi ama ben maalesef niyetlenemedim...
allahım umut ayımız olsun artık son ayımız olsun rabbim ....hayırlsıni nasip et sağlıkla nasip et yarabbim
en kısa sürede gönlüyle diliyle bebek isteyen arkadaşlarımızın kardeşlerimizin, cümlemizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq:
ramazan ayımız mübarek olsun arkadaşlar hepimize mutluluk ve huzur getirmesini umuyorum....
ben sahurda adet olduğumu gördüm, aslınd c.tesi olmam gerekiyodu ama az akıntı geldi
henüz devamı da gelmedi ama ben maalesef niyetlenemedim...
allahım umut ayımız olsun artık son ayımız olsun rabbim ....hayırlsıni nasip et sağlıkla nasip et yarabbim
en kısa sürede gönlüyle diliyle bebek isteyen arkadaşlarımızın kardeşlerimizin, cümlemizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq: