- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.401
:roflol:delüü gel ben seni bol bol çekeyimgunaydın kızlar murvetım uzukdum cnm senın adına ama sankı daha vardı senın gunune yaaa:sinifsinif:
kızz bılgee senı ruyamda gordumm bıze gelmişin ben resım cekınmeye urasıyorumm nıufere gosterıp kıskandıralım dıye :roflol:ay allahım ya o kadar cok etkısı kalmıskı bende ruyama bıle gırmıs :roflol:
canım en son oldugumda tam bı ayda oldugu ıcın 30 unuz vermısdım ama sımdı 28 gunde geldı ama zaten bende umutlu degıldım o yzuden cok ıyıyım bu aysositosositogunaydın kızlar murvetım uzukdum cnm senın adına ama sankı daha vardı senın gunune yaaa:sinifsinif:
kızz bılgee senı ruyamda gordumm bıze gelmişin ben resım cekınmeye urasıyorumm nıufere gosterıp kıskandıralım dıye :roflol:ay allahım ya o kadar cok etkısı kalmıskı bende ruyama bıle gırmıs :roflol:
Listeyi görünce içim parçalandı.
Beni Ağustos ayı hamilelerinden silebilirsin canım.
Ben malesef bebeğimi kaybettim. kürtaj olduğum için adetimi beklemem gerekiyor.
inşallah kasım ayında tekrardan listeye girebilirim.
Allah tüm isteyenlerin kucağını bebeklerle doldurur inşallah.
slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı inş bu ay olur pco luyum glukofen kullanıyorum aranızda kullanan var mı inş. bu ay çift çizgiyi görürüz olmazsa aşılama dedi dr listeye beni de eklerseniz sevinirim...:kedi:
cnm bnde kloen kullandımm glukofende kullandım ama bana ii gelmedı ınanılmaz mıde bulantısı yaptı bıraktımm bırbucuk yıllık evlıyım bdnede pko var
hayır canım prolaktin yüksekti dostinex kullandım sonra glukofen kullanıyorum şeker ilacıymış vücutta insülün direnci içinmiş yapmadığım şey kalmadı ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım işe yaradı kistler için şimdi de yumurtlama olması ve çatlaması için incir kürü yapıyorum bakalım hayırlısı inş. olur hepimizin bebişi:Saruboceq:
cnm kılo degıl zayıflatıyo aksınee bnde mıde bulantısı yaptı valla sıhal olmadım ama
canım benim prolaktin progesteron ve bütün diğer hormon ve kan testlerim hepsi çok iii değerlerde geçen ay ilaçsız yumurtam vardı çatladı ama tutturamadık
bakalım bu ay ne olacak 6 ekimde yumurta takibine gidicem
inşallah hayırlı haberler alırsın canım...:Saruboceq::CüvCüv: olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?