- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.041
size doyum olmuyo vallahi kızlar
ben biraz çalışıyım bariiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
işten kovulcam bu gidişle delikafadulden
hepinizi öptüm görüşürüz
ya çalışıyım diyorum da aklım hayatta
offfffffffff beklemek kötü bişey
ayyy kızlar aynennnn valla bende şefim izinde bende iice saldım valla zaten buraya sürekli girildiğim görülürse kesin siteyi yasaklarlar tırsa tırsa giriyorum bendekolay gelsin canım bende valla hele bu hafta bütün gün burdaydımm işler duruyoo masa oldu çarşamba pazarıı teli zor buluyomm bende alıyım hayatın hayırlı haberini kendimi işe vericemm
kızlarrr geldım ve sınırelırm tepe fırladıı kanım bozukmus yenıden kan verme gerekıyormus yarın sabah ve pazartesı alırmıısm sonuclarımı yok bole saclaık yaaaa
kızlarrr geldım ve sınırelırm tepe fırladıı kanım bozukmus yenıden kan verme gerekıyormus yarın sabah ve pazartesı alırmıısm sonuclarımı yok bole saclaık yaaaa
ne demek kanın bozukmuş salak mı bunlar hiç böle bişey duymamıştımkızlarrr geldım ve sınırelırm tepe fırladıı kanım bozukmus yenıden kan verme gerekıyormus yarın sabah ve pazartesı alırmıısm sonuclarımı yok bole saclaık yaaaa
canlarım sormayın elım ayagım tıtıyor sınırden bunlar kesın kanı gonderırıken bozdular o yuzdn de bole oldu ya ınanmıyorummmama tum hevesım kırıldı kızlar benım yaa cok kotuyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?