Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mavi canım kan testi yaptırmak için acele etme.sonra ben gibi olursun bazen geç döllenme olduğunda kandada çıkmayabiliyormuş hamilelik hormonunun kana karışması döllenmeden sonra 7-10 gün sürüyormuş

öyle yapmayı düşünüyorum zaten canım adet günüm gelsin bikaç gün daha beklicem

beklemek zor geliyor mavi ama başka seçenek yok beni 3 tahminim var yahamileyim ya kistim var yada allah korusun dış gebelik.pazartesi günü dr a gitcem.tahlil yaptırcam. inşaallah hepimiz hamileyizdir ama benim sanki biraz zor.

canım zaten allttan muayene etmez. hcg değerini ister yani kan testi ister ultrosonda belli olmaz. sonra 6-7 . haftada çağırır seni. 6. haftada kalp atışlarını duyuyorsun fıstık.

evet dogru söylüyorsunuz kızlarr. bulundugum yerde imkanlar kısıtlı.
doktor istesede yok dicem artıkyasakkelime adamı kızdırıp doktorsuz kalmıyımda bi desırnaşık şeyşakkıdı

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlısıyla kavuşursun inşallah:ecrin_bebek:

kızlar ben bugün bi arkadaşımın baskısıyla saglık ocagına gittim idrar testi için hemşire 1 gün geçtiyse belli olmaz dedi
ama ben 3 gün kala silik çizgiyi gördüm dedim bir de gününde yaptıgım testte de daha net görmüştüm çantamdaydı baktı sen hamilesin dedi.
orda da yaptırdı 2. çizgiyi net gördük.
bebegin büyüyor dedi
delikafadulden
bu hafta içi veya önümüzdeki hafta dok. gidicem inş.

zaten benim hikayem karışık ilk çocuğum mikro enjeksiyon .eşimde hareketli sperm sayısı azdı.ama 6 aydır keçi boynuzu kürü kullanıyor hareketlilik%200 arttı doktorlar hormal yolla hamile kalabilirsin dediler ama ben genede ümitsizim sanırım yılların getirdiği bir hayal kırıklığı.

canım bizde de hareketli sperm sorunu var keçi boynuzu kürünü nasıl uygaladınız.

huhuuu ben geldim
erken uyandım annemle işimiz vardı kadıköye gittik geç geldim eve
yemek felan e ancak
nerdesiniz kızlarrr

iyi yaptın tatlım ben kesin geliyorum
kıss sevali de çaldırdım henüz ses yok
bakalım kocacığı izin verdimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…