Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

belli olmaz kısss bakarsın tutar milletin tutuyo senin mi olmucak ben düşünüyorumda bzilerin öyle kafaya takmadığımız zamanda olucak gibi geliyor deli gibi çalışmadığımız zamanlardan birinde mesela :))

bilgeciğim gülerciğim mürvetciğim
hepinize günaydın canişkolar
naıslsınız görüşmeyeli
ben hala adetimi bekliyorum doktor adet söktürücü verdi ama kullanmayı istemiyorum kendi olsun diye

hayırlısı olsun nur cum inşallah hemen olusun tatlım
benim regli günüm yarındı normalde ama yarına reglim bitiyor nerdeyse :))

bilgecim dur bacım kanıma girme..:kedi: kalbim öyle olmasını çok istiyo
nurcum bencede kullanma.. biliyorum adet olamamkta çok sinir bi durum ama bekle kendisi gelsin..

canım işlerinde olağan sorunlar işde geçdi gitti şimdi ama oa nda sorun bıtmıyor maaleseff neysee boşverelim benim işleiriii siz neler yaoıyorsunuzzz

ay biz yoğun çalıştıkta nolduki canım yaaaa kaydirigubbakcemile3
gene tutturamadık delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizde yumurtlama dönemlerinde hep yoğun çalışmak için kociş peşinden koşan ben.. bu ay ramazanı bahane edip ben kaçtım kocişten hepkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu ay 3 atış yaptık.. devamlı çalışıp tutturamayan biz.. 3defada tututursak tam bi mucize olur valla delikafadulden delikafadulden

durudoruk günaydın canım.. sende yaz bişeylerde gül cemalini görelimopuyorumnanaktan

tutacağı varsada bi kerede de tutar canım merak etme :roflol: :roflol:
ay hadi inşallah tutmuştur kıs alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…