- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.881
Günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız yeni Hamileinizin durumu vahim.hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü düşüp kolumu kırdım 2 gündür hastanedeyimm..Canım çok yanıyooo bana dua edin...
aa canım geçmiş olsunnnn dikkat et kendine bebişin nasıl ??
glukofen ne kısss dr mu verdiydin ne için ? Yaw benim dr bana hiç
ilaç milaç vermedi yaaa hormonların gayet ii diyodu
saol canım çok şükür bebişte bişey yok çok korktum ona bişey olcak diye..
inşlh tavan yapar sonucun.. kıııs belkimde ikizdir haa ohh ne güzel olurGÜlerİm kan sonucumu bu gÜn alıcaz ÇıkmıŞtır Şİmdİ eŞİm gİdİp alıcak hastane yakın buraya
nasılsın kuşuumopuyorumnanaktangünaydın kızlar....nurcum sanada günaydın yoksun ama:))))))))
Bİlge sen kan testİ yaptırsan Çıkmazmı daha erken ÖĞrenİrİz kız Çİfte bayram olur valla sonrada dİĞer kızlar ohhhh ne gÜzellll
Bİlge sen kan testİ yaptırsan Çıkmazmı daha erken ÖĞrenİrİz kız Çİfte bayram olur valla sonrada dİĞer kızlar ohhhh ne gÜzellll
inşlh tavan yapar sonucun.. kıııs belkimde ikizdir haa ohh ne güzel olur:Saruboceq:
nasılsın kuşuumopuyorumnanaktan
bilgem senin günün ne zamandı.. haketten belkimde hamişsindir.. oh oh ne güzel olur valla çiftte hamiş olur topiğimizde:CüvCüv::CüvCüv:
glucophage bnd ekullanıyorum ama daha bişiy yok veda cım bnde mayısta aşılama yaptırmıştımda seni ordanda tanıtoorum eşinin değerleri nsldı cnm?[/QUO
CANIM EŞİMDE HİÇ Bİ PROBLEM YOKTU DEĞERLERİ ÇOK İYİYDİ BENDE PKO VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ SENİNLE AYNI ZAMANDA YAPTIRMIŞTIK AŞILAMAYI BEN 33 GÜN ERKEN OLDUM AŞILAMADAN SONRA SONRASINDADA 27 GÜN GECİKMELİ OLMUŞTUM
kızlar KK alışverişte kuyumcu açılmış.. tektaşa param yetmedi ama bitane nazarboncuğu aldım
kızlar KK alışverişte kuyumcu açılmış.. tektaşa param yetmedi ama bitane nazarboncuğu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?