Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnmcmmmm eşin istemiyormu dra gtmakmafoldumbenallah allah bu erkeklerde..bnmde cnmcm bak bu ayda bayrama denk gldi yine geçri ekime artık bnmde 4 ay geçmiş olcak ilk aşılamanın üstünden elbet biizimd eolcak cnm seni çok iyi anlıyabiliyiorum yeterki sağlığımız yerinde olsun cnmmm eşlerimizind eöyle biliyosun işte:1hug:

aman ne billim esengülüm bilmiyorum kafam beynim duygularım karmakarışık
artık olsun istiyorum tam kendimi sıyırdım diyordum arkadaşın hamile olduğunu
öğrenince altüst oldum eşimde bana insanlar adına neden mutlu olmuyorsun dedi
çok ağırıma gitti sanki ben kıskandım onları elbetteki mutlu oldum ben sadece
benimde olsun istiyorum kimsenin bebeğinde gözüm yokkimafoldumbenmafoldumben

cnm bnm inan geçen ayd abn en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ve akşam eşime sölerken nsl ağladım o da bni teselli edeceğine şu yaptığına bak çocuk gibisin demekle yetindi bu erkekleri vrya anlamak gerçekten çk zor ....canını sıkma hayatımmm senin sağlığın herşeyden önemli elbet olcak bizimde umudunu yitirme......

canım ya hiç birşey ypamıyoruz elimizden gelmiyor sadece elimizde olanı dr gidip tedavi olmak şifamızı aramak nşallah eşin ikna olurda dr gidersiniz :teselli:
canımsın benimya inşallah bebeklerimiz olacak inşalla:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bir arkadaşımda bu ilaçla hamile kaldı 3 ay kullandı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldı ve dr şaşırdı sen nasıl hamile kaldım sende kist varmış dedi sezeryanle doğum yaptı ve kistlerini temizleidler :çok üzgünüm:
bu ilacı ben biliyorum iki renkli değilmi bekarlığımda dr çok vermişti bu doğum kontrol ilacı da değil bayanların periyodunu düzeltmek için bir ilaç :çok üzgünüm:

evet tatlım kahverengi ve beyazmış
arkadaşım sende al kullandiyo adetin 5.günü başla diyo
üff dr gitmeden de olmazki

arkadaşım aynı korku bende de vardı..hatta geçen gün böyle bi topik açmak aklıma geldi..acaba korkusu olanlar mı bunları yaşıyor diye CADIARZU
rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah seni...

bilgem kuşum. çağrı yaptığında balkonda çamaşır asıyodum. bitirip hemen geldiiimm..

ee anlatın bakem dünkü buluşma nasıl geçti.. kulaklarım epey çınladı daa

canım ilaç bizler için zaten bir zararı yokki
bekarken dr gittiğimde hep bana bundan verirlerdi
böyle zararlı bir ilaç değil zaten kafamıza göre doğum kontrol ilacı kulllanan bir sürü bayan var

seni çok iyi anlıyorum canım.. bu erkek milleti bizim kadar hassas değil işte.. sizinkileri bilmem ama benimki bazen tam bi "odun" oluyo..

bizi anlamıyolar.. bizim hissettiğimiz asla kıskançlık değil. sadece kendi adımıza duyduğumuz bi burukluk..

arkadaşım aynı korku bende de vardı..hatta geçen gün böyle bi topik açmak aklıma geldi..acaba korkusu olanlar mı bunları yaşıyor diye CADIARZU
rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah seni...

canım çok aol Allah isteyen herkese versin
kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…