- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.021
:uhm:Ya kızlar bende de bir tuaflık var adet 9/10 eylül gibi ama benim hafta başından beri göğüslerim feci ağrıyo, bir de deli gibi uyuyorum ama o uyku sanırım gece sahura kalktığımdan, göğüs ağrıları 3 hafta öncede başlarmı benim 24 den beri ağrıyo:uhm:
a.s:roflol:ramazanda hamile kalanlar diye topik açarızkızlarrrrr istermisiniz Ramazan sonuna kadar burayı gebe karılar bassınn
ay hadi inşallah
Niye kısss küstünmü bize :umursamaz:murvetım kalbımız ve dularımız sneınle :d
bılgecım cnm artık eskısı kadar fazla takılmıyorum nete ya ondandr bıtanem sen napıosun ıımıısnnn
:lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ohhhhhhhhhh geliyooo bir bebişşş daha hadi inşallahhh canımm ramazanda hergüne 1 bebiş dedik gerideyiz daha sende katılırsın inşallah hamişlere
HEPİMİZ HAMİLEYİZZZZ:teytey:
a.s:roflol:ramazanda hamile kalanlar diye topik açarız
:lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
her güne bi göbüşlü çıksın aramızdannn
uklacım ben ilk belirtimi kasık ağrımdan anlamıştım kasığımda bir dolgunluk hissi oluyordu göğüslerim 10 gün kala hassaslaşmıştı inşallah sende hamişsindir canım
ya sabah bi ağrıyla uyandım bende
sanki adet olacakmışım ama sırf adet ağrısı gibi de değildi yumurtalıklarımda yada kasıklarımda sanki içerde birşeyler yakıyor gibi oluyordu 1 saat sürdü şimdi ara ara ağrım oluyor sık wc ye gidiyorum gece wc için çok uyanıyorum ama ben bunları sahurda yemek yiyoruzya ona bağlıyordum göğüslerimde erken ağrı olunca şüphelenmeye başladım birde ben rafadan yumurtayı çok severim olsa 2 tane üst üste yerim 2 önce yaptım ama ne bulantı anlatamam şimdi yumurta görmek istemiyorum
offffffffffff daha 2 haftam var reglme nesıl gececek yaaa:uhm::sinifsinif:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhbak canımm 10 eylül hamilesi sensin 13 eylül hamilesi ben tamammı diğer günleri arkadaşlar arasında paylaşsınn artık :sm_cool: boşluk bırakmayın güneleri tamammı kızlarrr vereliniortak
inşallah cnm hamişsindir :) :CüvCüv:
selam kızlar.....bilgecim cnm inş.hamilesindir diğerlerini geçtim ama göğüs ağrılarınnn olması düşünüdüryor hayatımmm Allahım inş.meleğin seninledirde umut olursun bizlere özellikle bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?