Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya benim karnım da çok gaz problemi var şuan kızlarr ya sıkıştırıyor
ağrı yapıyorrr göğüslerim yine füze gibiler

inşallah hepimiz oynarızzz hepimizin bebişine inşallahhhh
valla tek tek adınıza dua ediyom kıslarrr inşallah Rabbim kabul eder

ya benim karnım da çok gaz problemi var şuan kızlarr ya sıkıştırıyor
ağrı yapıyorrr göğüslerim yine füze gibiler

sal gitsin kıs bekletilir mi hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıs benim ilk gebeliğimde gece göğüslerimin sızlamasından uyuyamazdım
1 hafta önce den başladı ağrısı
bi de midem ağrıyodu ki öffffff
feciydiiiiiiiiii
inşallah hamilesiindir de ondandır bu şikayetler canım benim opuyorumnanaktan

amin canım inşallah
valla bende kendimden önce sizlere ve tüm isteyenlere dua ediyorum inanki

ayy zaman bitmiş ahh 17,30 olmuş nerdeyse
çıkıcam birazdannnnn zemuszemus
akşamada dizim var aşkımemnuuu

çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı hepinize çok teşekkür ederim..bilmiyorum 2009 un başından beri RABBİM sınıyor beni sanırım ...yinede şükrediyorum hep sabretmeye çalışıyorum RABBİME sığınıyorum ama bazen işte salıp koyu veriyorum çünkü o kadar anlayışsız ki etrafımdaki insanlar ne yaşamam gereken acımı yaşayıp bittirdim içimde nede kendi düşüncelerime sahip çıkabildim...her kafadan bir ses beni sadece beni anlamaya çalışan ne hissettiğimi ne düşndüğümü anlamaya çalışan insanlar olsaydı etrafımda keşke geçer geçecek herkes yaşıyor demeselerdi....içimde bir birikmişlik var ve bu gün bi şekilde patladı işte bende ...bazen insan hissettiklerini telaffüz edicek kelime bulamaz ya işte öyleyim ...moralim çok bozuldu ama geçecek biliyorum sonra yerini her ay yeni umutlanmalar alacak sonrasında belki sevinicem belki yine kırıklıklar yaşıycam ...bilmiyorum bilemiyorum kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum artık gün saymıycam artık belirti aramıycam ovülasyon günü şu günü bu günü düşünmiycem ...sanırım psikolojik baskı kurdum resmen bünyeme....sanırım artık paydos diyorum... bana kızmayın sakın yazdıklarım için sizinde umutlarınızı kırmak istemem tabi ki umarım RABBİM hepinizin yüzünü güldürür teker teker yürekten diliyorum bunu... hepinize kocaman sevgiler ....

canım benim beynini boşalt biraz farklı uğraşlar bul belliki yorulmuşsun
çevrendekilerin seni üzmesine fırsat verme gerekirse sen üz onları
güçlü olmaya çalış Rabbim en doğru zamanı biliyordur bol bol dua et
hepimizin zor günleri oluyo seni ii anlayabiliriyorum ama bazen ayakta durmamız
için güçlü olmamız gerekiyor bilmiyorum belki en güçlü olmamız gereken zamanlar bu zamanlardır Rabbim sabrımızı sınıyor bence.. mükafatınıda en ii şekilde verecekk
inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir...

canım nolur böyle düşünme
tamam bencede gün sayma az oluruna bırak ama nolur bu kadar karamsar olma . Gün doğmadan neler doğar. İnan seni çok iyi anlıyorum ama bu eziyeti yapma kendine. Çevrendekiler aldırmamaya çalış o zaman daha mutlu olcana inanaıyorum canım kendine çok iyi bak olur muuu :teselli: opuyorumnanaktan

olurmu canım umutlarımız kırılmaz bizim öyle.. seni gayet iyi anlıyorum inan.. :teselli:
sen şimdi eşine süpriz yapamadığın içinde üzgünsün.. hepimiz böyle özel günlerde bebiş süprizinin hayaliyle yaşayanlardanız.. ama bu bizim elimizde değil sende biliyosun.. gerçi şuan ne desem senin için boş çünkü aynı hayal kırıklığını bende 2olumsuz aşılamada çok ağır biçimde yaşadım.. o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
belkimde senin aldığın karar en doğru olanıdır.. herşeyi zamana bırakmakta yarar var.. çünkü bu zorlu bekleyiş çok yoruyor bizi..
sana tek bişey diyeceğim.. cetvelimde de yazdığım gibi

Rabbim vereceği en doğru zamanı bilir... hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Rabbim hepimize..:Saruboceq:

bnde 6 yı beklyorum işten çıkmak için bu arada ismin nurten sanırım bnmde esra tekrar memnun oldumŞeniz nerde oturuyosun yakınmıyızki acaba?

çok memnun oldum esracım
ben senin adını esengüldür diye tahmin ediyodum da şaşırdım accık kaydirigubbakcemile3
ben sincandayım canım sen nirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…