Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:roflol:delüü gel ben seni bol bol çekeyim

yvonna canım geçmiş olsun
sağlıklı olsa zaten bebişin senle olurdu
hayırlısı buymuş demekki inşallah kasımda
tekrar hamiş kalırsın..

canım en son oldugumda tam bı ayda oldugu ıcın 30 unuz vermısdım ama sımdı 28 gunde geldı ama zaten bende umutlu degıldım o yzuden cok ıyıyım bu aysositososito

canım allah sabır versın gercekden cok kotu herseyde bır hayır vardır guzelım :teselli:

kızlar merhaba nasılsınız
bumuyanicim ben 25 inde regl oldum beklenenden daha önce
yeni tarihi veremiyorum benimki çok fena karışıt bu ay ovülasyon testi alıcam
onu tutturunca 2 hafta var diyebilirim artık

slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı inş bu ay olur pco luyum glukofen kullanıyorum aranızda kullanan var mı inş. bu ay çift çizgiyi görürüz olmazsa aşılama dedi dr listeye beni de eklerseniz sevinirim...:kedi:

canım bende pkoluyum malesef
bu aya klomene başladı doktorum
acaba önce klomen verip işe yaramazsamı ganophen veriyorlar
sen klomen kullandınmı

cnm bnde kloen kullandımm glukofende kullandım ama bana ii gelmedı ınanılmaz mıde bulantısı yaptı bıraktımm bırbucuk yıllık evlıyım bdnede pko var

cnm bnde kloen kullandımm glukofende kullandım ama bana ii gelmedı ınanılmaz mıde bulantısı yaptı bıraktımm bırbucuk yıllık evlıyım bdnede pko var

sevalcim geçmiş olsun
bendede çok afedersiniz ishal oldum ama katlanıyorum inş sonuç verir bide kilo yapıyormuş sende yaptımı

hayır canım prolaktin yüksekti dostinex kullandım sonra glukofen kullanıyorum şeker ilacıymış vücutta insülün direnci içinmiş yapmadığım şey kalmadı ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım işe yaradı kistler için şimdi de yumurtlama olması ve çatlaması için incir kürü yapıyorum bakalım hayırlısı inş. olur hepimizin bebişi:Saruboceq:

canım benim prolaktin progesteron ve bütün diğer hormon ve kan testlerim hepsi çok iii değerlerde geçen ay ilaçsız yumurtam vardı çatladı ama tutturamadık
bakalım bu ay ne olacak 6 ekimde yumurta takibine gidicem

kızlar benm günüm yarın ama dün test yaptım malesef yine tek çizgi
oysaki kasıklarımda ve belimde ağrı vardı ve reglde bu belirtilerim hiç olmazdı.

üff ne sıkıcı bir gün yaa
eve gitmek istiyorum gece de bi korktum rüyamda
uyku tutmadı bu gün bende bi tuaflık var yaa

cnm kılo degıl zayıflatıyo aksınee bnde mıde bulantısı yaptı valla sıhal olmadım ama

bakalım bende neler yapacak bu ilaç ben zaten zayıfım inş zayıflatmaz
ben bide bu ay ovülasyon testide alıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
alığım ilaçlar etkilermiki sonucu

benim hormonlarda hafif bir dengesizlik varmış o yüzden 60 kilodan 73 e kadar çıktım o yüzden dr glukofen verdi zayıflatma özelliği de olduğu için inşallah hayırlı haberler alırsın canım

inşallah hayırlı haberler alırsın canım...:Saruboceq::CüvCüv: olursun

cnm bende kullanmaya basladım bu ay ılk defa ovulosyon testını bakalım henuz cıft cızgıyı yakalayamadımm bugunde adetmın 14.gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…