Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geçmiş olsun canım yaa.. nasılsın şimdi ya bebiş ne durumda inşlh bi şey olmamıştır.. dikkat et kendine... a.s.

glukofen ne kısss dr mu verdiydin ne için ? Yaw benim dr bana hiç
ilaç milaç vermedi yaaa hormonların gayet ii diyodu

vilgecim glukofeni pko hastaları kullanıyo antidiyabetik bi ilaç şeker hastalarıda kullanıyo kist oluşumunu engelliyo birde doktorum eğer kullanmazsam ilerde gizli şeker hastalığına yol açıyomuş polikistik overler vücuttaki insilün miktarını düşürüyo galiba öyle bişeydi

GÜlerım kan sonucumu bu gÜn alıcaz ÇıkmıŞtır Şımdı eŞım gıdıp alıcak hastane yakın buraya

Bılge sen kan testı yaptırsan Çıkmazmı daha erken ÖĞrenırız kız Çıfte bayram olur valla sonrada dıĞer kızlar ohhhh ne gÜzellll

glucophage bnd ekullanıyorum ama daha bişiy yok veda cım bnde mayısta aşılama yaptırmıştımda seni ordanda tanıtoorum eşinin değerleri nsldı cnm?

GÜlerİm kan sonucumu bu gÜn alıcaz ÇıkmıŞtır Şİmdİ eŞİm gİdİp alıcak hastane yakın buraya
inşlh tavan yapar sonucun.. kıııs belkimde ikizdir haa ohh ne güzel olur :Saruboceq:

günaydın kızlar....nurcum sanada günaydın yoksun ama:))))))))
nasılsın kuşuumopuyorumnanaktan

Bİlge sen kan testİ yaptırsan Çıkmazmı daha erken ÖĞrenİrİz kız Çİfte bayram olur valla sonrada dİĞer kızlar ohhhh ne gÜzellll

bilgem senin günün ne zamandı.. haketten belkimde hamişsindir.. oh oh ne güzel olur valla çiftte hamiş olur topiğimizde:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar KK alışverişte kuyumcu açılmış.. tektaşa param yetmedi ama bitane nazarboncuğu aldım

Bİlge sen kan testİ yaptırsan Çıkmazmı daha erken ÖĞrenİrİz kız Çİfte bayram olur valla sonrada dİĞer kızlar ohhhh ne gÜzellll

yok nan :) 5 gün var reglime bilmem çıkar belkimde
çıkmazsa şimdi boşuna para virmiyim zatii h.içi gidemem şirket benim çok uzak
yerde buraya gelmesi zor oluyoo ancak h.sonu yapabilirm
ama bekliyorum reglimi
bişey çıkacağını pek sanmıyorum :)

iyidir cnm nolsun sen nasısın iyisin dimiŞenizbilgecim sanırım 5 6 günü vr çıkarmı kiCADIARZUçıkmayabilir kızlar....Allahımmmm bnmde 6 gün var bakalımmm:hulya:

EsengÜlÜm ınŞallah senınde bılgenınde hayırlı haberlerını alırız 1 hafta geÇsız bakalım ınŞallah hasta olmazsınız hamıle olursunuzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…