Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gözün aydın berrak... Allah kucağına almayı nasip etsin....

bumuyani merhaba güzelim önceki listede ismimi silmiştin ama son listede tekrar gördüm yeni regl tarihim 13 ekim canım sen nasılsın inşallah ekim ayı hayır ve bereketiyle gelir bebişlerimizi de beraberinde getirir...

selam canim. Vallah nasil gecsin calisiyorum calisarak geciyo. seninki nasil geciyor bakalim?

anneden babadan kardeşlerden uzakta gurbette nasıl geçerse benimkide öyle geçiyor canım

çok şükür iyi diyelim iyi olalım anam babam kardeşlerimden uzaktayım bende ve bu ayrı geçirdiğim ilk bayramım üzülemiyorum bile ben üzülünce daha çok üzülüyor kocişim...rabbim veriyor sabrını üzülme ayşecim kavuşturur rabbim brbirnize inşallah tez zamanda
bebişkom senin işin de zor kolay gelsin bende evdeyim çalışmıyorum henüz ama inşallah başlayacağım yakın zamanda iş aramaya

slm kızlar topikte dolasıyodum da slm verıyım dedım nasılsınız bide kimse kalmamış topıklerde bişiy sorcam ben ayın 21.de adet olucaktım 20.siakşamı hafıf leke geldı ve 2.gun geçtı hala bişiy yok dr 3 gunu klomene basla demıştı napsam şaşırdım yarın başlasammı acaba bılgısı olan varmı yardımcı olursanız sevınırım.kafamçokkarıştı

başlama canım çünkü adetin yoğun olduğu gün adet başlangıcı kabul ediliyor bellimi olur belkide inşallah hamilesindir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…