- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.701
yaaa kızlarrr ben dün hani ilk ovülasyon testini yapmıştım yaaa
bi daha bakayım diye çöpten çıkardım baktım ki ikinci çizgi var(((
bu akşam yeniden yaptımm
ne güzel yumurtan çıtırdamaya başlamış fıstık, iyi değerlendir bugünleri kaydirigubbakcemile
bayram sarmamızı sardık bugun akşam iftarı eşimle dişarda yaptık ordan balıga gittik yeni geldık :) rmazan rmazan ne balıgı demedın benım kocamınbalık sevdası tuttu işte :)
iyi geceler kızlar
benim kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
netteki ovülasyon hesaplayıcısına son 3 ayın tarihlerini girince 13 ünü ov 27 sini regl olarak veriyor
fakat ben keçen ay 34 günde regl oldum sadece son ayı baz alırsam 18 ov 2 ekim reg
ayın 8 inden beri akıntım var ve kasık ağrısı çekiyorum
13 14 ü gibi yumurtladım diye düşünüyodum ama az önce elime sümüksü akıntı geldi
sizce bu ne ben yenimi yumurtluyorumki
iyi geceler kızlar
netteki ovülasyon hesaplayıcısına son 3 ayın tarihlerini girince 13 ünü ov 27 sini regl olarak veriyor
fakat ben keçen ay 34 günde regl oldum sadece son ayı baz alırsam 18 ov 2 ekim reg
13 14 ü gibi yumurtladım diye düşünüyodum ama az önce elime sümüksü akıntı geldi
ayşecim biliyosun adet tarihimiz aynı seninle..bende 14ünde yumurtladığımı hissettim..genelde anlıyorumzaten yumurtladığımı..bende de akıntı ara ara geliyo..kasık ağrım oluyo arasıra..göğüslerimde bişey yok...göğüs acısı şişlik olsadicem hamileyim amayok....
bu akıntı ve kasık ağrısının ne olduğunu bende merak ediyorum...
inşallah hmişlik belirtisidir...
amin yavrum hepimiz görelim inşallahhhopuyorumnanaktanbilgecim inşallah 15 gün sonrada hamilelik için görürsün o çiftçizgiyi :ecrin_bebek:
iyi geceler kızlar
nurten kız o ne yazı öle hamişmisin sen yoksam :roflol:
canım geçmiş olsun regl olmana sevindim alkisalkisalkis
ve sonuç bunda da 2 tane çizgi varrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?