Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

murvetım kalbımız ve dularımız sneınle :d
bılgecım cnm artık eskısı kadar fazla takılmıyorum nete ya ondandr bıtanem sen napıosun ıımıısnnn

ohhhhhhhhhh geliyooo bir bebişşş daha hadi inşallahhh canımm ramazanda hergüne 1 bebiş dedik gerideyiz daha sende katılırsın inşallah hamişlere

HEPİMİZ HAMİLEYİZZZZ:teytey:

ohhhhhhhhhh geliyooo bir bebişşş daha hadi inşallahhh canımm ramazanda hergüne 1 bebiş dedik gerideyiz daha sende katılırsın inşallah hamişlere

HEPİMİZ HAMİLEYİZZZZ:teytey:
:lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
her güne bi göbüşlü çıksın aramızdannn

a.s:roflol:ramazanda hamile kalanlar diye topik açarız

ay hadi inşallah
senin ne kadar günün var
göğüs ağrısı çok büyük bi belirti
benimde çok ağrımıştı çünkü
bi test yaptırsana sende ay hadi inşallah verdır bi bebek daha gelirrrrr

yok bılgem ne kusmesı ask olsun ama ne bılım morlaım cok bozuluyo uzuluyorum kafama takıyorum buraya gırdıkce o yuzden bebgım sızınle alakası yok :)

bak canımm 10 eylül hamilesi sensin 13 eylül hamilesi ben tamammı diğer günleri arkadaşlar arasında paylaşsınn artık :sm_cool: boşluk bırakmayın güneleri tamammı kızlarrr vereliniortak

uklacım ben ilk belirtimi kasık ağrımdan anlamıştım kasığımda bir dolgunluk hissi oluyordu göğüslerim 10 gün kala hassaslaşmıştı inşallah sende hamişsindir canım

ya sabah bi ağrıyla uyandım bende
sanki adet olacakmışım ama sırf adet ağrısı gibi de değildi yumurtalıklarımda yada kasıklarımda sanki içerde birşeyler yakıyor gibi oluyordu 1 saat sürdü şimdi ara ara ağrım oluyor sık wc ye gidiyorum gece wc için çok uyanıyorum ama ben bunları sahurda yemek yiyoruzya ona bağlıyordum göğüslerimde erken ağrı olunca şüphelenmeye başladım birde ben rafadan yumurtayı çok severim olsa 2 tane üst üste yerim 2 önce yaptım ama ne bulantı anlatamam şimdi yumurta görmek istemiyorum
offffffffffff daha 2 haftam var reglme nesıl gececek yaaa:uhm::sinifsinif:

inşallah cnm hamişsindir :) :CüvCüv:

selam kızlar.....bilgecim cnm inş.hamilesindir diğerlerini geçtim ama göğüs ağrılarınnn olması düşünüdüryor hayatımmm Allahım inş.meleğin seninledirde umut olursun bizlere özellikle bana...

ArkadaŞlar ben de yenı gırdım topıĞınıze benı de 5 eylÜle yazar mısınız
valla hayatı ben bıle sabırsızlıkla beklıyorum Şu anda hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…