Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

size doyum olmuyo vallahi kızlar
ben biraz çalışıyım bariiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
işten kovulcam bu gidişle delikafadulden
hepinizi öptüm görüşürüz

size doyum olmuyo vallahi kızlar
ben biraz çalışıyım bariiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
işten kovulcam bu gidişle delikafadulden
hepinizi öptüm görüşürüz

kolay gelsin canım bende valla hele bu hafta bütün gün burdaydımm işler duruyoo masa oldu çarşamba pazarıı teli zor buluyomm bende alıyım hayatın hayırlı haberini kendimi işe vericemm

ya çalışıyım diyorum da aklım hayatta
offfffffffff beklemek kötü bişey

kolay gelsin canım bende valla hele bu hafta bütün gün burdaydımm işler duruyoo masa oldu çarşamba pazarıı teli zor buluyomm bende alıyım hayatın hayırlı haberini kendimi işe vericemm
ayyy kızlar aynennnn valla bende şefim izinde bende iice saldım valla zaten buraya sürekli girildiğim görülürse kesin siteyi yasaklarlar tırsa tırsa giriyorum bende

kızlarrr geldım ve sınırelırm tepe fırladıı kanım bozukmus yenıden kan verme gerekıyormus yarın sabah ve pazartesı alırmıısm sonuclarımı yok bole saclaık yaaaa

kızlarrr geldım ve sınırelırm tepe fırladıı kanım bozukmus yenıden kan verme gerekıyormus yarın sabah ve pazartesı alırmıısm sonuclarımı yok bole saclaık yaaaa

aaaaaaaaaaa
bence gitme oraya bidaha
akşam giderken test çubuğu al varsa ondada çıkar
hatta şimdi git al
bende gecikme olmadan çift çizgiyi görmüştüm ben
sonrada kan testini tekrarlaarsın

canım kafanı takma bence artık git bir özel hastanede tahlilini yaptır bizi bile bu kadar heyecanlandırdı ki seni tahmin bile edemiyorum git tahlilini yaptır

kanın bozuksa yarın verince düzelcekmişmişş salaklar yaa kaybettiler senin kanı yada başına bişey geldi kanın onun için istiyorlardır canımm özele git istersen bunlara güven olmaz artıkk

ne demek kanın bozukmuş salak mı bunlar hiç böle bişey duymamıştım
vampirmisin ayollkaydirigubbakcemile3 ayyy deli oldum ölücez burda kızz krizden
salaklar niye aramamışlar

canlarım sormayın elım ayagım tıtıyor sınırden bunlar kesın kanı gonderırıken bozdular o yuzdn de bole oldu ya ınanmıyorummmama tum hevesım kırıldı kızlar benım yaa cok kotuyummm

canlarım sormayın elım ayagım tıtıyor sınırden bunlar kesın kanı gonderırıken bozdular o yuzdn de bole oldu ya ınanmıyorummmama tum hevesım kırıldı kızlar benım yaa cok kotuyummm

ne desem nasıl teselli etsem seni benim bile sinirim bozuldu yakın olsa yıkardım orayı başlarına ama sen :ecrin_bebek:üzülme belliki bebiş kızzz ve kendini göstermeyip naz yapıyo annecineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…