Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esengülüm hediye göndermeyi denedim ama olmadı beceremedim
gerçi sadece 1bardak çaya yetiyo puanım.. bi bardak çay bile ikram edemedim sana

kaydirigubbakcemile3 o kesinnn zaten
ben kilo doğum takip çizelgesi de yapmıştım silmiştim yakında bundan da sıkılırımm

madem hediye etmeyi beceremedik.. bizde bildiğimiz yoldan içelim çaylarımızı..
herkese benden çay + kahve istediğinizi alın.. malzeme bol .. haydii kaldırın bardakları

:içelim:

kızlar doktora gideyim dedim doktor fıstık gibi rahim ve yumurtalıkların var çok güzeller hamile kalmaman için bişeyciğin yok sabırlı ol dedi

bendedim salak gibi bişey gözüküyormu tabi kadın ne desin şimdilik bişey yok zaten olsada anlayamaz ne bilcek benim deli yumurtalar ne halt etmiş:))))))))))))))))))))))))))))9

yakında o yumurtaları kendi elimle tokuşturp çatlatacam akıllanacaklar:))))))))))))) gerçi hayırlısı herşeyden önce üzülmemek elde değil sığınacak rabbim var

iiiiiiiiiiiiiiyim yavrummmmmmmm sen ne ediyon
bu ayyyyyyyyyy adet olmak istemiyorum bir haftadır karnım ağrıyor göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor 4-5 gündür ama ben gene adet olucam diyom sonra üzülmeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…