- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.901
glucophage bnd ekullanıyorum ama daha bişiy yok veda cım bnde mayısta aşılama yaptırmıştımda seni ordanda tanıtoorum eşinin değerleri nsldı cnm?[/QUO
CANIM EŞİMDE HİÇ Bİ PROBLEM YOKTU DEĞERLERİ ÇOK İYİYDİ BENDE PKO VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ SENİNLE AYNI ZAMANDA YAPTIRMIŞTIK AŞILAMAYI BEN 33 GÜN ERKEN OLDUM AŞILAMADAN SONRA SONRASINDADA 27 GÜN GECİKMELİ OLMUŞTUM
anladım cnmcm ne mutlu sana bak meleğin fazla bekletmedi seni...Allahım sağlıkla kucağınada alacağın günleride görürsün inş.
arkadaşlar size dost tavsiyesi..gününüz şöyle bir hafta falan geçmeden test mest yapmayın, yaptırmayın...o yaşanılan üzüntüleri ancak yaşayan bilir...herşeyi oluruna bırakın
bu arada merhabalar
EsengÜlÜm İnŞallah senİnde bİlgenİnde hayırlı haberlerİnİ alırız 1 hafta geÇsİz bakalım İnŞallah hasta olmazsınız hamİle olursunuzzzzzzzzzz
EsengÜlÜm İnŞallah senİnde bİlgenİnde hayırlı haberlerİnİ alırız 1 hafta geÇsİz bakalım İnŞallah hasta olmazsınız hamİle olursunuzzzzzzzzzz
bizim linklerin üstüne tıkla yafrummKızlar o Şeylerİ naıl alıyosunuz ben hİÇ bİlmİyom banada ÖĞretİn paramı lazım onlara
hg canımmarkadaşlar size dost tavsiyesi..gününüz şöyle bir hafta falan geçmeden test mest yapmayın, yaptırmayın...o yaşanılan üzüntüleri ancak yaşayan bilir...herşeyi oluruna bırakın
bu arada merhabalar
bilgem tek taşın pek bi yakışmış güle güle kullan
nan güler sana tektaşa param yitmedi kısss
puanım olunca söz ben alcam tek taşı sana
bnm hiçbişiye puanım yetmiyor malesef(((((((
ben sana hediye alırım canım aşkolsunnnbnm hiçbişiye puanım yetmiyor malesef(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?