Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyi geceler kızlar
benim kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
netteki ovülasyon hesaplayıcısına son 3 ayın tarihlerini girince 13 ünü ov 27 sini regl olarak veriyor
fakat ben keçen ay 34 günde regl oldum sadece son ayı baz alırsam 18 ov 2 ekim reg
ayın 8 inden beri akıntım var ve kasık ağrısı çekiyorum
13 14 ü gibi yumurtladım diye düşünüyodum ama az önce elime sümüksü akıntı geldi
sizce bu ne ben yenimi yumurtluyorumki

bayram sarmamızı sardık bugun akşam iftarı eşimle dişarda yaptık ordan balıga gittik yeni geldık :) rmazan rmazan ne balıgı demedın benım kocamınbalık sevdası tuttu işte :)

canım hesaplıyacılar tam olarak gerçek çıkmayabilir sonuçte adetimizde şaşabiliyor yumurtlamamız niye şaşmasınki bence bu günleri değerlendir ne olacakki yap gitsin:):sm_cool:

ayyy kadrişim beni ter bastı battaniyeye sarlıyım ve ayaklarımda da sıcak su torbası varkaydirigubbakcemile3 ben fenalaşıyorum çıkayım iyi olayım birazdan gelirim balım :gitme:

ayşecim biliyosun adet tarihimiz aynı seninle..bende 14ünde yumurtladığımı hissettim..genelde anlıyorumzaten yumurtladığımı..bende de akıntı ara ara geliyo..kasık ağrım oluyo arasıra..göğüslerimde bişey yok...göğüs acısı şişlik olsadicem hamileyim amayok....
bu akıntı ve kasık ağrısının ne olduğunu bende merak ediyorum...
inşallah hmişlik belirtisidir...

canım benimde göğüslerim biraz şiş ama ağrı filan yok gerçi geçen ay davul gibiydi ama ghamiş değildim ona pek takılmıyorum
sana bahsetmiştim ilçede olduğumuzu yarın merkeze bayram alışverişine gidice acaba test yapsam çıkarmıki
olmadı progestorona baktırırım bari yumurtluyomuyum onu öğrenirim
çıkarmıki ne dersin

benm göğüslerde tık yok valla..zaten benim ara verdikten sonra ilk deneme tutmama ihtimali çooookkkk yüksek...
ayşecim idrar testinden bi sonuç alacağını sanmıyorum ama evde bulunsun diye al mutlaka...
progesteron hormanı yumurtlamayı mı ölçüyo ben tam bilmiyorum...kanda bhcg baktır dicem ama daha adetine çok var çıkmayabilir...beklicez artık..yada tecrübelilerden fikir alıcaz...(ben 3 kere hamile kaldım ama yinede belirtilere takılıp psikolojik belirti yaşamaktan korkuyorum..)

canım ben dün evde ovulasyon testi yaptım ancak idrar örneğimi almadan önce
bende de aynı akıntı vardı testi yaptım bişey göremedim meğer daha dikkatli bakmak lazımmış pembe çizgi varmış bu akşam 2.sini yapınca diğerine tekrar baktım onda da var yani yumurtluyorum Allahtan saatleri kaçırmadım
bakalım 17. günüme kadar yapıcam testi ne gösterecek
bu gün akşamda o akıntı vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…